iCloudin järjestelmävaatimukset

Tämä artikkeli sisältää iCloudin suositellut järjestelmävaatimukset ja järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

Suositellut järjestelmävaatimukset

iCloud1 vaatii Apple ID:n, käytettävissä olevan internet-yhteyden ja ajantasaisen ohjelmiston. Kun alla olevat suositellut järjestelmävaatimukset täyttyvät, voit hyödyntää uusimpia iCloud-toimintoja, jotka takaavat parhaan mahdollisen käytettävyyden. Näet toimintojen vähimmäisvaatimukset sivun lopussa olevasta vähimmäisvaatimustaulukosta.

iPhone, iPad ja iPod touch

• iOS 13
  • iWorkin iOS-versio (Pages 2.5 tai uudempi, Numbers 2.5 tai uudempi, Keynote 2.5 tai uudempi)2

iOS 13 ei ehkä ole käytetävissä IPad- ja iPod touch -laitteilla. Jos sinulla on iPad tai iPod touch, käytä iOS 12 -versiota, kunnes iPadOS tai iOS 13 on saatavana näille laitteille.

Mac

• macOS Mojave
  • iTunes 12.7
  • Safari 9.1 tai uudempi, Firefox 45 tai uudempi, Google Chrome 54 tai uudempi tai Opera
  • iWorkin Mac-versio (Pages 5.5 tai uudempi, Numbers 3.5 tai uudempi ja Keynote 6.5 tai uudempi)2

Windows

• Microsoft Windows 10
  • iCloudin Windows 7 -versio tai iCloudin Windows 10 -versio*
  • iTunes 12.7
  • Outlook 2010 – Outlook 20163
  • Firefox 45 tai uudempi, Google Chrome 54 tai uudempi (vain tietokone), Microsoft Edge tai Opera

*Windows 10:n toukokuun 2019 päivitystä tai uudempaa suositellaan Windows 10:n iCloudin käyttöön.

Apple TV

• Apple TV:n ohjelmistoversio 11.0 tai uudempi

Järjestelmän vähimmäisvaatimukset toiminnoittain

iCloudin käyttöön vaaditaan iPhone 3GS:ssä, iPod touchissa (3. sukupolvi), iPadissa tai iPad minissä vähintään iOS 5 ja Macissa vähintään OS X Lion 10.7.5.

Tästä taulukosta voit tarkistaa iCloud-toimintojen erityisvaatimukset.

iCloudin vähimmäisvaatimukset
Toiminto: iPhone, iPad ja iPod touch Mac Windows Apple TV
Varmuuskopiointi ja palautus iOS 5
Kirjanmerkit iOS 11
  • macOS Sierra 10.12
  • Safari 11
  • Windows 7
  • iCloud Windowsille
  • Internet Explorer 9
  • Firefox 22
  • Google Chrome 28 (vain työpöytätila)
  • Opera
Kalenteri, Yhteystiedot ja Mail iOS 5 OS X Lion 10.7.5
  • Windows 7
  • iCloud Windowsille
  • Outlook 2010 – Outlook 2016 tai ajan tasalla oleva selain

FaceTime

iOS 6 OS X Mavericks 10.9
Perhejako4 iOS 8
  • OS X Yosemite
  • iTunes 12
tvOS 7.0
Etsi laitteeni -sovellus iOS 13
Etsi ystäväni
  • iOS 5
  • iOS 6 (sijaintipohjaisia ilmoituksia varten)
  • iOS 8 (Perhejakoa varten)
  • Safari 7
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Opera
  • Internet Explorer 11
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Edge
  • Opera
Etsi iPhoneni
  • iOS 5
  • iOS 6
    (Kadonnut-tilaa varten)
  • iOS 7
    (aktivointilukitusta varten)
  • OS X Lion 10.7.5 (Kadonnut-tila ja aktivointilukitus eivät ole käytettävissä macOS:ssä.)
Etsi iPhoneni iOS 8
  • Safari 7
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Opera
  • Edge
  • Firefox 27
  • Google Chrome
  • Internet Explorer 11
  • Opera
iCloud.com
  • Safari 7
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Internet Explorer 11
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Edge
iCloud Drive iOS 8 OS X Yosemite
iCloud-kuvat iOS 8.3 OS X Yosemite 10.10.3 tvOS 9.2
iCloud-välilehdet iOS 11
  • macOS Sierra 10.12
  • Safari 11
iMessage

