Ohjeet OS X El Capitanin lataamiseen

OS X El Capitan on edelleen saatavilla Mac-tietokoneisiin, joita ei voi päivittää macOS High Sierraan tai jotka on päivitettävä El Capitaniin ensin.

Tukeeko Macisi El Capitania?

OS X El Capitan edellyttää jotakin seuraavista Mac-malleista ja OS X -versioista.* Se edellyttää lisäksi vähintään 2 Gt muistia ja 8,8 Gt tallennustilaa. Löydät tiedot tietokoneen mallista, muistista, tallennustilasta ja macOS-versiosta valitsemalla Omenavalikosta () Tietoja tästä Macista.

• OS X Yosemite
  • OS X Mavericks
  • OS X Mountain Lion
  • OS X Lion
  • OS X Snow Leopard

* Macisi mukana toimitettu macOS-versio on vanhin Macisi kanssa yhteensopiva versio.

Hanki El Capitan App Storesta

Nyt kun High Sierra on saatavana, päivitä High Sierraan El Capitanin sijaan. Apple suosittelee uusimman macOS-version käyttöä suojaus- ja yhteensopivuussyistä.

Jos Mac-laitteesi ei tue High Sierraa, tai käytät Snow Leopardia tai Lionia ja haluaisit päivittää High Sierraan, toimi seuraavasti:

1. Avaa El Capitan -sivu App Storessa käyttämällä tätä linkkiä: Hanki OS X El Capitan
  2. Klikkaa Lataa-painiketta El Capitan -sivulla. Jos Macisi on yhteensopiva El Capitanin kanssa, Ohjelmat-kansioon ladataan tiedosto nimeltä Asenna OS X El Capitan.
  3. Kun lataus on valmis, asennusohjelma käynnistyy automaattisesti. Valitse Jatka ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Asentajanäyttö

Eikö tietokoneessasi ole Mac App Storea?

Jos käytät Leopardia, saat App Storen päivittämällä Snow Leopardiin. Tarkista sitten ohjelmistopäivitykset valitsemalla Omenavalikosta Ohjelmiston päivitys. Kun olet asentanut kaikki Snow Leopard -päivitykset, sinulla pitäisi olla App Store -ohjelma.

Lisätietoja

• Mac saattaa käynnistyä uudelleen useita kertoja asennuksen aikana. Tämän jälkeen se suorittaa alustavia käyttöönottotehtäviä taustalla. Niiden aikana esimerkiksi Spotlight tai Mail saattavat näyttää toimivan tavallista hitaammin.
  • Jos olet aikaisemmin ladannut El Capitanin, Yosemiten, Mavericksin tai jonkin muun aiemman OS X -version ja Macisi on yhteensopiva kyseisen version kanssa, voit ladata sen uudelleen App Storen Ostetut-välilehdeltä.
Julkaisupäivämäärä:Tue Mar 20 00:16:21 GMT 2018