Apple-laitteen sarjanumeron tarkistaminen

Lue ohjeet iPhonen, iPadin, iPodin, Macin tai jonkun muun Apple-tuotteen sarjanumeron tarkistamiseen.

Jos sinulla on tuote, jonka voit käynnistää

Sarjanumero voi löytyä useista eri paikoista, tuotteesta riippuen. Eri paikat on lueteltu alla:

• Sarjanumero voi löytyä tuotteen ulkopinnasta.
  • Sarjanumero voi löytyä tuotteen ohjelmistosta (esimerkiksi Tietoja tästä Macista -ikkunasta).
  • Sarjanumero voi löytyä iTunesista (tuotteissa, jotka voidaan synkronoida iTunesin kanssa).

Jos sinulla ei ole tuotetta tai tuote ei käynnisty

Sarjanumero voi löytyä useista eri paikoista, tuotteesta riippuen. Eri paikat on lueteltu alla:

• Sarjanumero voi löytyä tuotteen ulkopinnasta.
  • Sarjanumero voi löytyä iTunesista (tuotteissa, jotka voidaan synkronoida iTunesin kanssa).
  • Sarjanumero voi löytyä tuotteen alkuperäisestä pakkauksesta.
  • Sarjanumero voi löytyä tuotteen alkuperäisestä kuitista (tai laskusta).

Tietyt tuotesarjanumerot

Vaikka Applella ei ole käytössä prosessia kadonneiden ja varastettujen tuotteiden seurantaan ja merkitsemiseen, My Support Profile -palvelusta voit tarkistaa Apple ID:lläsi ostettujen ja rekisteröityjen tuotteiden sarjanumerot.

1. Siirry My Support Profile -palveluun (saatavilla vain tietyillä kielillä).
  2. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.
  3. Ostoksesi näkyvät Omat tuotteet -kohdassa.

Jos haluat tarkempia tietoja tietyn tuotteen sarjanumeron tarkistamisesta, valitse haluamasi tuote alla:

Laitteet

Mac

Muut

Lisätietoja

Applen rekisteröintinumeroissa ja Applen laitteistotuotteiden sarjanumeroissa on joskus numero 0 (nolla), mutta ei O-kirjainta.

Tee ilmoitus kadonneesta tai varastetusta Apple-tuotteesta.

Muokattu viimeksi: