iCloudin järjestelmävaatimukset

Tässä artikkelissa ovat iCloudin suositellut järjestelmävaatimukset ja järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

Suositellut järjestelmävaatimukset

iCloud vaatii Apple ID:n, käytettävissä olevan Internet-yhteyden ja ajantasaisen ohjelmiston. Kun alla olevat suositellut järjestelmävaatimukset täyttyvät, voit hyödyntää uusimpia iCloud-toimintoja, jotka takaavat parhaan mahdollisen käytettävyyden. Näet toimintojen vähimmäisvaatimukset sivun lopussa olevasta vähimmäisvaatimustaulukosta.

iPhone, iPad ja iPod touch

• iOS 9
  • iWorkin iOS-versio (Pages 2.5 tai uudempi, Numbers 2.5 tai uudempi ja Keynote 2.5 tai uudempi)1

Mac:

• OS X El Capitan
  • iTunes 12.3 tai uudempi
  • Safari 8 tai uudempi, Firefox 22 tai uudempi tai Google Chrome 28 tai uudempi
  • iWorkin Mac-versio (Pages 5.5 tai uudempi, Numbers 3.5 tai uudempi ja Keynote 6.5 tai uudempi)1

Windows:

• Microsoft Windows 10
  • iCloudin Windows-versio 5.1
  • iTunes 12.3 tai uudempi
  • Outlook 2007 – Outlook 20162
  • Internet Explorer 10 tai uudempi, Firefox 22 tai uudempi tai Google Chrome 28 tai uudempi (vain työpöytätila)

Apple TV

• Apple TV:n ohjelmistoversio 7.0 tai uudempi

Järjestelmän vähimmäisvaatimukset eri ominaisuuksien osalta

iCloudin käyttöön vaaditaan iPhone 3GS:ssä, iPod touchissa (3. sukupolvi), iPadissa tai iPad minissä vähintään iOS 5 ja Macissa vähintään OS X Lion 10.7.5.

Tästä taulukosta voit tarkistaa iCloud-ominaisuuksien erityisvaatimukset.

iCloud-ominaisuus  Vähimmäisvaatimukset
iOS  OS X  Windows   Apple TV
Takaisin omaan Maciin OS X Lion 10.7.5
Varmuuskopiointi ja palautus iOS 5
Kirjanmerkit iOS 5
  • OS X Lion 10.7.5
  • Safari 5.1.1
  • Windows 7
  • iCloud-ohjauspaneeli 3.1
  • Internet Explorer 9 tai uudempi
  • Firefox 22
  • Google Chrome 28 (vain työpöytätila)
Kalenteri, Yhteystiedot, Mail iOS 5 OS X Lion 10.7.5
  • Windows 7
  • iCloud-ohjauspaneeli 3.1
  • Outlook 2007 – Outlook 2016 tai ajan tasalla oleva selain
Mail Drop (liitteiden lähettämiseen) iOS 9.2
  • OS X Yosemite (Mail-ohjelmaa varten) tai iCloud.com/mail ajan tasalla olevassa selaimessa (Safari 7.2:lla tai uudemmalla voi lähettää paketteja, kuten iWork-tiedostoja)
  • IMAP-protokollaa tukeva sähköpostitili
  • Windows 7
  • iCloud.com/mail käytettynä ajan tasalla olevasta selaimesta
  • IMAP-protokollaa tukeva sähköpostitili
Dokumentit-pilvi
  • iOS 5
  • iWorkin iOS-versio (Pages 1.5, Numbers 1.5 ja Keynote 1.5)
  • OS X Lion 10.7.5
  • iWork '09 (Pages 4.2, Numbers 2.2 ja Keynote 5.2)
Perhejako iOS 8
  • OS X Yosemite
  • iTunes 12
Apple TV:n ohjelmistoversio 7.0
Etsi ystäväni
  • iOS 5
  • iOS 6 (sijaintiin perustuvia ilmoituksia varten)
  • iOS 8 (Perhejakoa varten)
  • Safari 6
  • Firefox 22
  • Google Chrome 35
  • Internet Explorer 10
  • Firefox 22
  • Google Chrome 35
Etsi iPhoneni
  • iOS 5
  • iOS 6 (Kadonnut-tilaa varten)
  • iOS 7 (aktivointilukitusta varten)
  • OS X Lion 10.7.5
  • (Kadonnut-tila ja aktivointilukitus eivät ole käytettävissä OS X:ssä)
Etsi iPhoneni -ohjelma

