iCloudin järjestelmävaatimukset

Tämä artikkeli sisältää iCloudin suositellut järjestelmävaatimukset ja järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

Suositellut järjestelmävaatimukset

iCloud1 vaatii Apple ID:n, käytettävissä olevan internet-yhteyden ja ajantasaisen ohjelmiston. Kun täytät alla olevat suositellut järjestelmävaatimukset, voit hyödyntää uusimpia iCloud-ominaisuuksia. Näin käyttökokemus on mahdollisimman hyvä. Näet kunkin toiminnon vähimmäisvaatimukset sivun lopussa olevasta vähimmäisvaatimusten kohdasta.

iPhone, iPad ja iPod touch

• iOS 14 tai iPadOS 14
  • iWorkin iOS-versio (Pages 2.5 tai uudempi, Numbers 2.5 tai uudempi, Keynote 2.5 tai uudempi)2

Mac

• macOS Big Sur
  • Safari 9.1 tai uudempi, Firefox 45 tai uudempi, Google Chrome 54 tai uudempi tai Opera
  • iWorkin Mac-versio (Pages 5.5 tai uudempi, Numbers 3.5 tai uudempi ja Keynote 6.5 tai uudempi)2

Watch

• watchOS 7

Windows

• Microsoft Windows 10*
  • iCloudin Windows-versio 11 tai uudempi
  • iTunes 12.7
  • Outlook 2016 tai uudempi
  • Firefox 45 tai uudempi, Google Chrome 54 tai uudempi (vain tietokone), Microsoft Edge tai Opera

* Windows 10:n toukokuun 2019 päivitystä tai uudempaa suositellaan Windows 10:n iCloudin käyttöön.

Apple TV

• tvOS 13 tai uudempi

Järjestelmän vähimmäisvaatimukset toiminnoittain

iCloudin käyttöön vaaditaan iPhone 3GS:ssä, iPod touchissa (3. sukupolvi), iPadissa tai iPad minissä vähintään iOS 5 ja Macissa vähintään OS X Lion 10.7.5.

Varmuuskopiointi ja palautus

Varmuuskopiointi ja palautus on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa.

• iOS 5

Kirjanmerkit

Kirjanmerkit on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa ja Windows-tietokoneessa.

• iOS 11
  • macOS Sierra 10.12 ja Safari 11
  • Windows 7 ja iCloudin Windows 7 -versio sekä Firefox 22, Google Chrome 28 (vain työpöytätila) tai Opera

Kalenteri, Yhteystiedot ja Mail

Kalenteri, Yhteystiedot ja Mail ovat käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa ja Windows-tietokoneessa.

• iOS 5
  • OS X Lion 10.7.5
  • Windows 7 ja iCloudin Windows 7 -versio sekä Outlook 2010 – Outlook 2016 3 tai ajan tasalla oleva selain

FaceTime

FaceTime on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa.

• iOS 6
  • OS X Mavericks 10.9

Perhejaon käyttöönotto Apple Watchissa

Perhejaon käyttöönotto on käytettävissä iPhonessa ja Apple Watchissa kaksiosaisen todennuksen avulla.

• iOS 14
  • watchOS 7

Perhejako

Perhejako on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa, Windows-tietokoneessa ja Apple TV:ssä.

Tiedostot-appi

Tiedostot-appi on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa.

• iOS 11
  • iPadOS 14 (päivitetyt toiminnot)

Etsi kavereita

Etsi kavereita on käytettävissä Apple Watchissa.

• watchOS 3 – watchOS 5

Missä on...?

Missä on...? -appi on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa.

• iOS 13 tai iPadOS
  • macOS Catalina

Etsi [laitteeni]

Etsi [laitteeni] on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa.

• iOS 5
  • iOS 6 (Kadonnut-tilaa varten)
  • iOS 7 (aktivointilukitusta varten)
  • OS X Lion 10.7.5

Etsi iPhoneni- ja Etsi ystäväni -apit

Etsi iPhoneni- ja Etsi ystäväni -apit ovat käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä selaimissa.

• iOS 8 – iOS 12
  • macOS: Safari 7, Firefox 27, Google Chrome 35, Opera
  • Windows: Firefox 27, Google Chrome 35, Edge 79, Opera

Etsi ihmisiä

Etsi ihmisiä on käytettävissä Apple Watchissa.

• watchOS 6

iCloud Drive

iCloud Drive on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa ja Windows-tietokoneessa.

iCloud Driven kansioiden jakaminen

iCloud Drive -kansioiden jakaminen on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa ja Windows-tietokoneessa.

iCloud-kuvat

iCloud-kuvat on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa ja Windows-tietokoneessa.

iCloud-välilehdet

iCloud-välilehdet on käytettävissä iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa ja Macissa.

• iOS 11
  • macOS Sierra 10.12 ja Safari 11

iMessage

iMessage on käytettävissä iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa ja Macissa.

