Pyydä hyvitystä Applelta ostamistasi apeista tai sisällöistä

Joistakin äskettäin App Storesta, iTunes Storesta, Apple Booksista tai muusta Applen palvelusta tehdyistä ostoksista voi mahdollisesti saada hyvitystä. Voit pyytää hyvitystä millä tahansa laitteella, jossa on selain.

Hyvityksen pyytäminen millä tahansa laitteella

1. Siirry osoitteeseen reportaproblem.apple.com
  2. Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla.
  3. Jos Raportoi- tai Ilmoita ongelmasta -painike on näkyvissä sen kohteen vieressä, josta haluat pyytää hyvitystä, klikkaa painiketta.
  4. Valitse hyvityksen syy ja lähetä pyyntösi sivulla olevien ohjeiden mukaan.

Jos et voi pyytää hyvitystä osoitteessa reportaproblem.apple.com

Jos veloitus on odottavassa tilassa, hyvitystä ei voi pyytää vielä. Kun veloitus on suoritettu, yritä pyytää hyvitystä uudelleen.

Jos et ole vielä maksanut tilausta, se on maksettava, ennen kuin voit pyytää hyvitystä. Sinun on ehkä päivitettävä maksutietosi.

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Jos haluat lisätietoja hyvityspyynnöistä, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Ongelmia tilauksessa?

Voit pyytää hyvitystä uusimmalta laskutusjaksolta. Voit myös peruuttaa tilauksen.

Jos sinä tai perheenjäsenesi olette ostaneet kohteen vahingossa

Jos sinä tai perheenjäsenesi olette ostaneet kohteen vahingossa, voit määrittää Ruutuaika-asetukset siten, että tahattomasti tehtävät ostokset estetään jatkossa. Voit vaatia salasanaa ostoille, estää tietyntyyppiset ostot tai poistaa ostot käytöstä kokonaan.

Ruutuaika-toiminnon asetusten määrittäminen>

Joistakin ostoksista ei voi pyytää hyvitystä. Lisätietoja on Applen mediapalveluiden käyttöehdoissa.

Storen valikoima ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.