Apple-tuotteen sarjanumeron tarkistaminen

Lue ohjeet iPhonen, iPadin, iPod touchin, iPodin, Macin tai jonkin muun Apple-tuotteen sarjanumeron tarkistamiseen.

Katso ensin täältä

Tuotteesta riippuen sarjanumero löytyy:

• tuotteen pinnasta
  • iTunesista, jos laite synkronoi iTunesin kanssa
  • Macista, kun valitset Omenavalikosta Tietoja tästä Macista
  • iPhonesta, iPadista, iPod touchista, iPodista tai Apple Watchista, kun valitset Asetukset > Yleiset > Tietoja.

Jos sinulla ei ole tuotetta tai se ei käynnisty

• Jos tuotteen alkuperäinen pakkaus on tallessa, voit tarkistaa sarjanumeron viivakoodista.
  • Jos sinulla on iPhone, iPad, iPod touch tai iPod, löydät sarjanumeron iTunesin asetusten Laitteet-välilehdestä.
  • Löydät tuotteen sarjanumeron myös tuotteen alkuperäisestä kuitista tai laskusta.

Jos haluat tarkempia tietoja tietyn tuotteen sarjanumeron tarkistamisesta, valitse haluamasi tuote alla:

Laitteet

Mac

Muu

Näin saat apua

Applen rekisteröintinumeroissa ja Applen laitteistotuotteiden sarjanumeroissa saattaa joskus olla numero 0 (nolla), mutta ei koskaan O-kirjainta.

Tee ilmoitus kadonneesta tai varastetusta Apple-tuotteesta.