Apple-laitteen sarjanumeron tarkistaminen

Lue ohjeet iPhonen, iPadin, iPod touchin, iPodin, Macin tai jonkin muun Apple-tuotteen sarjanumeron tarkistamiseen.

Katso ensin täältä

Tuotteesta riippuen sarjanumero löytyy

• tuotteen pinnasta
  • iTunesista, jos laite synkronoi iTunesin kanssa
  • Macista, kun valitset Omenavalikosta Tietoja tästä Macista
  • iPhonesta, iPadista, iPod touchista tai iPodista, kun valitset Asetukset > Yleiset > Tietoja.

Jos sinulla ei ole tuotetta tai se ei käynnisty

• Löydät sarjanumeron tuotteen pinnasta.
  • Jos tuotteen alkuperäinen pakkaus on tallessa, voit tarkistaa sarjanumeron viivakoodista.
  • Jos sinulla on iPhone, iPad, iPod touch tai iPod, löydät sarjanumeron iTunesin asetusten Laitteet-välilehdestä.
  • Löydät tuotteen sarjanumeron myös tuotteen alkuperäisestä kuitista tai laskusta.

Verkosta My Support Profile (Oma tukiprofiili) -palvelusta

Vaikka Applella ei ole käytössä prosessia kadonneiden ja varastettujen tuotteiden seurantaan ja merkitsemiseen, My Support Profile (Oma tukiprofiili) -sivustossa on Apple-tunnuksellasi ostettujen ja rekisteröityjen tuotteiden sarjanumerot.

1. Siirry My Support Profile -palveluun (käytettävissä Yhdysvalloissa ja Kanadassa).
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi sisään.
  3. Ostoksesi näkyvät My Products (Omat tuotteet) -kohdassa.

Saat lisätietoja sarjanumeron löytämisestä valitsemalla tuotteen alta:

Laitteet

Mac:

Muut

Näin saat apua

Applen rekisteröintinumeroissa ja Applen laitteistotuotteiden sarjanumeroissa saattaa joskus olla numero 0 (nolla), mutta ei koskaan O-kirjainta.

Kadonneesta tai varastetusta Apple-tuotteesta ilmoittaminen.

Muokattu viimeksi: