Apple ID:n palauttaminen, kun salasanan nollaaminen ei onnistu

Jos käytössäsi on kaksiosainen todennus etkä voi kirjautua sisään tai nollata salasanaa, voit käyttää tiliä tilin palauttamisen odotusajan päätyttyä.

Näin se toimii

Tilin palautus on prosessi, joka on suunniteltu palauttamaan Apple ID -tili käyttöösi, kun sinulla ei ole salasanan nollaamiseen tarvittavia tietoja. Turvallisuussyistä tilin käyttöönotto uudelleen saattaa kestää useita päiviä.

Nopein ja helpoin tapa nollata salasana on tehdä se Apple-laitteella. Ennen kuin tilin palautuksen odotusjakso alkaa, yritä nollata unohtunut salasana luotetulla laitteella. Tai lainaa ystävän tai perheenjäsenen iPhonea, iPadia tai iPod touchia ja nollaa salasana käyttämällä Etsi iPhoneni -appia. Voit jopa käydä Apple Storessa ja pyytää laitetta käytettäväksi myymälässä.

Jos mikään näistä menetelmistä ei onnistu, siirry osoitteeseen appleid.apple.com ja valitse Unohditko Apple ID:n tai salasanan. Anna mahdollisimman paljon tietoja, ja aloita sitten tilin palauttamisen odotusjakso. Tiedämme, että asian viivästyminen on ikävää, mutta odotusjakso on tärkeä, jotta tilisi ja tietosi pysyvät suojattuina.

Mitä seuraavaksi tapahtuu?

Saat tilin palautuspyynnön jälkeen sähköpostiviestin, jossa vahvistetaan pyyntösi. Siinä ilmoitetaan myös arvioitu päivämäärä ja kellonaika, jolloin saat tilin takaisin käyttöösi.

Kun odotusjakso päättyy, Apple lähettää sinulle tekstiviestin tai soittaa automaattisen puhelun, joka sisältää ohjeet tilin ottamiseksi takaisin käyttöön. Noudata annettuja ohjeita, niin saat Apple ID:n heti takaisin käyttöösi.

Tilan tarkistaminen tai pyynnön peruuttaminen

• Voit koska tahansa tarkistaa, milloin tili on valmis palautettavaksi tai onko uutta tietoa saatavilla. Siirry vain osoitteeseen iforgot.apple.com ja anna Apple ID:si.
  • Joissakin tapauksissa saatat pystyä lyhentämään odotusaikaa antamalla luottokorttitietosi. Jos sinulle tarjotaan luottokortin tietojen vahvistamista, vahvistuspyyntö lähetetään kortin myöntäjälle.
    Jos annat oikeat tiedot, mutta sinua pyydetään antamaan suojaustiedot uudelleen, ota yhteyttä kortin myöntäjään. Myöntäjä saattoi hylätä vahvistusyrityksesi.
  • Jos muistat tietosi ja voit kirjautua sisään, odotusjakso peruuntuu automaattisesti, ja saat Apple ID:si käyttöön välittömästi.

Näin saat apua

• Jos tarvitset lisäohjeita, ota yhteys Apple-tukeen. Voimme vastata tilin palautusta koskeviin kysymyksiin, mutta emme voi varmistaa henkilöllisyyttäsi tai nopeuttaa prosessia millään tavalla.
  • Unohditko Apple ID:si salasanan, mutta et käytä kaksiosaista todennusta? Lue lisäohjeita.