Pyydä hyvitystä Applelta ostamistasi apeista tai sisällöistä

Joistakin App Storesta, iTunes Storesta, Apple Booksista tai muusta Applen palvelusta tehdyistä ostoksista voi mahdollisesti saada hyvitystä. Voit pyytää hyvitystä millä tahansa laitteella, jossa on selain.

Hyvityksen pyytäminen

1. Kirjaudu osoitteeseen reportaproblem.apple.com/fi-fi/.
  2. Napauta tai klikkaa I'd like to (Haluan) ja valitse sitten Request a refund (Pyytää hyvitystä).
    iPhone, jossa näkyy Report a Problem -sivusto, jossa voit pyytää hyvitystä. Kun olet valinnut Request a refund (Pyydä hyvitystä), valitse syy, miksi pyydät hyvitystä.
  3. Valitse syy, miksi haluat hyvityksen, ja valitse sitten Next (Seuraava).
  4. Valitse appi, tilaus tai muu kohde ja valitse sitten Lähetä. Jos sinua veloitettiin tilauksesta, jota et enää halua, voit myös peruuttaa tilauksen.

Jos et voi pyytää hyvitystä osoitteessa reportaproblem.apple.com

• Jos veloitus on odottavassa tilassa, hyvitystä ei voi pyytää vielä. Kun veloitus on suoritettu, yritä pyytää hyvitystä uudelleen.
  • Jos et ole vielä maksanut tilausta, se on maksettava, ennen kuin voit pyytää hyvitystä. Sinun on ehkä päivitettävä maksutietosi.
  • Jos et tiedä, miksi sinua veloitettiin, tarkista perheenjäsentesi ostokset. Jos olet perheen järjestäjä, napauta tai klikkaa Apple ID -painiketta ja valitse sitten Kaikki. Jaetulla maksutavalla veloitetut ostot tulevat näkyviin.

Jos olet jo pyytänyt hyvitystä

Oikeus hyvitykseen saattaa vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lisätietoja on Applen mediapalveluiden käyttöehdoissa. Kuluttajansuojalakitoimenpiteitä soveltavissa maissa käyttäjät säilyttävät oikeutensa näiden suojatoimenpiteiden mukaisesti. Australiassa ja Uudessa-Seelannissa kuluttajat säilyttävät oikeutensa sovellettavien kuluttajansuojalakien ja -määräysten mukaisesti.