Apple Watchin käyttö iTunesin tai Apple TV:n kaukosäätimenä

Voit soittaa iTunesissa musiikkia samassa Wi-Fi-verkossa olevalta tietokoneelta Apple Watchin Kaukosäädin-ohjelmalla.

Määritä Kaukosäädin-ohjelma ennen käyttöä Apple TV:ssä tai tietokoneen iTunesissa. Kukin laite tarvitsee määrittää vain kerran, ja laitteita voi poistaa jälkeen päin.  Ohjelman määrittämisen jälkeen voit valita Apple Watchilla nopeasti, mitä ohjaat.

Apple TV:n ja Kaukosäädin-ohjelman määritys

Määritä ensin Kaukosäädin-ohjelma:

1. Varmista ensin, että Apple TV ja Apple Watch ovat yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon.
  2. Avaa Apple Watchin Kaukosäädin-ohjelma ja napauta sitten Lisää laite.
  3. Valitse Apple TV:ssä Apple Watchisi:
    • Apple TV (4. sukupolvi): Valitse Asetukset > Kaukosäätimet ja laitteet > Kaukosäädin-ohjelma ja valitse sitten Apple Watchisi.
    • Apple TV (2. tai 3. sukupolvi): Valitse Asetukset > Yleinen > Kaukosäätimet ja valitse sitten Apple Watchisi.
  4. Syötä Apple TV:llä Apple Watchissa näkyvä pääsykoodi. Kun parikuvake näkyy Apple Watchin vieressä, laite on valmis ohjaamaan Apple TV:tä.

Apple TV:n ohjaaminen

Kun Kaukosäädin-ohjelma on määritetty, voit ohjata Apple TV:tä. Varmista, että Apple TV on hereillä, avaa Kaukosäädin-ohjelma Apple Watchissa, valitse Apple TV ja käytä seuraavia eleitä:

• Selaa Apple TV:n valikkovaihtoehtoja pyyhkäisemällä ylös, alas, vasemmalle tai oikealle.
  • Vahvista korostetun kohteen valinta napauttamalla.
  • Palaa napauttamalla Valikko-painiketta tai palaa ylimpään valikkoon pitämällä sitä painettuna.
  • Keskeytä toisto tai jatka sitä napauttamalla .

iTunesin ja Kaukosäädin-ohjelman määrittäminen

Määritä ensin Kaukosäädin-ohjelma:

1. Varmista ensin, että tietokone ja Apple Watch ovat yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon.
  2. Avaa Apple Watchin Kaukosäädin-ohjelma ja napauta sitten Lisää laite.
  3. Klikkaa tietokoneen iTunesissa Kaukosäädin-painiketta. Kaukosäädin-painike tulee näkyviin, kun olet valinnut Lisää laite, ja kaukosäädin yrittää muodostaa yhteyttä.
  4. Syötä tietokoneella Apple Watchissa näkyvä nelinumeroinen koodi.

iTunesin ohjaaminen

Kun Kaukosäädin-ohjelma on määritetty, valitse iTunes-kirjasto ja ohjaa musiikkia kellosta:

• Jos kirjastoja on vain yksi, aloita musiikin toistaminen. Jos kirjastoja on useita, napauta haluamaasi kirjastoa kellossasi. Jos musiikin toisto on jo käynnissä, napauta ja napauta sitten kirjastoa.
  • Toista musiikkia, pysäytä toisto ja siirry seuraavaan tai edelliseen kappaleeseen Kaukosäätimen säätimillä.
  • Säädä äänenvoimakkuutta kääntämällä Digital Crownia.