Kuvat-kirjaston koon muuttaminen iCloud-kuvakirjastoon tallentamista varten

Jos Kuvat-kirjastosi on suurempi kuin käytettävissä oleva iCloud-tallennustila, voit kasvattaa iCloud-tallennustilaa tai muokata Macisi asetuksia.

Kun rekisteröidyt iCloudiin, saat automaattisesti 5 Gt ilmaista tallennustilaa iOS-varmuuskopioita, valokuvia, videoita, tiedostoja ja ohjelmia varten. Kun otat iCloud-kuvakirjaston käyttöön, Kuvat-ohjelma kertoo, kun kirjaston tallentamiseen tarvitaan lisää tilaa.

Voit lisätä iCloud-tallennustilaa siirtymällä uuteen kuukausitilaukseen tai valitsemalla jonkin alla olevista vaihtoehdoista. Tilauksia on saatavilla 50 Gt:sta alkaen hintaan 0,99 $ (USD) kuukaudessa aina 2 Tt:uun asti hintaan 9,99 $ kuukaudessa.

Pienennä Kuvat-kirjaston kokoa

Voit pienentää Kuvat-kirjaston kokoa viemällä tarpeettomat kuvat ja videot muualle.

1. Valitse tarpeettomat kohteet Kuvat-ohjelmassa. Valitse Arkisto > Vie ja noudata ohjeita.
  2. Poista viemäsi kohteet. Voit poistaa kohteet kirjastostasi pysyvästi valitsemalla Arkisto > Näytä äskettäin poistetut ja valitsemalla Poista kaikki.

Luo uusi kuvakirjasto

Voit luoda uuden Kuvat-kirjaston iCloud-kuvakirjastoa varten. Muista määrittää kyseinen kirjasto järjestelmän kuvakirjastoksi

1. Pidä optionäppäintä painettuna ja avaa Kuvat.
  2. Valitse Luo uusi.
  3. Luo uusi, pienempi kirjasto tuomalla sisältöä aiemmasta kirjastostasi.

Jaa kirjasto Aperturen avulla

Jos käytät Aperturea, voit luoda pienemmän kirjaston iCloud-kuvakirjastoa varten jakamalla iPhoto- tai Aperture-kirjaston.

1. Avaa kuvakirjastosi Aperturessa.
  2. Valitse sisältö, jonka haluat viedä uutena kirjastona.
  3. Valitse File (Arkisto) > Export (Vie) > Items as New Library (Kohteet uutena kirjastona).

Kun kohteet on viety, voit siirtää uuden Aperture-kirjaston Kuvat-ohjelmaan ja ottaa iCloud-kuvakirjaston käyttöön.