• iOS 6
  • OS X Mavericks 10.9

iTunes Match

iTunes Match on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa, Windows-tietokoneessa ja Apple TV:ssä.

• iOS 5.0.1
  • macOS: iTunes 10.5.1
  • Windows: iTunes 10.5.1
  • tvOS 4.4

iWorkin iCloud-versio

Avainnippu

Avainnippu5 on käytettävissä iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa ja Macissa kaksiosaisella todennuksella.

• iOS 8.4.1
  • OS X Yosemite 10.10.5

Mail Drop (liitteiden lähettäminen)

Mail Drop on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa ja Windows-tietokoneessa.

• iOS 9.2
  • OS X Yosemite (Mail-appia varten)
  • iCloud.com/mail ajan tasalla olevasta selaimesta (Safari 7.2 pakettien lähettämistä varten, esim. iWork-tiedostot)
  • IMAP-protokollaa tukeva sähköpostitili
  • Windows 7

iCloud-viestit

iCloud-viestit on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa, kun kaksiosainen todennus ja Avainnippu ovat käytössä.

• iOS 11.4
  • macOS High Sierra 10.13.5

Oma kuvavirta

Oma kuvavirta6 on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa, Windows-tietokoneessa ja Apple TV:ssä.

• iOS 5.1
  • OS X Lion 10.7.5 ja Kuvat 1.0 tai iPhoto ’11 9.2.2 tai Aperture 3.2.3
  • Windows 7 ja iCloudin Windows-versio
  • tvOS 5.0

Muistiinpanot (päivitetyt ominaisuudet)

Muistiinpanot on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa.

• iOS 9
  • OS X El Capitan 10.11

Lukulista

Lukulista on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa.

• iOS 11
  • macOS Sierra 10.12
  • Safari 11

Muistutukset (päivitetyt ominaisuudet)

Muistutukset on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa.

• iOS 13 tai iPadOS
  • macOS Catalina

Ruutuaika

Ruutuaika on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa.

• iOS 12
  • macOS Catalina ja iPhoto ’11 9.5 tai Aperture 3.5 tai Kuvat 1.0
  • Windows 7 ja iCloudin Windows-versio
  • tvOS 5.3

jaetut albumit

Jaetut albumit on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa, Windows-tietokoneessa ja Apple TV:ssä.

• iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9

jaetut muistiinpanot

Jaetut muistiinpanot on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa.

• iOS 9
  • OS X El Capitan

Jaettujen muistiinpanojen kansiot

Jaettujen muistiinpanojen kansiot ovat käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa.

• iOS 13 tai iPadOS
  • macOS Catalina

Jakoehdotukset

Jakoehdotukset on käytettävissä iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

• iOS 12

Siri-pikakomennot

Siri-pikakomennot ovat käytettävissä iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

• iOS 12

Kaksiosainen todennus

Kaksiosainen todennus on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa ja Windows-tietokoneessa.

• iOS 9
  • OS X El Capitan
  • iCloudin Windows-versio 5

Kaksivaiheinen vahvistus

Kaksivaiheinen vahvistus7 on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa.

• iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9

Sanelin

Sanelin on käytettävissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sekä Macissa.

• iOS 12
  • macOS Mojave

Jos käytät hallittua Apple ID:tä, iCloudin Windows-versiota ei tueta.

iCloud.com toimii joissakin Android-laitteissa, mutta sivusto toimii parhaiten tuettuja macOS-, iOS-, iPadOS- ja Windows-selaimia käytettäessä.

Jotkin toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa maissa ja kaikilla alueilla. Joidenkin palveluiden käyttö on rajoitettu kymmeneen laitteeseen.

1. Learn how iCloud operates in China mainland.
  2. Voit hankkia iWorkin iOS- tai Mac-version App Storesta, jos sitä ei toimitettu iPhonen, iPadin, iPod touchin tai Macin mukana.
  3. Outlook 2010 Personal Editionia ei tueta.
  4. iCloud-tallennustilan jakaminen perheen kesken edellyttää iOS 11:tä tai uudempaa tai macOS High Sierraa tai uudempaa. Voit käyttää jaettua iCloud-tallennustilatilausta iOS 8:ssa tai uudemmassa tai OS X Yosemitessa tai uudemmassa.
  5. Jos käytät kaksiosaista todennusta ja iCloud-avainnippua, tarvitset iOS 9:n ja OS X El Capitanin tai uudemman.
  6. Joissakin tapauksissa Oma kuvavirta ei ole käytettävissä uusilla tileillä. Lue, miten voit tallentaa kuvasi ja videosi iCloudiin käyttämällä iCloud-kuvia.
  7. Vaikka järjestelmän vähimmäisvaatimukset eivät täyttyisi, tiedot on silti suojattu kaksivaiheisella vahvistuksella.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.