Jos Boot Camp -apuri antaa Liian vähän tilaa -virheen

Ota selvää, miten voit korjata Liian vähän tilaa -virheilmoituksen, joka saattaa tulla näyttöön, kun asennat Windowsin Maciin Boot Camp -apurin avulla.

Näet tämän virheilmoituksen, kun Windowsin levytiedosto on liian suuri mahtuakseen tilapäiseen osioon, jota Boot Camp -apuri käyttää Windowsin asennukseen.

Esimerkiksi Windows 10:n ISO-tiedostoksi muunnettu muistitikkuasennusmedia on liian suuri, sillä se sisältää sekä 32- että 64-bittisen asennuslevytiedoston. Voit korjata tämän ongelman lataamalla Windows-versioosi uuden ISO-tiedoston Microsoftin lataussivulta.

Lisätietoja

Lisätietoja Windows 10:n asentamisesta Microsoftin sivustosta ladatun levytiedoston avulla on artikkelissa Windows 10:n käyttäminen Macissa Boot Campin avulla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.