iPhonen, iPadin ja iPod touchin Älä häiritse -tilan käyttäminen

Älä häiritse -tila hiljentää puhelut, hälytykset ja ilmoitukset, jotka saat, kun laite on lukittu. Voit myös ajastaa Älä häiritse -tilan ja sallia puhelut tietyiltä henkilöiltä.

Älä häiritse -tilan laittaminen päälle ja pois päältä

Kun Älä häiritse -tila on päällä, tilapalkissa näkyy kuunsirpin kuvake älä häiritse -kuvake. Älä häiritse -tilan voi laittaa päälle ja poistaa päältä kahdella tavalla:

Ota Älä häiritse -tila käyttöön manuaalisesti siirtymällä kohtaan Asetukset > Älä häiritse tai ajastamalla toiminto.

Avaa Ohjauskeskus iPhonessa, iPod touchissa tai iPadissa. Voit muokata Älä häiritse -tilan asetuksia nopeasti pitämällä kuunsirpin kuvaketta älä häiritse -kuvake painettuna. Voit myös laittaa tilan päälle tai pois päältä napauttamalla kuunsirpin kuvaketta älä häiritse -kuvake.

Jos asetat herätyksen Kello-apissa, herätys soi, vaikka Älä häiritse -tila on käytössä. Lue, miten voit asettaa ja hallita herätyksiä.

Asetusten muuttaminen

Jos et halua tulla häirityksi tiettyyn aikaan, voit määrittää aikataulun. Napauta Asetukset > Älä häiritse, laita Ajoitettu-toiminto päälle ja määritä aikataulu. Voit myös valita, milloin haluat saada hälytyksiä, puheluita ja ilmoituksia:

• Mykistys: mykistä puhelut ja ilmoitukset aina tai vain jos laite on lukittuna.
  • Salli puhelut: voit sallia puhelut kaikilta, ei keneltäkään, suosikeiltasi tai tietyiltä yhteystietoryhmiltä, jotka on tallennettu laitteeseen tai iCloud-tiliin.
  • Toistuvat puhelut: jos joku soittaa kahdesti kolmen minuutin kuluessa, toista puhelua ei mykistetä.