Apple Watchin päivittäminen

Voit päivittää Apple Watchin ohjelmiston iPhonen avulla.

Ennen kuin aloitat

1. Päivitä iPhoneesi uusin iOS-versio.
  2. Varmista, että Apple Watch on kiinni laturissa ja että se on latautunut vähintään 50-prosenttisesti.
  3. Yhdistä iPhone Wi-Fi-verkkoon.
  4. Pidä iPhone Apple Watchin vieressä, jotta ne ovat toistensa kantaman sisällä.

Apple Watchin päivittäminen

1. Pidä Apple Watch kiinni laturissa, kunnes päivitys on suoritettu.
  2. Avaa iPhonessa Apple Watch -appi ja napauta Oma Apple Watch -välilehteä.
  3. Napauta Yleiset > Ohjelmistopäivitys.
  4. Lataa päivitys. Jos laite pyytää iPhonen tai Apple Watchin pääsykoodia, syötä se.
  5. Odota, että etenemispalkki tulee näkyviin Apple Watchissa. Päivityksen valmistuminen voi kestää useista minuuteista jopa tuntiin.

Anna Apple Watchin olla kiinni laturissaan päivityksen aikana. Älä käynnistä iPhonea tai Apple Watchia uudelleen äläkä sulje Apple Watch -appia. Kun päivitys on suoritettu, Apple Watch käynnistyy uudelleen.

Jos tarvitset apua päivittämiseen

Kokeile seuraavia ohjeita:

1. Varmista, että Apple Watch on liitettynä laturiin
  2. Käynnistä Apple Watch uudelleen. Paina sivupainiketta, kunnes Virta pois -liukusäädin tulee näkyviin, ja vedä sitten sitä. Laita Apple Watch takaisin päälle pitämällä sivupainiketta painettuna.
  3. Käynnistä parina oleva iPhone uudelleen. Paina nukkumispainiketta, kunnes punainen liukusäädin tulee näkyviin, ja vedä sitten liukusäädintä. Laita iPhone takaisin päälle pitämällä nukkumispainiketta painettuna.
  4. Kokeile käynnistää päivitys uudelleen.

Jos päivitys ei käynnisty, avaa iPhonen Apple Watch -appi. Napauta Yleiset > Käyttö > Ohjelmistopäivitys ja poista päivitystiedosto. Yritä tiedoston poistamisen jälkeen ladata ja asentaa watchOS uudelleen.

Jos olet asentanut iOS:n tai watchOS:n betaversion tai kehittäjille tarkoitetun seed-version

1. Poista betaprofiili laitteestasi, ennen kuin päivität ohjelmiston. Voit tarkastella ja poistaa profiileja seuraavasti:
    • Avaa iPhonen Apple Watch -appi, napauta Oma Apple Watch -välilehteä ja valitse Yleiset > Profiilit. Napauta poistettavaa betaprofiilia ja napauta sitten Poista profiili. Anna iPhonen pääsykoodi, jos sitä pyydetään.
    • Avaa iPhonen Asetukset-appi ja napauta Yleiset > Profiilit ja mobiililaitteen hallinta. Napauta poistettavaa betaprofiilia ja napauta sitten Poista profiili. Anna iPhonen pääsykoodi, jos sitä pyydetään.
  2. Kun olet poistanut profiilit, käynnistä molemmat laitteet uudelleen ja tarkista päivitys uudelleen.

Jos haluat jatkaa iOS:n julkisen betaversion käyttämistä, voit asentaa betaprofiilin uudelleen.