Jos korttien lisääminen Walletiin Apple Payta varten ei onnistu

Hanki ohjeita korttien lisäämisessä Walletiin Apple Payta varten.

Varmista, että kortin lisääminen onnistuu

Jos et pysty lisäämään korttia Walletiin Apple Payta varten, tarkista Apple Pay Järjestelmän tila -sivulta. Jos palvelussa on ilmennyt ongelma, yritä lisätä kortti uudelleen, kun ongelma on ratkaistu.

Jos ongelmia ei ole, toimi ohjeiden mukaan ja varmista, että pystyt lisäämään kortin Walletiin:

Apple Pay ei ole saatavana alle 13-vuotiaille lapsille. Ikä vaihtelee maa- ja aluekohtaisesti. Rahan lähettäminen ja vastaanottaminen Apple Paylla sekä Apple Cash -kortin saaminen edellyttävät 18 vuoden ikää ja asumista Yhdysvalloissa. Nämä palvelut tarjoaa Green Dot Bank (FDIC:n jäsen). Lue lisätietoja rahan lähettämisestä ja vastaanottamisesta.

Yritä lisätä kortti

Tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, pystytkö lisäämään kortin Walletiin:

1. Varmista, että maatasi tai aluettasi tuetaan.
  2. Käynnistä iPhone, iPad tai Apple Watch tai Mac uudelleen.
  3. Päivitä iOS:nwatchOS:n tai macOS:n uusimpaan versioon.

Jos kortin lisääminen ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä pankkiin tai kortinmyöntäjään ja pyydä apua.

Sinun pitää ehkä ladata pankkisi tai kortinmyöntäjäsi appi, jotta voit lisätä kortteja Walletiin. Manner-Kiinassa sinun on mahdollisesti luotava tai päivitettävä 6-numeroinen pääsykoodi.

Kortin lisääminen Walletiin käsin

1. Avaa Wallet-appi iPhonessa ja napauta Lisää-painiketta .
  2. Napauta Jatka ja sitten Syötä kortin tiedot käsin.
  3. Syötä kortin tiedot ja napauta Seuraava.
  4. Anna pyydetyt tiedot.

Jos olet Hongkongissa

Jos sinun on lisättävä HSBC:n tai Hang Seng Bankin China UnionPay -pankkikortti, syötä kortin etuosassa oleva, seitsemästätoista tai yhdeksästätoista numerosta muodostuva luku kokonaisuudessaan. Siinä on kuusi kohokuvioimatonta numeroa, kymmenen tai kaksitoista kohokuvioitua numeroa ja yksi pienempi kohokuvioitu numero.

Jos pluspainike (+) puuttuu Walletista

Jos et näe lisää-painiketta, kun avaat Wallet-apin, laitteesi on ehkä asetettu käyttämään väärää aluetta. Varmista ensin, että olet Apple Payn tukemassa maassa tai alueella. Aseta sitten laitteen alue toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

iPhone tai iPad

1. Avaa Asetukset-appi ja napauta Yleiset.
  2. Napauta Kieli ja alue ja sitten Alue.
  3. Valitse alue ja napauta sitten Valmis.

Apple Watch

1. Avaa Watch-appi iPhonessasi.
  2. Napauta Oma Apple Watch -välilehteä ja sitten Yleiset.
  3. Napauta Kieli ja alue ja sitten Alue.
  4. Valitse alue.

MacBook Pro Touch ID -toiminnolla

1. Avaa Omenavalikko .
  2. Klikkaa Kieli ja alue ja valitse sitten alue.*

*Apple Cashia ei voi lisätä Maciin.

Avaa Wallet-appi näiden toimenpiteiden suorittamisen jälkeen ja etsi lisää-painike. Jos se puuttuu edelleen, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos tarvitset apua Apple Cardin lisäämiseen laitteeseesi

1. Apple Cardin myöntäjä on Goldman Sachs Bank, USA (Salt Lake Cityn toimipaikka). Apple Card on käytettävissä vain Yhdysvalloissa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.