Apple Watchin tilakuvakkeet ja symbolit

Tässä artikkelissa kerrotaan näytön yläosassa olevien tilakuvakkeiden merkityksestä.

vihreä salama

Apple Watch latautuu.

lukon kuvake

Apple Watch on lukittu. Napauta ja syötä pääsykoodi.

lentokonetilan kuvake

Lentokonetila on käytössä. Langattomat ominaisuudet ovat poissa käytöstä, kunnes poistat tämän asetuksen käytöstä. Voit silti käyttää muita kellon ominaisuuksia.

kuun kuvake

Älä häiritse -toiminto on käytössä. Puhelut ja ilmoitukset eivät soi tai sytytä näytön valoa, kunnes poistat tämän asetuksen käytöstä. Hälytykset kuuluvat yhä.

Teatterinaamiot-kuvake

Teatteritila on käytössä. Hiljainen tila on käytössä ja näyttö pysyy pimeänä, kunnes napautat näyttöä tai painat painiketta.1 Poista käytöstä avaamalla Ohjauskeskus ja napauttamalla kuvaketta.

punainen täplä -kuvake

Olet saanut ilmoituksen. Voit lukea sen pyyhkäisemällä kellotaulussa alaspäin.

juoksija-kuvake

Tämä tulee näkyviin, kun käytät Harjoittelu-appia. Jos näet edelleen harjoittelu-kuvakkeen, vaikka olet lopettanut harjoituksen, käynnistä kello uudelleen.

Ääni-kuvake

Napauta ääni-kuvaketta, kun haluat vaihtaa äänentoiston laitepariksi lisättyjen Bluetooth-kuulokkeiden, kaiuttimien ja lisälaitteiden välillä.

punainen iPhone-kuvake

Apple Watch ei ole yhteydessä iPhoneen. Siirrä laitteita lähemmäs toisiaan tai poista lentokonetila käytöstä.

Wi-Fi-kuvake

Kun Apple Watchisi saa yhteyden Wi-Fi-verkkoon iPhonesi sijasta, wi-fi-kuvake näytetään Ohjauskeskuksessa.

vihreät pisteet

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) on yhteydessä mobiiliverkkoon. Pisteiden määrä ilmaisee signaalin voimakkuuden.

punainen x

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) on menettänyt yhteyden mobiiliverkkoon.

nuoli

Apple Watchin appi on käyttänyt sijaintipalveluita.

vesipisara-kuvake

Vesilukko on käytössä, ja näyttö ei reagoi napautuksiin. Poista Apple Watchin näytön lukitus kääntämällä Digital Crownia.

Jos yrität luoda Apple Watchistasi ja iPhonestasi laiteparin ja iPhonesi Apple Watch -appi pyytää napauttamaan Tiedot-kuvaketta, sinun täytyy yhdistää laitteet uudelleen. Laiteparin muodostaminen manuaalisesti ei yhdistä laitteita uudelleen.

1. Apple Watch Series 2:lla tai uudemmalla voit myös herättää kellon kääntämällä Digital Crownia.
  2. vesipisara-kuvake näytetään vain Apple Watch Series 2:ssa tai uudemmissa. Apple Watch Series 1 ja Apple Watch (1. sukupolvi) eivät sovellu uimiseen. Lue lisää Apple Watchin vedenpitävyydestä.