AirTagin sarjanumeron etsiminen

Löydät AirTagin sarjanumeron käyttämällä Etsi-appia, napauttamalla sitä NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai katsomalla pariston alle.

Tarkista Etsi-apissa

1. Avaa Etsi-appi.

2. Napauta Laitteet.

3. Etsi AirTag ja napauta AirTagin nimeä.

4. Sarjanumero näkyy nimen alla.

ios-16-iphone-14-pro-find-my-airtag-serial-number

Pidä AirTagia älypuhelimen lähellä

1. Napauta iPhonen tai NFC-yhteensopivan älypuhelimen1 yläosalla AirTagin valkoista puolta ja pidä puhelinta paikallaan.

2. Napauta näyttöön avautuvaa ilmoitusta.

3. Sarjanumeron sisältävä verkkosivu aukeaa.

ios-16-iphone-14-pro-safari-airtag-serial-number

Katso pariston alta

1. Paina ruostumattomasta teräksestä valmistettua AirTagin paristolokeron kantta alas ja käännä sitä vastapäivään, kunnes kansi ei enää käänny.

2. Poista kansi ja paristo.2

3. Etsi AirTagin sisälle painettu sarjanumero.

4. Aseta paristo takaisin paikalleen niin, että sen positiivinen napa osoittaa ylös. Kun kuulet äänen, se tarkoittaa, että paristo on kytketty.

5. Aseta kansi paikoilleen siten, että kolme kielekettä kiinnittyy AirTagin koloihin.

6. Paina kansi alas.

7. Käännä kantta myötäpäivään, kunnes se ei enää liiku.

airtag-serial-number-callout
  1. Jos sinulla ei ole iPhonea, älypuhelimesi NFC-lukulaite saattaa sijaita eri kohdassa.

2. Varoitus: AirTag, paristolokeron kansi ja paristo saattavat aiheuttaa tukehtumisvaaran tai muita vammoja pienille lapsille. Pidä nämä esineet poissa pienten lasten lähettyviltä.