Apple Watchin akun varauksen tarkistaminen ja lataaminen

Voit tarkistaa akun varauksen yhdellä vilkaisulla kellotaulusta, Ohjauskeskuksesta tai yöpöytätilasta.

Akun varauksen tarkistaminen

Apple Watchin magneettinen latauskaapeli

Apple Watchin lataaminen

Jos Apple Watchin akku on vähissä, sen näytössä on punainen salama. Voit ladata Apple Watchin seuraavasti:

1. Käsittele Apple Watchia ja lisälaitteita turvallisesti sekä muista aina riisua laite ennen sen lataamista.
  2. Kytke Applen magneettinen latauskaapeli tai Apple Watchin magneettinen lataustelakka USB-virtalähteeseen.
  3. Liitä virtalähde pistorasiaan. Voit liittää latauskaapelin myös USB-porttiin.
  4. Aseta Apple Watchin tausta laturin päälle. Laturin magneetit kohdistavat Apple Watchin oikeaan kohtaan, ja kellotaulussa näkyy vihreä salama.
  5. Anna Apple Watchin latautua rauhassa. Apple Watch siirtyy latauksen aikana yöpöytätilaan

Pyydä apua, jos Apple Watch ei lataudu

Virransäästötilan käyttö

Virransäästötilan avulla näet kellonajan Apple Watchista, mutta säästät akun varausta. Kun Apple Watch on virransäästötilassa, näet kellonajan painamalla sivupainiketta. Virransäästötilassa Apple Watch ja iPhone eivät viesti keskenään, etkä voi käyttää muita kellon ominaisuuksia.

Virransäästön laittaminen päälle

Kun akun varaus laskee 10 prosenttiin, Apple Watch ilmoittaa siitä ja kysyy haluatko käyttää virransäästötilaa. Jos akun varaustaso laskee liian alas, kello siirtyy automaattisesti virransäästötilaan ja punainen salama näytetään kellonajan vieressä. Ota selvää, miten voit maksimoida akun keston ja käyttöiän

Virransäästön laittaminen päälle:

1. Avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä ylöspäin kellotaulussa.
  2. Napauta akun lataustasoa prosentteina.
  3. Pyyhkäise Virransäästö-liukusäätimen päältä oikealle ja napauta sitten Jatka.

Virransäästön laittaminen pois päältä

Virransäästön laittaminen pois päältä:

1. Paina sivupainiketta, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.
  2. Odota, että Apple Watch käynnistyy uudelleen. Apple Watch täytyy ehkä ladata ensin.

Jos Apple Watchin lataus ei onnistu