HomePodin, HomePod minin, Apple TV:n tai iPadin määrittäminen kodin keskittimeksi

Tarvitset kodin keskittimen, jos haluat hallita HomeKit-lisälaitteitasi, kun olet poissa kotoa, antaa käyttöoikeuden luottamillesi ihmisille ja automatisoida lisälaitteesi tekemään haluamasi asiat haluamaasi aikaan.

iPad, jossa näkyy Koti-apin aloitusnäyttö.

HomePodin, HomePod minin tai Apple TV:n määrittäminen kodin keskittimeksi

HomePod, HomePod mini ja Apple TV otetaan automaattisesti käyttöön kodin keskittiminä, joten voit hallita kotiasi myös silloin, kun olet poissa, ja suorittaa automaatioita välittömästi. Varmista, että olet kirjautunut iOS-laitteessa tai Apple TV:ssä iCloudiin Apple ID:llä, jota käytit, kun otit HomeKit-lisälaitteet käyttöön Koti-apissa.

HomePod, HomePod mini ja Apple TV eivät ole saatavilla kaikissa maissa ja kaikilla alueilla.

iPadin määrittäminen kodin keskittimeksi

1. Napauta Asetukset > [nimesi] > iCloud ja varmista, että olet kirjautunut iCloudiin Apple ID:llä, jota käytit, kun otit HomeKit-lisälaitteet käyttöön Koti-apissa.
  2. Vieritä alaspäin ja tarkista, että Koti-toiminto on käytössä.
  3. Napauta Asetukset > Koti ja ota Käytä tätä iPadia kodin keskittimenä -toiminto käyttöön.

Jos haluat käyttää iPadia kodin keskittimenä, sen on pysyttävä kotonasi, sen virran on oltava päällä ja sen on oltava yhteydessä kotisi Wi-Fi-verkkoon.

Jos kodin keskitin ei toimi odotetulla tavalla

Tee enemmän Koti-apin avulla