Apple Watchin tilakuvakkeet ja symbolit

Tässä artikkelissa kerrotaan näytön yläosassa olevien tilakuvakkeiden merkityksestä.

vihreä salama

Apple Watch latautuu.

lentokonetilan kuvake

Lentokonetila on käytössä. Langattomat ominaisuudet ovat poissa käytöstä, kunnes poistat tämän asetuksen käytöstä. Voit silti käyttää muita kellon ominaisuuksia. Kun poistat lentokonetilan käytöstä Apple Watchissa, tila pysyy käytössä iPhonessa.

kuun kuvake

Älä häiritse -toiminto on käytössä. Puhelut ja ilmoitukset eivät soi tai sytytä näytön valoa, kunnes poistat tämän asetuksen käytöstä. Hälytykset kuuluvat yhä.

Teatteritilan kuvake

Teatteritila on käytössä. Hiljainen tila on käytössä ja näyttö pysyy pimeänä, kunnes napautat näyttöä tai painat painiketta.1 Poista käytöstä avaamalla Ohjauskeskus ja napauttamalla kuvaketta.

Wi-Fi-kuvake

Kun Apple Watchisi saa yhteyden Wi-Fi-verkkoon iPhonesi sijasta, wi-fi-kuvake näytetään Ohjauskeskuksessa.

vihreät pisteet -kuvake

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) tai Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) on yhteydessä mobiiliverkkoon. Pisteiden määrä ilmaisee signaalin voimakkuuden.

puhelin ei yhteydessä -kuvake

Apple Watch ei ole yhteydessä iPhoneen. Siirrä laitteita lähemmäs toisiaan tai poista lentokonetila käytöstä.

punainen x-kuvake

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) tai Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) on menettänyt yhteyden mobiiliverkkoon.

vesipisara-kuvake

Vesilukko on käytössä, ja näyttö ei reagoi napautuksiin. Poista Apple Watchin näytön lukitus kääntämällä Digital Crownia.

punainen piste -kuvake

Olet saanut ilmoituksen. Voit lukea sen pyyhkäisemällä kellotaulussa alaspäin.

Bluetooth-kuvake

Napauta Bluetooth-kuvaketta vaihtaaksesi äänentoiston laitepariksi lisättyjen Bluetooth-kuulokkeiden, kaiuttimien ja lisälaitteiden välillä.

Nuolikuvake

Apple Watchin appi on käyttänyt sijaintipalveluita.

Lukkokuvake

Apple Watch on lukittu. Napauta ja syötä pääsykoodi.

Aktiivisten appien kuvakkeet

watchOS 5:ssä Apple Watch näyttää kellotaulun yläreunassa aktiiviset apit, kuten Radiopuhelimen Radiopuhelin-apin kuvake tai Puhelimen . Voit avata apin napauttamalla kuvaketta. Jos esimerkiksi saat reittiohjeita Kartat-apissa Kartat-kuvake , kuvake näkyy näytön yläreunassa.

Tämä tulee näkyviin, kun käytät Harjoittelu-appia. Jos näet edelleen Harjoittelu-kuvakkeen, vaikka olet lopettanut harjoituksen, käynnistä kello uudelleen.

Radiopuhelin-kuvake

Avaa napauttamalla Radiopuhelin-appi, jonka avulla saat yhteyden ystäviin välittömästi.

Toistossa nyt -kuvake

Kun ääntä toistetaan, näytön yläreunassa näkyy Toistossa nyt -kuvake.

Jos yrität luoda Apple Watchistasi ja iPhonestasi laiteparin ja iPhonesi Apple Watch -appi pyytää napauttamaan Tiedot-kuvaketta, sinun täytyy yhdistää laitteet uudelleen. Laiteparin muodostaminen käsin ei yhdistä laitteita uudelleen.

1. Apple Watch Series 2:lla tai uudemmalla voit myös herättää kellon kääntämällä Digital Crownia.
  2. Vesipisara-kuvake näytetään vain Apple Watch Series 2:ssa tai uudemmissa. Apple Watch Series 1 ja Apple Watch (1. sukupolvi) eivät sovellu uimiseen. Lue lisää Apple Watchin vedenpitävyydestä.