Ohjeita korttien lisäämisessä Walletiin

Jos tarvitset apua korttien lisäämisessä Walletiin Apple Payta varten, tutustu seuraaviin kohtiin.

Varmista, että kortin lisääminen onnistuu

Lue, mitkä maat ja alueet tukevat Apple Payta

Tarkista Apple Pay -kohta Järjestelmän tila -sivulta. Jos ongelmia esiintyy, yritä uudelleen ongelmien ratkaisemisen jälkeen. Jos ongelmaa ei ole, varmista, että käytössäsi ovat seuraavat:

Apple Pay ei ole saatavana alle 13-vuotiaille lapsille. Ikä vaihtelee maa- ja aluekohtaisesti. Rahan lähettäminen ja vastaanottaminen Apple Paylla ja Apple Pay Cash -kortin saaminen edellyttää 18 vuoden ikää ja asumista Yhdysvalloissa. Nämä palvelut tarjoaa Green Dot Bank (FDIC:n jäsen). Lue lisätietoja rahan lähettämisestä ja vastaanottamisesta.

Yritä lisätä kortti

Kokeile jokaisen vaiheen jälkeen, voitko lisätä korttisi Walletiin:

1. Varmista, että maatasi tai aluettasi tuetaan.
    • Jos sinulla on iPhone tai iPad, valitse Asetukset > Yleiset > Kieli ja alue, ja vieritä kohtaan Alue.
    • Jos sinulla on Apple Watch, avaa Watch-appi iPhonessa, valitse Oma Apple Watch -välilehti, napauta Yleiset > Kieli ja alue sekä tarkasta aluemuoto.
    • Jos sinulla on MacBook Pro Touch ID:llä, valitse Järjestelmäasetukset > Kieli ja alue sekä tarkasta alue. Apple Pay Cashia ei voi lisätä Maciin.
  2. Käynnistä uudelleen iPhone, iPad, Apple Watch tai Mac.
  3. Päivitä uusimpaaniOS-, watchOS- tai macOS-versioon.
  4. Poista kortti Walletista ja lisää se takaisin.
    • Jos sinulla on iPhone tai iPad, valitse Asetukset > Wallet ja Apple Pay, napauta poistettavaa korttia ja napauta Poista kortti. Lisää sitten kortti takaisin Walletiin.
    • Jos sinulla on Apple Watch, avaa Watch-appi iPhonessa, valitse Oma Apple Watch -välilehti, vieritä alas ja napauta Wallet ja Apple Pay. Napauta ensin korttia ja sitten Poista. Lisää sitten kortti takaisin Walletiin.
    • Jos sinulla on MacBook Pro Touch ID:llä, valitse Järjestelmäasetukset > Wallet ja Apple Pay, klikkaa ensin poistettavaa korttia ja sitten miinusmerkkiä (–). Klikkaa Poista. Lisää sitten kortti takaisin Walletiin.

Jos kortin lisääminen ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä pankkiin tai kortinmyöntäjään ja pyydä apua.

Italiassa eräät VPay- ja Maestro-verkkojen UniCredit-kortit voidaan lisätä Walletiin vain UniCredit monhey -apin avulla. Saatavilla vain Italian App Storessa.