Apple Watch -kellotaulun muuttaminen

Valitse malli, muokkaa värejä ja lisää sitten kellotauluun haluamasi komplikaatiot. Voit jopa määrittää kellotaulun ajan oikean ajan edelle.

Kellotaulun vaihtaminen

Valitse Apple Watchin kellotaulu seuraavasti:

1. Vaihda kellotaulua pyyhkäisemällä vasemmalta tai oikealta laidasta laitaan.
  2. Lopeta pyyhkäisyt, kun näet kellotaulun, jota haluat käyttää.

Kellotaulun muokkaaminen

1. Siirry kellotauluun painamalla Digital Crownia.
  2. Paina näyttöä napakasti.
  3. Valitse kellotaulu pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja napauttamalla Muokkaa.
  4. Valitse toiminto pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja muokkaa sitä sitten kääntämällä Digital Crownia. Voit esimerkiksi vaihtaa kellon toisen viisarin väriä tai kellotaulun merkintöjä.
  5. Muokkaa komplikaatioita pyyhkäisemällä niin pitkälle vasemmalle kuin mahdollista. Valitse komplikaatio napauttamalla ja muokkaa sitä sitten kääntämällä Digital Crownia. Voit myös lisätä komplikaatioita muista ohjelmista
  6. Kun olet tehnyt haluamasi muutokset, tallenna ne painamalla Digital Crownia.
  7. Ota kellotaulu käyttöön napauttamalla sitä.

Voit muokata kellotaulua myös iPhonestasi. Avaa Apple Watch -ohjelma ja napauta sitten kellotaulugallerian välilehteä.

Tietojen lisääminen kellotauluun

Voit lisätä joihinkin kellotauluihin komplikaatioita tai muita tietoja ohjelmista. Apple Watchissasi on komplikaatiota, jotka näyttävät muun muassa akun keston ja päivämäärän. Voit myös lisätä komplikaatioita joistakin muiden valmistajien ohjelmista. Näin näet, missä ohjelmissa on komplikaatioita:

1. Avaa Apple Watch -ohjelma iPhonessasi.
  2. Siirry Oma Apple Watch -välilehdelle ja napauta Komplikaatiot.

Valitse sitten haluamasi:

• Jos haluat lisätä komplikaation, napauta Lisää-kuvaketta. Kun olet lisännyt Apple Watch -ohjelmaan komplikaation iPhonen avulla, voit lisätä sen myös Apple Watchiin. Siirry takaisin kellotauluun, paina näyttöä napakasti ja napauta sitten Muokkaa. Napauta haluamaasi komplikaatiota ja valitse sitten näytettävät tiedot kääntämällä Digital Crownia.
  • Jos haluat poistaa komplikaation, napauta Poista-kuvaketta. Napauta sitten Poista.
  • Jos haluat järjestää komplikaatiot uudelleen, napauta uudelleenjärjestämiskuvaketta. Vedä ja pudota sitten komplikaatio haluamaasi kohtaan.

Uuden kellotaulun lisääminen

Voit tehdä mistä tahansa kellotaulusta useita versioita. Voit luoda kellotaulun seuraavasti:

1. Siirry kellotauluun painamalla Digital Crownia.
  2. Paina näyttöä napakasti, pyyhkäise niin pitkälle oikealle kuin mahdollista ja napauta sitten plus-kuvaketta.
  3. Voit valita kellotaulun kääntämällä Digital Crownia ja napauttamalla sitten haluamaasi kellotaulua. Tämä määrittää nykyiseksi kellotauluksi juuri luomasi.
  4. Jos haluat muokata kellotaulua, paina näyttöä napakasti ja napauta sitten Muokkaa.

Vaikka voitkin hankkia uusia komplikaatioita muiden valmistajien ohjelmista, et voi asentaa uusia kellotauluja.

Kellotaulun poistaminen

1. Siirry nykyiseen kellotauluusi ja paina näyttöä napakasti.
  2. Siirry poistettavaan kellotauluun pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle.
  3. Pyyhkäise ylös ja napauta Poista.

Voit halutessasi luoda kellotaulun myöhemmin uudelleen.

Kellossa näytetyn ajan muokkaaminen

1. Avaa Asetukset-ohjelma ja napauta Aika.
  2. Napauta +0 min.
  3. Käännä Digital Crownia ja valitse, kuinka paljon eteenpäin kello asetetaan.
  4. Napauta Peruuta tai Aseta.

Voit määrittää vain kellotaulussa näytettävän ajan oikean ajan edelle. Hälytysilmoitukset, maailmankello ja kaikki muut ajat ovat silti oikean ajan mukaisia.