Jos korttien lisääminen Walletiin Apple Payta varten ei onnistu

Hanki ohjeita korttien lisäämisessä Walletiin Apple Payta varten.

Varmista, että kortin lisääminen onnistuu

Jos et pysty lisäämään korttia Walletiin Apple Payta varten, tarkista Apple Pay Järjestelmän tila -sivulta. Jos palvelussa on ilmennyt ongelma, yritä lisätä kortti uudelleen, kun ongelma on ratkaistu.

Jos ongelmia ei ole, toimi ohjeiden mukaan ja varmista, että pystyt lisäämään kortin Walletiin:

Apple Pay ei ole saatavana alle 13-vuotiaille lapsille. Ikä vaihtelee maa- ja aluekohtaisesti. Rahan lähettäminen ja vastaanottaminen Apple Paylla sekä Apple Cash -kortin saaminen edellyttävät 18 vuoden ikää ja asumista Yhdysvalloissa. Nämä palvelut tarjoaa Green Dot Bank (FDIC:n jäsen). Lue lisätietoja rahan lähettämisestä ja vastaanottamisesta.

Yritä lisätä kortti

Tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, pystytkö lisäämään kortin Walletiin:

1. Varmista, että maatasi tai aluettasi tuetaan.
  2. Käynnistä uudelleen iPhone, iPad, Apple Watch tai Mac.
  3. Päivitä uusimpaaniOS-, watchOS- tai macOS-versioon.

Jos kortin lisääminen ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä pankkiin tai kortinmyöntäjään ja pyydä apua.

Sinun pitää ehkä ladata pankkisi tai kortinmyöntäjäsi appi, jotta voit lisätä kortteja Walletiin.

Jos pluspainike (+) puuttuu Walletista

Jos et näe lisää-painiketta, kun avaat Wallet-apin, laitteesi on ehkä asetettu käyttämään väärää aluetta. Varmista ensin, että olet Apple Payn tukemassa maassa tai alueella. Aseta sitten laitteen alue toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

iPhone tai iPad

1. Avaa Asetukset-appi ja napauta Yleiset.
  2. Napauta Kieli ja alue ja sitten Alue.
  3. Valitse alue ja napauta sitten Valmis.

Apple Watch

1. Avaa Watch-appi iPhonessasi.
  2. Napauta Oma Apple Watch -välilehteä ja sitten Yleiset.
  3. Napauta Kieli ja alue ja sitten Alue.
  4. Valitse alue.

MacBook Pro Touch ID -toiminnolla

1. Avaa Omenavalikko ().
  2. Klikkaa Kieli ja alue ja valitse sitten Alue.*

*Apple Cashia ei voi lisätä Maciin.

Avaa Wallet-appi näiden toimenpiteiden suorittamisen jälkeen ja etsi lisää-painike. Jos se puuttuu edelleen, ota yhteyttä Apple-tukeen.