Virhe 5000, -69, 13010 tai 13014 synkronoitaessa musiikkia iTunesin kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä tehdä, jos et pysty synkronoimaan tietokoneen iTunesissa olevaa musiikkia iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin.

Kun synkronoit musiikkia iTunesissa iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin, näkyviin voi tulla varoitusviesti. Viestissä voidaan sanoa, että laitetta ”ei voi synkronoida” tai että iTunes ei pysty kopioimaan tiettyä kappaletta laitteeseen. Viesti voi sisältää myös jonkin seuraavista virhenumeroista:

• virhe -5000
  • virhe -69
  • virhe 13010
  • virhe 13014

Varmista ensin, että käytössäsi on iTunesin uusin versio ja laitteen uusimmat ohjelmistopäivitykset. Jatka sitten seuraavien ohjeiden mukaan.

iTunes-kirjastossa olevien mediatiedostojen yhdistäminen

iTunes-kirjastossa olevat mediatiedostot on mahdollisesti tallennettu useisiin sijainteihin. Kokoa tiedostot yhteen varmistaaksesi, että sisällöt on tallennettu yhteen paikkaan. Tämä voi korjata käyttöoikeusongelmat ja yksinkertaistaa synkronointiprosessia.

Muiden valmistajien tietoturvaohjelmistoihin liittyvien ongelmien selvittäminen

Jotkin muiden valmistajien ohjelmistot, kuten tietoturvaohjelmistot, voivat häiritä tietokoneen ja laitteen välistä synkronointiprosessia. Muuta tietoturvaohjelmiston asetuksia ja yritä sitten synkronoida uudelleen.

Jos virhe ilmenee edelleen

Joissakin tapauksissa ongelma voi liittyä tiettyihin kappaleisiin, jotka yrität synkronoida. Tunnista kappaleet seuraavasti:

• Tarkista, sisältääkö virheilmoitus ongelman aiheuttaneiden kappaleiden nimet.
  • Synkronoi vain muutama kappale kerrallaan ja lisää kappaleita, kunnes ongelma ilmenee uudelleen.

Jos ongelma liittyy iTunes Storesta ostettuihin kappaleisiin, voit poistaa ne ja sitten ladata ne uudelleen. Voit myös ladata ne suoraan iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin.

Ongelma voi liittyä CD-levyltä kopioituihin tai muualta kuin iTunes Storesta ostettuihin kappaleisiin. Tässä tapauksessa poista ne ja tuo ne alkuperäisestä lähteestä uudelleen.

Lisäohjeet

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.