Jos Boot Camp -apuri ilmoittaa, että USB-asemaa ei voitu luoda tai sillä ei ole tarpeeksi tilaa

Sinun täytyy ehkä päivittää macOS tai käyttää uudempaa Windows 10 -versiota.

Tietyissä olosuhteissa Boot Camp -apuri saattaa ilmoittaa, että käynnistettävää USB-asemaa ei voitu luoda tai että levyllä ei ole tarpeeksi vapaata tilaa. Ratkaise ongelma seuraavasti:

1. Varmista, että käytät ulkoista USB-muistitikkua, jonka tallennuskapasiteetti on vähintään 16 Gt.
  2. Asenna uusimmat macOS-päivitykset.
  3. Lataa uusin Windows 10 -versio Microsoftin verkkosivustosta, asenna se sitten Boot Camp -apurin avulla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.