Ohjeita App Storesta, iTunes Storesta tai iBooks Storesta ostettuihin tuotteisiin liittyviin ongelmiin

Osoitteessa reportaproblem.apple.com voit tarkastella ostoksiasi ja kuittejasi sekä ilmoittaa ostettuun tuotteeseen liittyvästä ongelmasta.

Osoitteessa reportaproblem.apple.com voit tarkastella ostojasi ja kuittejasi sekä ottaa yhteyttä Apple-tukeen aiempiin ostoihin liittyvissä ongelmissa. Kun olet avannut sivun, anna tuotteen ostamiseen käytetty Apple ID ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Tilauksia ei hallita osoitteen reportaproblem.apple.com kautta. Lue, miten voit hallita ohjelmien sisäisiä tilauksia.

Oston etsiminen

Jos etsit tiettyä ostoa, klikkaa tai napauta Hae ostoja -kenttää ja kirjoita oston nimi. Voit selata ostoja napauttamalla  ja valitsemalla Ostot. Jos käytät Macia tai Windows-tietokonetta, klikkaa Ostot.

Kuitin tarkasteleminen

Jos et tunnista pankkitililtäsi tai luotto- tai pankkikortiltasi veloitettua summaa, useita ostoksia on saatettu yhdistää yhdeksi maksuksi. Et mahdollisesti saa sähköpostitse erillistä kuittia jokaisesta.

Voit etsiä kuittejasi napauttamalla  ja valitsemalla Kuitit, jolloin näet luettelon kuiteistasi. Jos käytät Macia tai Windows-tietokonetta, klikkaa Kuitit. Kuittia ei ehkä ole vielä saatavilla, jos osto on tehty äskettäin.

Ongelmasta ilmoittaminen

Voit ilmoittaa ongelmasta, joka liittyy viimeisten 90 päivän aikana tehtyyn ostoon. Etsi osto, johon liittyen tarvitset apua, klikkaa Ilmoita ongelmasta ja noudata näyttöön tulevia ohjeita. Joudut ehkä lähettämään meille lisätietoja, ottamaan yhteyttä apin kehittäjään tai lataamaan tuotteen uudelleen.

Jos ongelmalliset ostot eivät näy Raportoi ongelma -kohdassa tai jos et ole varma, mihin Apple ID:hen liittyviä veloituksia nämä ovat, varmista, että sähköpostiosoitteeseesi on liitetty Apple ID, ja ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos käytät Perhejakoa ja tarvitset apua jaettuun tuotteeseen liittyen, pyydä oston tehnyttä perheenjäsentä suorittamaan nämä toimet.

Lue, miten saat tilauksiin liittyvää apua, jos apit yllättäen sulkeutuvat, lakkaavat vastaamasta tai eivät avaudu.

Ohjeita muihin iTunes-ostoihin liittyviin ongelmiin