iOS 6 OS X Mavericks 10.9
iTunes Match iOS 5.0.1 iTunes 10.5.1 iTunes 10.5.1 tvOS 4.4
iWorkin iCloud-versio Keynote tai Pages 2.6** tai uudempi ja Numbers 4.0
  • Keynote 6.6**, Pages 5.6** ja Numbers 5.0
  • Safari 9
  • Google Chrome 50
  • Opera
  • Internet Explorer 11
  • Google Chrome 50
  • Opera
Avainnippu 5 iOS 8.4.1 OS X Yosemite 10.10.5
Mail Drop (liitteiden lähettäminen) iOS 9.2
  • OS X Yosemite (Mail-ohjelmaa varten) tai iCloud.com/mail ajan tasalla olevassa selaimessa (Safari 7.2:lla tai uudemmalla voi lähettää paketteja, kuten iWork-tiedostoja)
  • IMAP-protokollaa tukeva sähköpostitili
  • Windows 7
  • iCloud.com/mail käytettynä ajan tasalla olevasta selaimesta
  • IMAP-protokollaa tukeva sähköpostitili

iCloud-viestit

iOS 11.4 macOS High Sierra 10.13.4
Oma kuvavirta 6 iOS 5.1
  • OS X Lion 10.7.5
  • iPhoto 11 (9.2.2) tai Aperture 3.2.3
  • Kuvat 1.0
  • Windows 7
  • iCloud Windowsille
tvOS 5.0
Muistiinpanot (päivitetyt ominaisuudet) iOS 9 OS X El Capitan 10.11
Lukulista iOS 11
  • macOS Sierra 10.12
  • Safari 11
Muistutukset (päivitetyt ominaisuudet) iOS 13
Ruutuaika iOS 12
Jaetut albumit iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9
  • iPhoto 11 (9.5) tai Aperture 3.5
  • Kuvat 1.0
  • Windows 7
  • iCloud Windowsille
tvOS 5.3
Jakoehdotukset iOS 12

Siri-pikakomennot iOS 12
Kaksiosainen todennus iOS 9 OS X El Capitan iCloudin Windows-versio 5
Kaksivaiheinen vahvistus 7 iOS 7 OS X Mavericks 10.9
Sanelin iOS 12 macOS Mojave

**Taulukoita sisältävä dokumentti vaatii Keynoten ja Pages 4.0:n tai uudemman iOS:ssä ja Keynote 8.0:n tai uudemman ja Pages 7.0:n tai uudemman Macissa.

iCloudin Windows-versiota ei tueta, jos käytät hallittua Apple ID:tä.

Jotkin toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa maissa ja kaikilla alueilla. Joidenkin palveluiden käyttö on rajoitettu kymmeneen laitteeseen.

1. Lisätietoja iCloudista Manner-Kiinassa.
  2. Voit hankkia iWorkin iOS- tai Mac-version App Storesta, jos sitä ei toimitettu maksutta iOS-laitteen tai Macin mukana.
  3. Outlook 2010 Personal Editionia ei tueta.
  4. iCloud-tallennustilan jakaminen perheen kesken edellyttää iOS 11:tä tai uudempaa tai macOS High Sierraa tai uudempaa. Voit käyttää jaettua iCloud-tallennustilatilausta iOS 8:ssa tai uudemmassa tai OS X Yosemitessa tai uudemmassa.
  5. Jos käytät kaksiosaista todennusta ja iCloud-avainnippua, tarvitset iOS 9:n ja OS X El Capitanin.
  6. Joissakin tapauksissa Oma kuvavirta ei ole käytettävissä uusilla tileillä. Lue, miten voit tallentaa kuvasi ja videosi iCloudiin käyttämällä iCloud-kuvia.
  7. Vaikka järjestelmän vähimmäisvaatimukset eivät täyttyisi, tiedot on silti suojattu kaksivaiheisella vahvistuksella.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.