Apple Watchin sarjanumeron tai IMEI-numeron selvittäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, missä Apple Watchin sarjanumero ja Apple Watch GPS + Cellular -mallien IMEI-numero sijaitsevat.

Sarjanumeron tai IMEI-numeron selvittäminen

iPhone ja Apple Watch, joissa näkyy Tietoja-näyttö ja sarjanumero
  1. Avaa Apple Watchin Asetukset-appi.

2. Napauta Yleiset > Tietoja ja vieritä sitten alaspäin.

3. Paikanna sarjanumero tai IMEI.

Jos Apple Watch ei ole saatavilla, voit käyttää sen sijaan iPhonea:

1. Avaa iPhonessa Apple Watch -appi.

2. Avaa Oma Apple Watch ‑välilehti ja napauta sitten valintaa Yleiset > Tietoja.

3. Paikanna sarjanumero tai IMEI.

IMEI on saatavilla vain Apple Watch GPS + Cellular -malleissa.

Apple Watchin kuoren tarkastaminen

Sarjanumero näkyy myös kellon kuoressa. Katso ohjeet Apple Watchin mallin tunnistamiseen, jos et ole varma, mikä malli sinulla on.

Sarjanumero rannekkeen kiinnityspaikassa.

Jos sinulla on Apple Watch Series 1 tai uudempi, kuten Apple Watch Hermès, Apple Watch Nike, Apple Watch SE tai Apple Watch Ultra tai uudempi, irrota ranneke kellosta ja tarkista sen kiinnityspaikka.

Sarjanumero Apple Watchin taustapuolella.

Apple Watchin (1. sukupolvi) kaiverrettu sarjanumero sijaitsee kellon taustapuolella.