iOS 8

iCloud Drive iOS 8 OS X Yosemite
iCloud-kuvajako iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9
  • iPhoto '11 (9.5) tai Aperture 3.5
  • Kuvat 1.0
  • Windows 7
  • iCloud-ohjauspaneeli 3.1
Apple TV:n ohjelmistoversio 5.3
iCloud-kuvakirjasto iOS 8.3 OS X Yosemite 10.10.3
Oma kuvavirta iOS 5.1
  • OS X Lion 10.7.5
  • iPhoto ’11 (9.2.2) tai Aperture 3.2.3
  • Kuvat 1.0
  • Windows 7
  • iCloud-ohjauspaneeli 3.1
Apple TV:n ohjelmistoversio 5.0
iCloud-välilehdet iOS 6
  • OS X Mountain Lion 10.8.2
  • Safari 6
iCloud.com
  • Safari 6
  • Firefox 21
  • Google Chrome 35
  • Internet Explorer 10
  • Firefox 21
  • Google Chrome 35
iTunes-pilvi  iOS 5
  • iTunes 10.3.1 (musiikki, ohjelmat ja kirjat)
  • iTunes 10.6 (elokuvat)
  • iTunes 10.3.1 (musiikki, ohjelmat ja kirjat)
  • iTunes 10.6 (elokuvat)
Apple TV:n ohjelmistoversio 4.4
iTunes Match iOS 5.0.1

iTunes 10.5.1

iTunes 10.5.1

Apple TV:n ohjelmistoversio 4.4
iWorkin iCloud-versio
  • Safari 6.0.3
  • Google Chrome 27.0.1
  • Internet Explorer 10
  • Google Chrome 27.0.1
Avainnippu 4

iOS 8.4.1

OS X Yosemite 10.10.5

Lukulista iOS 5 Safari 5.1 –  –
Kaksiosainen todennus iOS 9 OS X El Capitan

iCloudin Windows-versio 5

Kaksivaiheinen vahvistus  iOS 7 OS X Mavericks 10.9 –  –

Jotkin ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa. Joidenkin palveluiden käyttö on rajoitettu 10 laitteeseen.

1. Voit hankkia iWorkin iOS- tai Mac-version App Storesta, jos sitä ei toimitettu maksutta iOS-laitteen tai Macin mukana.
  2. Outlook 2010 Personal Editionia ja Outlookin pika-asennuksia ei tueta.
  3. iTunes-pilven saatavuus musiikille, elokuville ja TV-ohjelmille vaihtelee maakohtaisesti. Aiemmat ostokset eivät ehkä ole saatavilla, jos ne eivät enää ole iTunes Storessa, App Storessa tai iBooks Storessa. Kaikki aiemmin ostetut elokuvat eivät ole ladattavissa muihin laitteisiisi.
  4. Jos käytät kaksiosaista todennusta ja iCloud-avainnippua, tarvitset iOS 9:n ja OS X El Capitanin.
  5. Vaikka järjestelmän vähimmäisvaatimukset eivät täyttyisi, tiedot on silti suojattu kaksivaiheisella vahvistuksella. Jos kuitenkin vaihdat Apple ID:n salasanan ollessasi kirjautuneena iCloudiin laitteessa, joka ei täytä vähimmäisvaatimuksia, näitä ongelmia voi esiintyä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Muokattu viimeksi: