Hyvityksen pyytäminen App Store- tai iTunes Store -ostosta

Jotkut viimeaikaiset App Store- ja iTunes Store -ostot saattavat oikeuttaa hyvitykseen, jos kohde ei toimi odotetusti tai sitä ei voida käyttää.

Voit pyytää hyvitystä tietyistä ostohistoriasi App Store- ja iTunes Store -ostoista 90 päivän kuluessa ostopäivästä. Sisältää rajoituksia. Lisätietoja on Applen mediapalveluiden käyttöehdoissa.

Et voi pyytää hyvitystä toistuvista veloituksista, mutta voit perua tilauksen tai pienentää iCloud-tallennustilatilaustasi.

Jos haluat pyytää hyvitystä, siirry osoitteeseen reportaproblem.apple.com tai noudata alla olevia ohjeita.

Tarkista ostohistoriasi

Avaa ostohistoriasi napauttamalla tai klikkaamalla seuraavaa linkkiä: ostohistorian tarkasteleminen.

Voit tarkastella ostohistoriaasi iPhonen, iPadin tai iPod touchin Asetukset-kohdassa tai Macin tai Windows-tietokoneen iTunesissa. Voit myös siirtyä osoitteeseen reportaproblem.apple.com verkkoselaimessa.

Lue lisätietoja ostohistorian tarkastelemisesta App Storessa tai iTunes Storessa.

iPhone X, jossa näkyy Asetukset-kohdan Tiliasetukset-osio. Ostohistoria on valittuna.

Paikanna tilaus ostohistoriastasi

Etsi tilauksesta kohde, josta haluat pyytää hyvitystä, ja noudata sitten käyttämäsi laitteen ohjeita.

iPhone, iPad tai iPod touch: napauta Laskutettu kokonaissumma tilauksen alaosasta, ja napauta sitten haluamaasi kohdetta.

Mac tai Windows-tietokone: klikkaa kohteen alapuolelta Lisää.

Ilmoita ongelmasta -sivusto: etsi kohde Ostot-välilehdeltä.

iPhone X, jossa näkyy esimerkki laskusta

Ilmoita ongelmasta

iPhone, iPad, iPod touch, Mac tai Windows-tietokone: Napauta tai klikkaa kohteen lisätietojen alapuolelta Ilmoita ongelmasta. Selainikkuna avautuu Ilmoita ongelmasta -verkkosivustolle.

Ilmoita ongelmasta -verkkosivusto: napauta tai klikkaa kohteen oikealta puolelta Ilmoita ongelmasta.

Jos et näe Ilmoita ongelmasta -vaihtoehtoa, kohde ei oikeuta hyvityspyyntöön.

iPhone X, jossa näkyy oston lisätiedot sekä Ilmoita ongelmasta -painike.

Kerro ongelmasi

Valitse ongelman syy, kuvaile ongelmaa ja napauta tai klikkaa sitten Lähetä.

Antamistasi tiedoista riippuen Apple saattaa myöntää hyvityksen suoraan, pyytää sinua ottamaan yhteyttä kehittäjään, edellyttää lisätietoja tai hylätä hyvityspyynnön hyvityksen kelpoisuuden perusteella.

Jos haluat lisätietoja hyvityspyynnöistä, ota yhteyttä Apple-tukeen.

iPhone X, jossa on reportaproblem.apple.com auki Safarissa

Jos et löydä kohdetta

Jos et löydä kohdetta ostohistoriastasi, lue, mitä tehdä. Varmista, että olet kirjautuneena samalla Apple ID:llä, jolla teit oston. Varmista myös, ettei kyseessä ole perheenjäsenen osto, joka on veloitettu maksutavaltasi.

Jotkin kohteet ja 90 päivää vanhemmat ostot eivät ole oikeutettuja hyvitykseen. Lisätietoja on käyttöehdoissa

Jos saat sähköpostin tililtäsi tehtävästä veloituksesta, jota et muista vahvistaneesi, lue, miten tunnistat aidot App Store- ja iTunes Store -sähköpostit.

Lisätietoja

Kaupan käytettävyys ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.