Safarin päivittäminen tai asentaminen uudelleen tietokoneelle

Mac-tietokoneissa Safari-selain asennetaan ja päivitetään osana macOS:ää. Windows-tietokoneissa Safariin ei enää ole saatavilla päivityksiä.

Safarin Mac-versio

Safari sisältyy Macin käyttöjärjestelmään.

Safarin päivittäminen

Voit pitää Safarin ajan tasalla käyttämässäsi macOS:n versiossa asentamalla uusimmat macOS:n päivitykset.

macOS:n uusin versio sisältää Safarin uusimman version. Joidenkin macOS:n aiempien versioiden tapauksessa Safari saattaa olla saatavilla myös erikseen App Storen Päivitykset-välilehdestä.

Safarin asentaminen uudelleen

Jos olet poistanut Safarin eikä sinulla ole Time Machine -varmuuskopiota tai muuta varmuuskopiota, asenna macOS uudelleen, jolloin Safari palautetaan Ohjelmat-kansioon. Tietokoneessasi olevia tietoja ei poisteta, kun asennat macOS:n uudelleen.

Ennen uudelleenasennuksen suorittamista sinun kannattaa hakea Safaria Macista Spotlightin avulla. Jos löydät sen, mutta se ei enää ole Dockissa, voit palauttaa sen vetämällä sen Dockiin.

Safari for Windows

Applelta ei enää ole saatavilla Safari-päivityksiä Windowsiin. Safari 5.1.7 for Windows oli viimeinen Windowsia varten tehty versio, ja se on nyt vanhentunut.