Pagesin Mac-version uudet ominaisuudet

Lue tietoja Pages 12.2:n Mac-version uusista ominaisuuksista.

Näe viimeisin toiminta

Pysy ajan tasalla kaikkien viimeisimmästä toiminnasta yhteistyödokumenteissa ja saa ilmoituksia, kun muut liittyvät, kommentoivat tai tekevät muutoksia.

Lisätietoja

Uusia jakotapoja

Jaa ja katso dokumenttiin tehtyjä päivityksiä helposti Viesteissä.

Hallitse jaettua dokumenttia tai lähetä kopio Tiedosto-valikosta.

Uusi asettelumalli

Aloita Tyhjä asettelu ‑dokumentilla, jos haluat järjestellä tekstiä ja grafiikkaa vapaasti sivulla.

Parannettu kuvan taustan poistaminen

Poista kuvan tausta nopeasti kohteen erottamiseksi (edellyttää macOS Venturaa).

Lisätietoja

Ja paljon muuta:

• Lähetä viesti tai aloita FaceTime-puhelu suoraan yhteistyödokumentista (edellyttää macOS Venturaa).

Lue Pagesin Mac-version ominaisuuksiin liittyviä kattavia ohjeita ja tietoja

Pages 12.1:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Luo nopeasti personoituja kirjeitä, kortteja ja kirjekuoria useille vastaanottajille yhdistämisen avulla.
  • Valitse uusista tyylikkäistä tapahtumakutsu- ja oppilastodistusmalleista.

Pages 12.0:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Voit julkaista sisältöä suoraan Apple Booksissa käyttäen entistä suurempia tiedostokokoja (enintään 2 Gt).
  • Luo ja avaa dokumentteja macOS Montereyn pikakomentojen avulla.
  • Voit lukea kommentteja ja seurata muutoksia VoiceOverilla.

Pages 11.2:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Julkaise kirjoja hyödyntämällä kaksisivuisia aukeamia, optimoituja kuvia ja entistä joustavampaa versionhallintaa.
  • Pikakäännöksen avulla voit kääntää valitun tekstin jopa 11 kielelle ja lisätä käännöksen dokumenttiin yhdellä klikkauksella.*
  • Joustavan yhteistyön avulla osallistujat voivat lisätä muita käyttäjiä jaettuun dokumenttiin.*
  • Luo uusia dokumentteja Dockin appikuvakkeesta.
  • Tutkakaavioiden avulla voit vertailla useita muuttujia visuaalisesti samalla kertaa sekä näyttää helposti tietojen samankaltaisuudet ja erot.

* Edellyttää macOS Montereyta

Pages 11.1:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Luo linkkejä verkkosivuihin, sähköpostiosoitteisiin ja puhelinnumeroihin erilaisista objekteista, kuten kuvioista, viivoista, kuvista, piirroksista tai tekstilaatikoista.

Pages 11.0:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Päivitetty mediaselain tuo käyttöön parannettuja hakuvalintoja ja uusia sisältökategorioita, joihin kuuluvat muun muassa Äskeiset, Muotokuvat ja Live Photo -kuvat.
  • Lisää puhelinnumerolinkkejä taulukkosoluihin, tekstiobjekteihin ja kuvioihin.
  • Vaihda dokumentin salasana tai avaa salasanalla suojatut dokumentit AppleScriptillä.