iTunes Matchin tilaaminen

iTunes Matchilla voit käyttää musiikkiasi kaikista laitteistasi, myös kappaleita, jotka olet tuonut muista lähteistä, kuten CD-levyiltä.

macos-monterey-macbook-air-music-itunes-match-hero

Tietoja iTunes Matchista

iTunes Match lähettää musiikkikirjastosi Macin Apple Music -apista tai Windows-tietokoneen iTunesista. Tämän jälkeen voit käyttää musiikkikirjastoasi kaikissa laitteissasi, joissa on otettu kirjaston synkronointi käyttöön.

Jos haluat tilata iTunes Matchin, päivitä Maciisi uusin macOS-versio. Varmista Windows-tietokoneessasi, että käytössä on uusin iTunesin Windows-versio.

iTunes Match ei ole varmuuskopiointipalvelu, joten muista aina varmuuskopioida musiikkikokoelmasi ennen muutosten tekemistä.

iTunes Matchin tilaaminen

1. Avaa Macissa Apple Music -appi. Avaa Windows-tietokoneessa iTunesin Windows-versio.

2. Siirry Macissa sivupalkkiin ja klikkaa iTunes Store. Eikö iTunes Store ole näkyvissä Macissa? Klikkaa Windows-tietokoneen iTunes-ikkunan yläreunassa Store.

3. Vieritä Store-ikkunan alalaitaan. Klikkaa Ominaisuudet-valikossa iTunes Match.

macos-monterey-music-itunes-store-itunes-match-callout
  4. Klikkaa Tilaa-painiketta.

5. Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla.

6. Vahvista laskutustietosi. Sinun on ehkä lisättävä kelvollinen maksutapa. Klikkaa sitten Tilaa.

Tilauksen jälkeen iTunes Match etsii automaattisesti musiikkikirjastostasi yhteensopivia kappaleita. Voit seurata etenemistä tilailmaisimesta. Voit keskeyttää etsinnän ja jatkaa sitä klikkaamalla pysäytys- tai aloituspainiketta.

iTunes Matchilla saattaa kestää jonkin aikaa lähettää musiikkisi Macista tai Windows-tietokoneesta. Jos Macin tai Windows-tietokoneen internet-yhteys katkeaa lähetysprosessin aikana, iTunes Match jatkaa automaattisesti samasta kohdasta, kun seuraavan kerran avaat Apple Music -apin tai iTunesin Windows-version.

Kun musiikkikirjastosi on lähetetty, näet iCloudissa käytettävissä olevien kappaleiden vieressä Lataa-painikkeen. Jos et näe Lataa-painiketta, kappale on jo paikallisessa musiikkikirjastossasi.

Jos et näe iTunes Storea Macillasi

macOS:n uusimmassa versiossa iTunes Store on mahdollisesti kätketty. Näin löydät sen:

1. Siirry Apple Music -apissa valikkoriville ja valitse Musiikki > Asetukset.

2. Siirry Yleistä-välilehteen ja valitse iTunes Store.

3. Klikkaa OK.

iTunes Match -tilauksen peruuttaminen

iTunes Match -tilaus uusitaan oletusarvoisesti automaattisesti, kun yhden vuoden tilaus on loppumassa. Lue, miten voit peruuttaa tilauksesi.

iTunes Matchin käyttäminen

Voit käyttää kappaleitasi ja soittolistojasi muissa laitteissa, kun otat kirjaston synkronoinnin käyttöön kaikissa laitteissa.

Kun kirjaudut sisään iTunes Matchin kanssa käyttämälläsi Apple ID:llä iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Macissa tai Windows-tietokoneessa, kyseinen laite liitetään tiliisi, jolloin pääset käyttämään musiikkikirjastoasi.

iTunes Match ei ole saatavilla Android-laitteisiin.

Lisätietoja

iTunes Matchin saatavuus vaihtelee maa- ja aluekohtaisesti.

Viittaukset muihin kuin Applen valmistamiin tuotteisiin ja itsenäisiin verkkosivustoihin, joita Apple ei hallinnoi tai joita se ei ole testannut, eivät tarkoita sitä, että Apple suosittelee tai tukee niitä. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Ota yhteyttä toimittajaan, jos tarvitset lisätietoja.