Virhe -5000, -69, 13010 tai 13014 synkronoitaessa musiikkia Macista

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä tehdä, jos et pysty synkronoimaan Macin iTunesissa tai Finderissa olevaa musiikkia iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin.

Kun synkronoit musiikkia iTunesilla tai Finderilla iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin, näkyviin voi tulla varoitusviesti. Viestissä voidaan sanoa, että laitetta ”ei voi synkronoida” tai että iTunes tai Finder ei pysty kopioimaan tiettyä kappaletta laitteeseen. Viesti voi sisältää myös jonkin seuraavista virhenumeroista:

• virhe -5000
  • virhe -69
  • virhe 13010
  • virhe 13014

Ratkaise ongelma kokeilemalla seuraavia ohjeita.

Ohjelmiston päivittäminen

Varmista, että Mac on päivitetty macOS:n uusimpaan versioon ja iPhone, iPad tai iPod touch on päivitetty iOS:n tai iPadOS:n uusimpaan versioon. Jos käytät macOS Mojavea tai aiempaa, varmista, että tietokoneessasi on iTunesin uusin versio. Yritä sitten synkronoida uudelleen.

Musiikkikirjastossa olevien mediatiedostojen yhdistäminen

Musiikkikirjastossa olevat mediatiedostot on mahdollisesti tallennettu useisiin sijainteihin. Kokoa tiedostot yhteen varmistaaksesi, että sisällöt on tallennettu yhteen paikkaan. Yritä sen jälkeen synkronoida uudelleen.

Tiedostojen yhdistäminen saattaa korjata käyttöoikeusongelmat ja yksinkertaistaa synkronointiprosessia.

Muiden valmistajien tietoturvaohjelmistoihin liittyvien ongelmien selvittäminen

Jotkin muiden valmistajien ohjelmistot, kuten tietoturvaohjelmistot, voivat häiritä tietokoneen ja laitteen välistä synkronointiprosessia. Muuta tietoturvaohjelmiston asetuksia ja yritä sitten synkronoida uudelleen.

Jos virhe ilmenee edelleen

Joissakin tapauksissa ongelma voi liittyä tiettyihin kappaleisiin, jotka yrität synkronoida. Tunnista kappaleet seuraavasti:

• Tarkista, sisältääkö virheilmoitus ongelman aiheuttaneiden kappaleiden nimet.
  • Synkronoi vain muutama kappale kerrallaan ja lisää kappaleita, kunnes ongelma ilmenee uudelleen.

Jos ongelma liittyy iTunes Storesta ostettuihin kappaleisiin, voit poistaa ne ja sitten ladata ne uudelleen. Voit myös ladata ne suoraan iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin.

Ongelma voi liittyä CD-levyltä kopioituihin tai muualta kuin iTunes Storesta ostettuihin kappaleisiin. Poista tässä tapauksessa kappaleet ja tuo ne alkuperäisestä lähteestä uudelleen.

Lisäohjeet

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.