Apple-tuotteen sarjanumeron tarkistaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten löydät iPhonen, iPadin, iPodin, HomePodin, Macin tai muun Apple-tuotteen sarjanumeron.

Katso ensin täältä

Tuotteesta riippuen löydät sen sarjanumeron vähintään yhdellä seuraavista tavoista:

• Tarkista painettu sarjanumero tuotteen pinnasta.

• Valitse Macissa Omenavalikko  Tietoja tästä Macista.

• Valitse iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Apple Vision Prossa tai Apple Watchissa Asetukset > Yleiset > Tietoja.

• Jos synkronoit laitteen tietokoneen kanssa Finderilla tai iTunesilla, liitä laite tietokoneeseen ja valitse sitten laite Finderista tai iTunesista.

Jos sinulla ei ole tuotetta tai se ei käynnisty

Jos tuotteen alkuperäinen pakkaus on tallessa, voit tarkistaa sarjanumeron viivakoodista. Löydät tuotteen sarjanumeron myös tuotteen alkuperäisestä kuitista tai laskusta. Voit myös valita tietyn tuotteen alta, jos haluat tarkempia tietoja sen sarjanumeron tarkistamisesta.

iPhone, iPad ja iPod

Apple Vision Pro

Apple Watch

Mac

Apple TV

HomePod

AirPods

AirTag

Beats

Näytöt

Syöttölaitteet

MagSafe-lisäakku

AirPort

Applen rekisteröintinumeroissa ja Apple-laitteiden sarjanumeroissa käytetään numeroita 0 ja 1 kirjainten O ja I sijasta.