Älä häiritse -tilan ja Keskity-tilan käyttäminen iPhonessa tai iPadissa

iOS 15:n tai iPadOS 15:n ja uudempien Keskity-tilan Älä häiritse -vaihtoehdon avulla voit hiljentää puhelut, hälytykset ja ilmoitukset, jotka saat, kun laitteesi on lukittuna. Voit myös ajastaa Älä häiritse -tilan ja sallia puhelut tietyiltä henkilöiltä.

Kun Älä häiritse on päällä, tilapalkissa ja lukitulla näytöllä näkyy kuunsirppikuvake .

Älä häiritse ‑tilan ottaminen käyttöön

1. Valitse Asetukset > Keskity.
  2. Napauta Älä häiritse.
    iPhonen näyttö, jossa näkyy, miten Älä häiritse laitetaan päälle
  3. Laita päälle automaattisesti -kohdassa voit määrittää Älä häiritse -tilan kytkeytymään automaattisesti päälle tiettyyn aikaan, tietyssä paikassa tai tiettyä appia käytettäessä.

Älä häiritse -tilan laittaminen päälle Ohjauskeskuksesta:

1. Avaa Ohjauskeskus iPhonessa, iPod touchissa tai iPadissa
  2. Paina pitkään Keskity ja napauta sitten Älä häiritse.

Älä häiritse -asetusten muuttaminen

Jos et halua tulla häirityksi tiettyyn aikaan, voit määrittää ajastuksen ja muuttaa muita Älä häiritse -ominaisuuksia, jolloin voit keskittyä entistä paremmin.

iPhonen näyttö, jossa näkyy, miten Älä häiritse -asetuksia muokataan

1. Valitse Asetukset > Keskity.
  2. Napauta Älä häiritse.
  3. Voit valita sallitut tai hiljennetyt ilmoitukset henkilöiltä tai apeista, yhdistää lukitun näytön tai Koti-valikon, ottaa Keskity-tilan käyttöön automaattisesti ja lisätä Keskity-suodattimia.