Tietoja Apple Watchin pikalatauksesta

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä tarvitset Apple Watch Ultran ja uudempien sekä Apple Watch Series 7:n ja uudempien pikalataukseen.*

*Apple Watch SE -mallit eivät tue pikalatausta.

Apple Watchin magneettisen pikalaturin USB-C-kaapeli

Pikalatauksen ansiosta Apple Watch Series 7:n ja uudempien akun varaustaso voi nousta 0 prosentista 80 prosenttiin noin 45 minuutissa. Apple Watch Ultran akun varaustaso voi nousta 0 prosentista 80 prosenttiin noin tunnissa.*

Pikalataus edellyttää Applen magneettista USB-C-pikalatauskaapelia. Voit tunnistaa tämän kaapelin muista latureista sen USB-C-liittimen ja magneettista laturia ympäröivän alumiinin avulla.

Tarvitset myös jonkin seuraavista virtalähteistä:

• Applen 18 W:n, 20 W:n, 29 W:n, 30 W:n, 61 W:n, 87 W:n tai 96 W:n USB-C-virtalähde

• vastaava muun valmistajan USB-C-virtalähde, joka tukee vähintään 5 W:n USB-virransyöttöä (USB-PD).

Pikalataus ei välttämättä toimi, jos olosuhteet ovat liian kylmät tai kuumat. Jos olet ottanut mobiiliominaisuudet käyttöön Apple Watchissa, pidä liitetty iPhone riittävän lähellä Apple Watchia pikalatauksen aikana.

Jos et ole varma, mikä Apple-virtalähde sinulla on, tarkista virtalähteen päällä tai pohjassa näkyvä wattiteho:

Applen virtalähde, jossa näkyy wattiteho

* Apple testasi Apple Watch Ultra 2:n akun kestoa elokuussa 202 Apple Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) -mallin ennakkoversiolla, josta oli muodostettu laitepari iPhonen kanssa. Kaikki laitteet testattiin ohjelmistojen ennakkoversioilla. Akun kesto vaihtelee laitteen käytön, matkapuhelinverkon kuuluvuuden, asetusten ja monien muiden tekijöiden mukaan. Todelliset tulokset vaihtelevat. Apple testasi Apple Watchin koko päivän akun kestoa elokuussa 2023 Apple Watch Series 9 (GPS)- ja Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular) -mallien ennakkoversioilla, joista oli muodostettu laitepari iPhonen kanssa. Kaikki laitteet testattiin ohjelmistojen ennakkoversioilla. Akun kesto vaihtelee laitteen käytön, matkapuhelinverkon kuuluvuuden, asetusten ja monien muiden tekijöiden mukaan. Todelliset tulokset vaihtelevat. Apple testasi Apple Watch Ultra-, Apple Watch Series 8 (GPS)- ja Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular) -mallien akun keston elokuussa 2022 Apple Watch -mallien ennakkoversioilla, joista oli muodostettu laitepari iPhonen kanssa. Kaikki laitteet testattiin ohjelmistojen ennakkoversioilla. Akun kesto vaihtelee laitteen käytön, matkapuhelinverkon kuuluvuuden, asetusten ja monien muiden tekijöiden mukaan. Todelliset tulokset vaihtelevat. Apple testasi Apple Watch Series 7 (GPS)- ja Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) -mallien akun keston elokuussa 2021 Apple Watch -mallien ennakkoversioilla, joista oli muodostettu laitepari iPhonen kanssa. Kaikki laitteet testattiin ohjelmistojen ennakkoversioilla. Latausaika vaihtelee alueen, asetusten ja ympäristötekijöiden mukaan. Todelliset tulokset vaihtelevat. Kaikissa testeissä käytettiin Apple Watchin magneettista USB-C-pikalatauskaapelia ja Applen 20 W:n USB-C-virtalähdettä.

Pikalatausta tukevat Apple Watch Ultra ja uudemmat sekä Apple Watch Series 7 ja uudemmat. Apple Watch SE -mallit eivät tue pikalatausta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.