Pagesin Mac-version uudet ominaisuudet

Tässä artikkelissa kerrotaan Pagesin Mac-version 7.2 ja 7.3 uusimmista päivityksistä.

Kameran kuvake

Kirjojen julkaisu

Voit tarjota kirjojasi ladattaviksi tai ostettaviksi Apple Booksista.

Lisätietoja

Mikrofoni

Äänen nauhoittaminen

Voit tallentaa, muokata ja toistaa äänisisältöä helposti suoraan sivulla.

Lisätietoja

Puolikuu

Tumma tila

Luo Pagesille dramaattinen, tumma ulkoasu. Edellyttää macOS Mojavea.

Lisätietoja

Ja paljon muuta

• Pages tukee jatkuvuuskameraa. Voit ottaa sen avulla kuvan tai skannata dokumentin iPhonella tai iPadilla, jolloin se tulee automaattisesti näkyviin Macissasi olevassa dokumentissa. Edellyttää macOS Mojavea ja iOS 12:ta. Lisätietoja
  • Ehosta dokumentteja useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Katso Pagesin Mac-version kaikkien ominaisuuksien tarkat vaiheittaiset ohjeet ja tiedot.

Pagesin Mac-version 7.1 uudet ominaisuudet

• Seuraa kuvioiden ja tekstiruutujen teksteihin tehtyjä muutoksia.
  • Lisää värejä ja kuvia sivuasetteludokumenttien taustoihin.
  • Uudista kaavioiden ulkoasua pyöristämällä sarakkeiden ja palkkien kulmia.
  • Lisää matemaattisia yhtälöitä sivuasetteludokumentteihin LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla. Lisätietoja
  • Ehosta dokumentteja useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Mukana on paranneltu arabian ja heprean kielten tuki. Lisätietoja

Pagesin Mac-version 7.0 uudet ominaisuudet

• Luo interaktiivisia EPUB-kirjoja uusilla kirjojen työpohjilla. Lisätietoja
  • Tarkastele kahta sivua vierekkäin ja muotoile ne aukeamaksi. Lisätietoja
  • Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennetuilla dokumenteilla. Edellyttää macOS High SierraaLisätietoja
  • Tarkastele kuvakokoelmaa samalla sivulla lisäämällä kuvagalleria.
  • Pidä sivuasetteludokumentin muotoilu yhtenäisenä luomalla pääsivuja.
  • Havainnollista tietoja uudella mielenkiintoisella tavalla rengaskaavioiden avulla.
  • Ehosta dokumentteja useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Mukana on mahdollisuus pienentää dokumenttien tiedostokokoa.
  • Lisäksi mukana on mahdollisuus muotoilla murtolukuja automaattisesti kirjoituksen aikana.

Pagesin Mac-version 6.3 uudet ominaisuudet

• Parannetun PDF-tiedostojen vientitoiminnon ansiosta voit näyttää dokumentin sisällysluettelon Esikatselu-ohjelman ja muiden PDF-katseluohjelmien sivupalkissa.
  • Usean sivun kokoisissa taulukoissa voit siirtää rivejä vetämällä ja pudottamalla.
  • Suorituskykyä ja vakautta on parannettu.

Pagesin Mac-version 6.2 uudet ominaisuudet

• Täydennä dokumenttejasi käyttäen kirjastoa, joka sisältää yli 500 ammattimaisesti luotua kuviota. Lisätietoja
  • Vastaa kommentteihin ja liity keskusteluketjuihin. Lisätietoja
  • Lisää linkitettyjä tekstilaatikoita, joiden avulla teksti kulkee sujuvasti paikasta toiseen. Lisätietoja
  • Uudet automaattisen korjauksen ja tekstin korvauksen valinnat säästävät aikaa kirjoitettaessa. Lisätietoja
  • Voit viedä dokumentteja kiinteän asettelun ePub-kirjoina. Lisätietoja
  • Voit muuttaa reunuksia, ylä- ja alatunnisteita ja paperin kokoa yhteistyötä tehdessäsi. Lisätietoja
  • Mukana paranneltu heprean ja arabian kielten tuki.
  • Osake- ja valuuttatoiminnot palauttavat nyt edellisen päivän päätöshintatiedot. Lue lisää

Pagesin Mac-version 6.1 uudet ominaisuudet

• Voit lisätä kirjanmerkkejä, joilla voit helposti linkittää dokumentin eri osia toisiinsa. Lisätietoja
  • Voit lisätä tyylikkäitä matemaattisia yhtälöitä LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla. Lisätietoja
  • Touch Barilla varustetun uuden MacBook Pron Touch ID:n avulla voit avata salasanalla suojattuja dokumentteja nopeasti. Lisätietoja
  • Fontit on helppo vaihtaa koko dokumentissa.
  • Voit viedä ja tuoda dokumentteja RTF-muodossa. Lisätietoja
  • Uusien johtoviivojen ansiosta ympyräkaavioita on helpompi lukea.
  • Uudet osake- ja valuuttaominaisuudet tarjoavat ajantasaista arvopaperitietoa taulukoissa.
  • Määritä päivämäärät, ajat ja valuutat kielellesi tai alueellesi.

Pagesin Mac-version 6.0.5 uudet ominaisuudet

• Uuden MacBook Pron Touch Barin tuen ansiosta voit helposti muokata tekstiä, muotoja, taulukoita ja kaavioita.
  • Vakauteen ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia

Pagesin Mac-version 6.0 uudet ominaisuudet

• Reaaliaikainen yhteistyö (beetaominaisuus)
    • Dokumentin muokkaaminen samanaikaisesti muiden kanssa Pagesin Mac-, iPad- ja iPhone-versioissa sekä iCloud.comissa.
    • Dokumentin jakaminen julkisesti tai tiettyjen ihmisten kanssa.
    • Dokumentin muiden käyttäjien tarkistaminen.
    • Käyttäjien kohdistimien näyttäminen muokkauksen aikana.
    • Lisätietoja
  • Pages ’05 -dokumenttien avaus- ja muokkausmahdollisuus. Lisätietoja
  • Välilehtien käyttäminen useiden dokumenttien käsittelemiseksi yhdessä ikkunassa.
  • Suuren värialueen kuvien tuki.