Jos Boot Camp -apuri näyttää Tila ei riitä -virheen

Ota selvää, miten voit ratkaista Tila ei riitä -virheilmoituksen, joka saattaa tulla näyttöön, kun asennat Windowsin Maciin Boot Camp -apurin avulla.

Saatat nähdä tämän virheilmoituksen, kun Windowsin levytiedosto on liian suuri mahtuakseen tilapäiseen osioon, jota Boot Camp -apuri käyttää Windowsin asennukseen. Esimerkiksi Windows 10:n ISO-tiedostoksi muunnettu muistitikkuasennustietoväline on liian suuri, sillä se sisältää sekä 32- että 64-bittisen asennuslevytiedoston.

Tämä virhe saattaa myös näkyä, jos yrität uutta Windows 10 -asennusta lokakuun 2018 versiolla Macissa, jossa on vanhempi macOS-versio.

Voit korjata ongelman lataamalla Windows 10:n huhtikuun 2018 päivityksen Microsoftin lataussivulta. Asenna Windows sitten Boot Camp -apurilla ja varmista, että käytät huhtikuun 2018 ISO-tiedostoa. Kun asennus on valmis, voit päivittää lokakuun 2018 versioon Windows Updatella.

Lisätietoja

Lisätietoja Windows 10:n asentamisesta Microsoftin sivustolta ladatun levytiedoston avulla on artikkelissa Windowsin asentaminen Maciin Boot Campin avulla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.