Jos et pysty siirtämään Suica- tai PASMO-kortteja iPhoneen tai Apple Watchiin

Jos tarvitset apua Suica-tai PASMO-korttien siirtämiseen Apple Payhin iPhonessa tai Apple Watchissa, toimi seuraavien ohjeiden mukaan.

Varmista, että kortin lisääminen onnistuu

Tarkista Apple Pay Järjestelmän tila -sivulta. Jos ongelmia esiintyy, yritä uudelleen ongelmien ratkaisemisen jälkeen. Jos ongelmaa ei ole, varmista liikenneyhtiöltä, että käyttämääsi laitetta tuetaan.1,2

Päivitä iOS:n tai watchOS:n uusimpaan versioon.

Yritä lisätä Suica- tai PASMO-kortti

Yritä lisätä Suica- tai PASMO-kortti Apple Payhin kunkin vaiheen jälkeen:

1. Syntymäaikaasi tarvitaan vain, jos yrität lisätä Wallet-appiin jonkin seuraavista korteista: My Suica, mukautettu PASMO, Commuter Suica tai Commuter PASMO. Käytä samaa syntymäaikaa kuin muovisen Suica- tai PASMO-kortin ostohetkellä.
  2. Varmista, että muovinen kortti on tasaisella, ei-metallisella pinnalla. Kosketa matkakortin keskiosaa iPhonen yläosalla. Pidä se tässä asennossa, kunnes siirto on valmis. Tämä saattaa kestää jopa minuutin. Voit myös yrittää pitää korttia ja iPhonea kädessä.
  3. Kortin arvo ei saa ylittää 19 500 jeniä.
  4. Voit lisätä Suica- tai PASMO-saldollisen luottokortin napauttamalla Walletissa Luotto- tai prepaid-kortti -valintaa. Vain luottokortti lisätään Apple Payhin. Suica- tai PASMO-korttia ei voi lisätä, ja Suica- tai PASMO-kortin saldo säilyy muovisella luottokortilla.
  5. Jotkin Suica- ja PASMO-kortit (kuten opiskelijoiden Suica-matkakortit) joudutaan ehkä vahvistamaan, ennen kuin ne voidaan lisätä Apple Payhin. Jos haluat Suica- ja PASMO-korttien lisätoimintoja Wallet-appiin, lataa Suica-appi tai PASMO-appi iPhoneen ja rekisteröidy apin käyttäjäksi.
  6. Käynnistä iPhone tai Apple Watch uudelleen.
  7. Päivitä iOS:n tai watchOS:n uusimpaan versioon.

Jos My Suica-, Commuter Suica- ja PASMO-korteissa tai mukautetuissa PASMO-korteissa käytetään romaji-nimiä tai kansainvälisiä puhelinnumeroita, niitä ei tueta.

Jos yrität lisätä toisen Suica- tai PASMO-kortin Apple Payhin, toisen kortin nimen on vastattava My Suica-, Commuter Suica- tai PASMO-kortin etunimeä. Jos eri korteissa on eri nimiä, lataa ja rekisteröi iOS Suica -appi tai PASMO-appi.

Useat Suican ominaisuudet eivät ole asiakkaiden käytettävissä klo 00.30–5.00 JST päivittäin. Näitä ovat mm. kortin lisääminen, rahan lisääminen Suica- tai PASMO-korteille sekä korttien jäädyttäminen ja poistaminen Etsi iPhoneni -toiminnosta ja iCloud.comista.

1. Apple Pay ei ole saatavana alle 13-vuotiaille lapsille. Ikä vaihtelee maa- tai aluekohtaisesti.
  2. Muista kirjautua iCloudiin kaikissa laitteissasi. Joudut määrittämään Face ID:n, Touch ID:n tai pääsykoodin iOS-laitteessasi. Sinun pitää ottaa pääsykoodi käyttöön Apple Watchissa. Jos kirjaudut ulos iCloudista tai poistat pääsykoodin, kaikki luotto-, pankki-, prepaid-, matka-, opiskelija- ja Suica- tai PASMO-kortit poistetaan kyseisestä laitteesta.
  3. PASMO-kortin lisääminen Walletiin edellyttää Apple ID:n kaksiosaisen todennuksen käyttöönottoa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.