Apple Watchin käyttäminen iTunesin tai Apple TV:n kaukosäätimenä

Voit soittaa musiikkia Apple TV:ssä tai tietokoneesi iTunesissa Apple Watchin Kaukosäädin-apilla.

Määritä Kaukosäädin-appi ennen käyttöä Apple TV:ssä tai tietokoneen iTunesissa. Appi täytyy määrittää kullekin laitteelle vain kerran, ja laitteita voi poistaa myöhemmin. Apin määrittämisen jälkeen voit valita Apple Watchilla nopeasti, mitä ohjaat.

Apple TV:n ja Kaukosäädin-apin määrittäminen

Määritä ensin Kaukosäädin-appi:

1. Varmista, että Apple TV ja Apple Watch ovat yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon.
  2. Avaa Apple Watchin Kaukosäädin-appi ja napauta sitten Lisää laite.
  3. Valitse Apple TV:ssä Apple Watchisi:
    • Apple TV 4K tai Apple TV HD: Valitse Asetukset > Kaukosäätimet ja laitteet > Kaukosäädin-appi ja valitse sitten Apple Watchisi.
    • Apple TV (2. tai 3. sukupolvi): Valitse Asetukset > Yleinen > Kaukosäätimet ja valitse sitten Apple Watchisi.
  4. Syötä Apple TV:llä Apple Watchissa näkyvä pääsykoodi. Kun parikuvake näkyy Apple Watchin vieressä, laite on valmis ohjaamaan Apple TV:tä.

Apple TV:n ohjaaminen

Kun Kaukosäädin-appi on määritetty, voit ohjata Apple TV:tä. Varmista, että Apple TV on hereillä, avaa Kaukosäädin-appi Apple Watchissa, valitse Apple TV ja käytä seuraavia eleitä:

• Selaa Apple TV:n valikkovaihtoehtoja pyyhkäisemällä ylös, alas, vasemmalle tai oikealle.
  • Vahvista korostetun kohteen valinta napauttamalla.
  • Palaa napauttamalla Valikko-painiketta tai pidä sitä painettuna palataksesi Koti-valikkoon.
  • Keskeytä toisto tai jatka sitä napauttamalla .

iTunesin ja Kaukosäädin-apin määrittäminen

Määritä ensin Kaukosäädin-appi:

1. Varmista, että tietokone ja Apple Watch ovat yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon.
  2. Avaa Apple Watchin Kaukosäädin-appi ja napauta sitten Lisää laite.
  3. Klikkaa tietokoneen iTunesissa Kaukosäädin-painike. Kaukosäädin-painike tulee näkyviin, kun olet valinnut Lisää laite, ja kaukosäädin yrittää muodostaa yhteyttä.
  4. Syötä tietokoneella Apple Watchissa näkyvä nelinumeroinen koodi.

iTunesin ohjaaminen

Kun Kaukosäädin-appi on määritetty, valitse iTunes-kirjasto ja ohjaa musiikkia kellostasi:

• Jos kirjastoja on vain yksi, aloita musiikin toistaminen. Jos kirjastoja on useita, napauta haluamaasi kirjastoa kellossasi. Jos musiikin toisto on jo käynnissä, napauta ja napauta sitten kirjastoa.
  • Toista musiikkia, pysäytä toisto ja siirry seuraavaan tai edelliseen kappaleeseen Kaukosäädin-apin säätimillä.
  • Säädä äänenvoimakkuutta kääntämällä Digital Crownia.