Hyvityksen pyytäminen App Store- tai iTunes Store -ostosta

Jotkut viimeaikaiset App Store- ja iTunes Store -ostot saattavat oikeuttaa hyvitykseen, jos kohde ei toimi odotetusti tai sitä ei voida käyttää.

Voit pyytää hyvitystä viimeaikaisista App Store- tai iTunes Store -ostoistasi. Sisältää rajoituksia. Lisätietoja on Applen mediapalveluiden käyttöehdoissa.

Jos ongelma koskee toistuvaa veloitusta, voit perua tilauksesi. Voit myös pienentää iCloud-tallennustilaasi.

Jos haluat pyytää hyvitystä, siirry osoitteeseen reportaproblem.apple.com tai noudata alla olevia ohjeita.

Voit pyytää hyvitystä vain ostohistoriassasi näkyvistä tuotteista. Lue, miten saat apua tiliotteessa tai maksutavassa näkyviin tuntemattomiin tai outoihin Apple-veloituksiin.

Ostohistorian tarkistaminen

Avaa ostohistoriasi napauttamalla tai klikkaamalla seuraavaa linkkiä: Näytä ostohistoria.

Voit tarkastella ostohistoriaasi myös iPhonen, iPadin tai iPod touchin Asetukset-kohdassa tai Macin tai Windows-tietokoneen iTunesissa. Voit myös siirtyä osoitteeseen reportaproblem.apple.com verkkoselaimessa.

Lue lisätietoja ostohistorian tarkastelemisesta App Storessa tai iTunes Storessa.

Jos kohde näkyy vasta katevarauksena, sinua ei ole vielä veloitettu, etkä voi pyytää hyvitystä. Kun veloitus on suoritettu, yritä pyytää hyvitystä uudelleen.

iPhone X, jossa näkyy Asetukset-kohdan Tiliasetukset-osio. Ostohistoria on valittuna.

Paikanna tilaus ostohistoriastasi

Etsi tilauksesta kohde, josta haluat pyytää hyvitystä, ja noudata sitten käyttämäsi laitteen ohjeita.

iPhone, iPad tai iPod touch: napauta Veloitettu yhteensä tilauksen alaosasta, ja napauta sitten haluamaasi kohdetta.

Mac tai Windows-tietokone: klikkaa kohteen alapuolelta Lisää.

Ilmoita ongelmasta -sivusto: etsi kohde Ostot-välilehdeltä.

iPhone X, jossa näkyy esimerkki laskusta.

Raportoi ongelma

iPhone, iPad, iPod touch, Mac tai Windows-tietokone: Napauta tai klikkaa kohteen lisätietojen alapuolelta Raportoi ongelma. Selainikkuna avautuu Raportoi ongelma -verkkosivustolle.

Raportoi ongelma -verkkosivusto: napauta tai klikkaa kohteen oikealta puolelta Raportoi ongelma.

Jos et näe Raportoi ongelma -vaihtoehtoa, kohde ei oikeuta hyvityspyyntöön.

iPhone X, jossa näkyy oston lisätiedot sekä Raportoi ongelma -painike.

Kerro ongelmasi

Valitse ongelman syy, kuvaile ongelmaa ja napauta tai klikkaa sitten Lähetä.

Antamistasi tiedoista riippuen Apple saattaa myöntää hyvityksen suoraan, pyytää sinua ottamaan yhteyttä kehittäjään, edellyttää lisätietoja tai hylätä hyvityspyynnön hyvityskelpoisuuden perusteella.

Jos haluat lisätietoja hyvityspyynnöistä, ota yhteyttä Apple-tukeen.

iPhone X, jossa on reportaproblem.apple.com auki Safarissa

Jos et löydä kohdetta

Jos et löydä kohdetta ostohistoriastasi, lue, mitä tehdä. Varmista, että olet kirjautuneena samalla Apple ID:llä, jolla teit oston. Varmista myös, ettei kyseessä ole perheenjäsenen osto, joka on veloitettu maksutavaltasi.

Joistakin tuotteista ja vanhemmista ostoista ei voi pyytää hyvitystä. Lisätietoja on käyttöehdoissa

Jos saat sähköpostin tililtäsi tehtävästä veloituksesta, jota et muista vahvistaneesi, lue, miten tunnistat aidot App Store- ja iTunes Store -sähköpostit.

Lisätietoja

Kaupan käytettävyys ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.