Apple Watchin kellotaulun muuttaminen

Apple Watchissa voit valita eri malleja, säätää värejä ja lisätä kellotauluun komplikaatioita. Voit jopa määrittää kellotaulun ajan oikean ajan edelle.

kellotaulujen vaihtaminen

Kellotaulun vaihtaminen

Valitse Apple Watchin kellotaulu seuraavasti:

1. Pyyhkäise kellotaulussa reunasta reunaan vasemmalle tai oikealle.
  2. Lopeta pyyhkäisyt, kun näet kellotaulun, jota haluat käyttää.

Kellotaulun muokkaaminen

1. Siirry kellotauluun painamalla Digital Crownia.
  2. Paina näyttöä napakasti.
  3. Valitse kellotaulu pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja napauttamalla Muokkaa.
  4. Valitse toiminto pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja muokkaa sitä sitten kääntämällä Digital Crownia. Voit esimerkiksi vaihtaa kellon toisen viisarin väriä tai kellotaulun merkintöjä.
    Hengitys-kellotaulun Tyyneys-valinta.
  5. Muokkaa komplikaatioita pyyhkäisemällä niin pitkälle vasemmalle kuin mahdollista. Valitse komplikaatio napauttamalla ja muokkaa sitä sitten kääntämällä Digital Crownia. Voit myös lisätä komplikaatioita muista ohjelmista
    Hengitys-kellotaulun Päivämäärä-komplikaatio.
  6. Kun olet tehnyt haluamasi muutokset, tallenna ne painamalla Digital Crownia.
  7. Ota kellotaulu käyttöön napauttamalla sitä.

Voit muuttaa kellotaulun myös iPhonestasi. Avaa Apple Watch -appi ja napauta sitten Kellotaulugalleria-välilehteä.

Tietojen lisääminen kellotauluun

Voit lisätä joihinkin kellotauluihin komplikaatioita tai muita tietoja ohjelmista. Apple Watchissasi on komplikaatiota, jotka näyttävät muun muassa akun keston ja päivämäärän. Voit myös lisätä komplikaatioita joistakin muiden valmistajien ohjelmista. Näin näet, missä ohjelmissa on komplikaatioita:

1. Avaa Apple Watch -appi iPhonessasi.
  2. Napauta Oma Apple Watch -välilehteä ja sitten kohtaa Komplikaatiot.

Valitse haluamasi komplikaatiot napauttamalla Muokkaa ja toimi sitten seuraavien ohjeiden mukaan:

• Jos haluat lisätä komplikaation, napauta Lisää-kuvake. Kun olet lisännyt Apple Watch -ohjelmaan komplikaation iPhonen avulla, voit lisätä sen myös Apple Watchiin. Siirry takaisin kellotauluun, paina näyttöä napakasti ja napauta sitten Muokkaa. Napauta haluamaasi komplikaatiota ja valitse sitten näytettävät tiedot kääntämällä Digital Crownia.
  • Jos haluat poistaa komplikaation, napauta Poista-kuvake. Napauta sitten Poista.

Apple Watchin uusi kellotaulunäyttö.

Uuden kellotaulun lisääminen

Voit tehdä mistä tahansa kellotaulusta useita versioita. Voit luoda kellotaulun seuraavasti:

1. Siirry kellotauluun painamalla Digital Crownia.
  2. Paina näyttöä napakasti, pyyhkäise niin pitkälle oikealle kuin mahdollista ja napauta sitten Plus-kuvake.
  3. Voit valita kellotaulun kääntämällä Digital Crownia ja napauttamalla sitten haluamaasi kellotaulua. Tämä määrittää nykyiseksi kellotauluksi juuri luomasi.
  4. Jos haluat muokata kellotaulua, paina näyttöä napakasti ja napauta sitten Muokkaa.

Vaikka voitkin hankkia uusia komplikaatioita muiden valmistajien ohjelmista, et voi asentaa uusia kellotauluja.

Poista Siri-kellotaulu.

Kellotaulun poistaminen

1. Siirry nykyiseen kellotauluusi ja paina näyttöä napakasti.
  2. Siirry poistettavaan kellotauluun pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle.
  3. Pyyhkäise ylös ja napauta Poista.

Voit halutessasi luoda kellotaulun myöhemmin uudelleen.

Aseta ajaksi 5 minuuttia.

Näytössä näkyvän ajan muuttaminen

1. Avaa Asetukset-ohjelma ja napauta Aika.
  2. Napauta +0 min.
  3. Käännä Digital Crownia ja valitse, kuinka paljon eteenpäin kello asetetaan.
  4. Napauta Kumoa tai Aseta.

Voit määrittää vain kellotaulussa näytettävän ajan oikean ajan edelle. Hälytysilmoitukset, maailmankello ja kaikki muut ajat ovat silti oikean ajan mukaisia.

Toistossa nyt -kohdan kätkeminen

Kun toistat musiikkia, Toistossa nyt avautuu automaattisesti. Voit muokata asetusta seuraavasti:

1. Avaa Apple Watch -appi ja sitten Oma Apple Watch -välilehti.
  2. Napauta Yleiset > Näytön herätys.
  3. Poista käytöstä Käynnistä ääniapit automaattisesti -asetus.