HomePodin tai HomePod minin käyttöönotto

Lue, miten HomePod tai HomePod mini otetaan käyttöön iPhonen tai iPadin avulla.

Valmistele iPhone tai iPad HomePodin käyttöönottoa varten

HomePodin käyttöönottoon tarvitaan iPhone tai iPad. HomePodia ei voi ottaa käyttöön Macilla.

Päivitä iPhoneesi tai iPadiisi iOS:n tai iPadOS:n uusin versio.

HomePod ja HomePod mini käyttävät samaa Wi-Fi-verkkoa, johon iPhone tai iPad on yhdistetty. Lue, miten voit yhdistää Wi-Fi-verkkoon iPhonella tai iPadilla ja millaiset ovat Wi-Fi-reitittimien suositellut asetukset. Oman hotspotin käyttöä ei suositella.

Liitä HomePod virtalähteeseen ja odota äänimerkkiä

Aseta HomePod tai HomePod mini tukevalle pinnalle siten, että laitteen ympärillä on vähintään 15 cm vapaata tilaa, ja liitä se virtalähteeseen. Odota, kunnes laitteesta kuuluu äänimerkki ja sen yläosassa näkyy vilkkuva valkoinen valo.

homepod-mini-status-light-white-pulsing-animation

Vie iPhone tai iPad HomePodin lähelle

Avaa iPhonen tai iPadin lukitus ja pidä laitetta HomePodin tai HomePod minin vieressä. Napauta Ota käyttöön, kun HomePod tulee näkyviin laitteen näyttöön. Jos käyttöönottonäyttö ei tule näkyviin, kokeile lukita iPhone tai iPad ja avata sen lukitus uudelleen.

Lue, mitä voit tehdä, jos asetusnäyttö ei edelleenkään tule näkyviin

ios-17-iphone-14-pro-home-screen-homepod-set-up

Vie iPhone tai iPad HomePodin yläpuolelle

Pyydettäessä hae HomePod tai HomePod mini iPhonen tai iPadin kameran etsimeen. Jos et voi käyttää kameraa, napauta Syötä pääsykoodi käsin. Siri vastaa antamalla nelinumeroisen pääsykoodin, jonka voit syöttää laitteeseen.

ios-17-iphone-14-pro-home-screen-center-homepod-in-the-frame

HomePodin asetusten muokkaaminen

Valitse haluamasi asetukset toimimalla näytössä näkyvien ohjeiden mukaan. Voit myös hallita HomePodin asetuksia Koti-apissa käyttöönoton jälkeen.

ios-17-iphone-14-pro-home-screen-homepod-pick-a-room

Odota, että käyttöönotto tai määritys on valmis

Odota, kunnes HomePodin tai HomePod minin käyttöönotto on valmis, ja napauta sitten Valmis. Käyttöönoton jälkeen HomePod jatkaa määrittämistä Koti-apissa. Määrittämiseen kuluva aika saattaa vaihdella. Voit toistaa ääntä HomePodin Sirillä määrityksen aikana.

ios-17-iphone-14-pro-home-screen-homepod-is-ready