iCloudin järjestelmävaatimukset

Tämä artikkeli sisältää iCloudin suositellut järjestelmävaatimukset ja järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

Suositellut järjestelmävaatimukset

iCloud1 vaatii Apple ID:n, käytettävissä olevan internet-yhteyden ja ajantasaisen ohjelmiston. Kun alla olevat suositellut järjestelmävaatimukset täyttyvät, voit hyödyntää uusimpia iCloud-toimintoja, jotka takaavat parhaan mahdollisen käytettävyyden. Näet toimintojen vähimmäisvaatimukset sivun lopussa olevasta vähimmäisvaatimustaulukosta.

iPhone, iPad ja iPod touch

• iOS 11
  • iWorkin iOS-versio (Pages 2.5 tai uudempi, Numbers 2.5 tai uudempi ja Keynote 2.5 tai uudempi)2

Mac

• macOS High Sierra
  • iTunes 12.7
  • Safari 9.1 tai uudempi, Firefox 45 tai uudempi tai Google Chrome 54 tai uudempi
  • iWorkin Mac-versio (Pages 5.5 tai uudempi, Numbers 3.5 tai uudempi ja Keynote 6.5 tai uudempi)2

Windows

• Microsoft Windows 10
  • iCloudin Windows 7 -versio
  • iTunes 12.7
  • Outlook 2010 – Outlook 20163
  • Microsoft Edge, Firefox 45 tai uudempi tai Google Chrome 54 tai uudempi (vain työpöytätila)

Apple TV

• Apple TV:n ohjelmistoversio 11.0 tai uudempi

Järjestelmän vähimmäisvaatimukset toiminnoittain

iCloudin käyttöön vaaditaan iPhone 3GS:ssä, iPod touchissa (3. sukupolvi), iPadissa tai iPad minissä vähintään iOS 5 ja Macissa vähintään OS X Lion 10.7.5.

Tästä taulukosta voit tarkistaa iCloud-toimintojen erityisvaatimukset.

iCloudin vähimmäisvaatimukset
Toiminto: iPhone, iPad, iPod touch Mac Windows Apple TV
Takaisin omaan Maciin OS X Lion 10.7.5
Varmuuskopiointi ja palautus iOS 5
Kirjanmerkit iOS 5
  • OS X Lion 10.7.5
  • Safari 5.1.1
  • Windows 7 tai uudempi
  • iCloud Windowsille
  • Internet Explorer 9 tai uudempi
  • Firefox 22
  • Google Chrome 28 (vain työpöytätila)
Kalenteri, Yhteystiedot ja Mail iOS 5 OS X Lion 10.7.5
  • Windows 7 tai uudempi
  • iCloud Windowsille
  • Outlook 2010 – Outlook 2016 tai ajan tasalla oleva selain
Perhejako4 iOS 8
  • OS X Yosemite
  • iTunes 12
tvOS 7.0
Etsi ystäväni
  • iOS 5
  • iOS 6 (sijaintipohjaisia ilmoituksia varten)
  • iOS 8 (Perhejakoa varten)
  • Safari 7
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Internet Explorer 11
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Edge
Etsi iPhoneni
  • iOS 5
  • iOS 6
    (Kadonnut-tilaa varten)
  • iOS 7
    (aktivointilukitusta varten)
  • OS X Lion 10.7.5 (Kadonnut-tila ja aktivointilukitus eivät ole käytettävissä macOS:ssä)
Etsi iPhoneni -appi iOS 8
iCloud.com
  • Safari 7
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Internet Explorer 11
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Edge
iCloud Drive iOS 8 OS X Yosemite
iCloud-kuvakirjasto iOS 8.3 OS X Yosemite 10.10.3
iCloud-kuvajako iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9
  • iPhoto 11 (9.5) tai Aperture 3.5
  • Kuvat 1.0
  • Windows 7 tai uudempi
  • iCloud Windowsille
tvOS 5.3
iCloud-välilehdet iOS 6
  • OS X Yosemite 10.10.3
  • Safari 6
iTunes Match iOS 5.0.1 iTunes 10.5.1 iTunes 10.5.1 tvOS 4.4
iWorkin iCloud-versio
  • Safari 9
  • Google Chrome 50
  • Internet Explorer 11
  • Google Chrome 50
Avainnippu 5 iOS 8.4.1 OS X Yosemite 10.10.5
Mail Drop (liitteiden lähettäminen) iOS 9.2
  • OS X Yosemite (Mail-ohjelmaa varten) tai iCloud.com/mail ajan tasalla olevassa selaimessa (Safari 7.2:lla tai uudemmalla voi lähettää paketteja, kuten iWork-tiedostoja)
  • IMAP-protokollaa tukeva sähköpostitili
  • Windows 7 tai uudempi
  • iCloud.com/mail käytettynä ajan tasalla olevasta selaimesta
  • IMAP-protokollaa tukeva sähköpostitili

iCloud-viestit

iOS 11.4 macOS High Sierra 10.13.5
Oma kuvavirta 6 iOS 5.1
  • OS X Lion 10.7.5
  • iPhoto 11 (9.2.2) tai Aperture 3.2.3
  • Kuvat 1.0
  • Windows 7 tai uudempi
  • iCloud Windowsille
tvOS 5.0
Muistiinpanot (päivitetyt ominaisuudet) iOS 9 macOS 10.11
Lukulista iOS 5 Safari 5.1
Kaksiosainen todennus iOS 9 OS X El Capitan iCloudin Windows-versio 5
Kaksivaiheinen vahvistus 7 iOS 7 OS X Mavericks 10.9

Jotkin toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa maissa ja kaikilla alueilla. Joidenkin palveluiden käyttö on rajoitettu kymmeneen laitteeseen.

1. Lue, miten iCloud toimii Kiinassa.
  2. Voit hankkia iWorkin iOS- tai Mac-version App Storesta, jos sitä ei toimitettu maksutta iOS-laitteen tai Macin mukana.
  3. Outlook 2010 Personal Editionia ei tueta.
  4. iCloud-tallennustilan jakaminen perheen kesken edellyttää iOS 11:tä tai uudempaa tai macOS High Sierraa tai uudempaa. Voit käyttää jaettua iCloud-tallennustilatilausta iOS 8:ssa tai uudemmassa tai OS X Yosemitessa tai uudemmassa.
  5. Jos käytät kaksiosaista todennusta ja iCloud-avainnippua, tarvitset iOS 9:n ja OS X El Capitanin.
  6. Joissakin tapauksissa Oma kuvavirta ei ole käytettävissä uusille tileille. Lue, miten voit tallentaa kuvasi ja videosi iCloudiin iCloud-kuvakirjaston avulla.
  7. Vaikka järjestelmän vähimmäisvaatimukset eivät täyttyisi, tiedot on silti suojattu kaksivaiheisella vahvistuksella.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.