Kadonneesta tai varastetusta Apple-tuotteesta ilmoittaminen

Lue ohjeet siihen, miten toimia, jos iPhonesi, iPadisi, iPod touchisi, Apple Watchisi tai Macisi katoaa tai varastetaan.

Voit yrittää löytää kadonneen tai varastetun iPhonen, iPadin, iPod touchin, Apple Watchin tai Macin, jos olet ottanut käyttöön Etsi iPhoneni- ja Etsi Macini -ohjelmat. Niiden avulla voit määrittää kadonneen tai varastetun laitteen Kadonnut-tilaan, nähdä laitteen sijainnin tai tyhjentää sen tiedot. Etsi iPhoneni- ja Etsi Macini -ohjelmien lisäksi mikään muu Applen palvelu ei seuraa laitteesi sijaintia, kykene näyttämään sen sijaintia tai muulla tavoin merkitsemään laitetta.

Matkapuhelinoperaattorisi takuu saattaa kattaa Apple-tuotteesi. Muista ilmoittaa kadonneesta tai varastetusta laitteesta operaattorille, jotta tämä voi poistaa tilisi käytöstä ja estää puhelut, tekstiviestit ja datan käytön. Muista myös ottaa yhteyttä viranomaisiin ja tehdä ilmoitus kadonneesta tai varastetusta Apple-laitteesta.

Lue ohjeet Apple-tuotteiden sarjanumeroiden tarkistamiseen.