Apple Watchin tilakuvakkeet ja symbolit

Tässä artikkelissa kerrotaan Apple Watchin näytön yläosassa olevien tilakuvakkeiden merkityksestä.

vihreä salama

Apple Watch latautuu.

lentokonetilan kuvake

Lentokonetila on käytössä. Langattomat ominaisuudet ovat poissa käytöstä, kunnes poistat tämän asetuksen käytöstä. Voit silti käyttää muita kellon ominaisuuksia. Kun poistat lentokonetilan käytöstä Apple Watchissa, tila pysyy käytössä iPhonessa.

kuun kuvake

Älä häiritse -toiminto on käytössä. Puhelut ja ilmoitukset eivät soi tai sytytä näytön valoa, kunnes poistat tämän asetuksen käytöstä. Hälytykset kuuluvat yhä.

Teatteritilan kuvake

Teatteritila on käytössä. Hiljainen tila on myös käytössä ja näytön valo ei syty, kunnes napautat näyttöä, painat painiketta tai käännät Digital Crownia. Tämä tila pitää myös näytön pimeänä, vaikka käytät Apple Watch Series 5:n Aina päällä -toimintoa. Poista Teatteritila käytöstä avaamalla Ohjauskeskus ja napauttamalla kuvaketta.

Wi-Fi-kuvake

Kun Apple Watchisi saa yhteyden Wi-Fi-verkkoon iPhonesi sijasta, Wi-Fi-kuvake näkyy Ohjauskeskuksessa.

vihreät pisteet -kuvake

Apple Watch (GPS + Cellular) on yhteydessä mobiiliverkkoon. Pisteiden määrä ilmaisee signaalin voimakkuuden.

Apple Watch ei ole yhteydessä iPhoneen. Siirrä laitteita lähemmäs toisiaan tai poista lentokonetila käytöstä.

punainen x-kuvake

Apple Watch (GPS + Cellular) on menettänyt yhteyden mobiiliverkkoon.

vesipisara-kuvake

Vesilukko on käytössä, ja näyttö ei reagoi napautuksiin. Poista Apple Watchin näytön lukitus kääntämällä Digital Crownia. Vesipisara-kuvake näytetään vain Apple Watch Series 2:ssa tai uudemmissa. Apple Watch Series 1 ja Apple Watch (1. sukupolvi) eivät sovellu uimiseen. Lue lisää Apple Watchin vedenpitävyydestä.

punainen piste -kuvake

Olet saanut ilmoituksen. Voit lukea sen pyyhkäisemällä kellotaulussa alaspäin.

Bluetooth-kuvake

Napauttamalla äänilähtöpainiketta  voit vaihtaa äänilähtöä yhdistettyjen Bluetooth-kuulokkeiden, -kaiutinten ja -lisävarusteiden välillä.

Nuolikuvake

Apple Watchin appi on käyttänyt sijaintipalveluita.

Lukkokuvake

Apple Watch on lukittu. Napauta ja syötä pääsykoodi.

Aktiivisten appien kuvakkeet

watchOS 5:ssä tai uudemmassa Apple Watch näyttää kellotaulun yläreunassa aktiiviset apit, kuten Radiopuhelimen Radiopuhelin-apin kuvake tai Puhelimen . Voit avata apin napauttamalla kuvaketta. Jos esimerkiksi saat reittiohjeita Kartat-apissa Kartat-kuvake , kuvake näkyy näytön yläreunassa.

Tämä tulee näkyviin, kun käytät Harjoittelu-appia. Jos näet edelleen Harjoittelu-kuvakkeen , vaikka olet lopettanut harjoituksen, käynnistä kello uudelleen.

Avaa Radiopuhelin napauttamalla, niin voit ottaa yhteyttä ystäviisi välittömästi.

Toistossa nyt -kuvake

Kun ääntä toistetaan, näytön yläreunassa näkyy Toistossa nyt -kuvake .

Tämä tulee näkyviin, kun käytät navigointiin kolmannen osapuolen appia. Jos näet edelleen navigointikuvakkeen , vaikka navigointi on päättynyt, käynnistä kello uudelleen.

Jos yrität luoda Apple Watchistasi ja iPhonestasi laiteparin ja iPhonesi Apple Watch -appi pyytää napauttamaan tietopainiketta , sinun täytyy yhdistää laitteet uudelleen. Laiteparin muodostaminen käsin ei yhdistä laitteita uudelleen.