iPhonen, iPadin ja iPod touchin Älä häiritse -tilan käyttäminen

Älä häiritse -tila hiljentää puhelut, hälytykset ja ilmoitukset, jotka saat, kun laite on lukittu. Voit myös ajastaa Älä häiritse -tilan ja sallia puhelut tietyiltä henkilöiltä.

Älä häiritse -tilan laittaminen päälle ja pois päältä

Kun Älä häiritse -tila on päällä, näet tilapalkissa kuunsirpin älä häiritse -kuvake. Älä häiritse -tilan voi laittaa päälle ja poistaa päältä kahdella tavalla:

Ota Älä häiritse -tila käyttöön manuaalisesti siirtymällä kohtaan Asetukset > Älä häiritse tai ajastamalla toiminto.

Voit muokata Älä häiritse -tilan asetuksia nopeasti avaamalla Ohjauskeskuksen ja painamalla voimakkaasti älä häiritse -kuvake. Voit myös laittaa tilan päälle tai pois päältä napauttamalla älä häiritse -kuvake.

Jos asetat herätyksen Kello-apissa, herätys soi, vaikka Älä häiritse -tila on käytössä. Lue, miten voit asettaa ja hallita herätyksiä.

Asetusten muuttaminen

Jos et halua tulla häirityksi tiettyyn aikaan, voit määrittää aikataulun. Napauta Asetukset > Älä häiritse ja laita Ajoitettu-toiminto päälle. Määritä sitten aika.

Voit myös valita, milloin haluat saada hälytyksiä, puheluita ja ilmoituksia:

• Unikello: Kun Unikello on päällä, lukittu näyttö himmenee, puhelut mykistetään ja ilmoitukset näkyvät Ilmoituskeskuksessa Unikellon aikana -kohdan alla, kunnes ajoitettu Älä häiritse -tila päättyy.
  • Mykistys: mykistä puhelut ja ilmoitukset aina tai vain jos laite on lukittuna.
  • Salli puhelut: voit sallia puhelut kaikilta, ei keneltäkään, suosikeiltasi tai tietyiltä yhteystietoryhmiltä, jotka on tallennettu laitteeseen tai iCloud-tiliin.
  • Toistuvat puhelut: jos joku soittaa kahdesti kolmen minuutin kuluessa, toista puhelua ei mykistetä.