iTunes Store-, App Store- tai iBooks Store -tilin luominen ilman luottokorttia tai muuta maksutapaa

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä tehdä, jos et halua liittää maksutapaa iTunes Store-, App Store- tai iBooks Store -tiliisi.

Kun kirjaudut Apple ID:lläsi iTunes Storeen, App Storeen tai iBooks Storeen ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään antamaan maksutapa, jotta voit ostaa tuotteita Storesta. Jos et halua liittää tiliisi maksutapaa, noudata seuraavia ohjeita.

Apple suosittelee käyttämään samaa Apple ID:tä kaikissa Applen toiminnoissa ja palveluissa, joissa sitä tarvitaan. Jos et muista, onko sinulla Apple ID:tä, noudata näitä ohjeita.

Tilin luominen lapselle edellyttää luottokorttia. Lue lisätietoja lasten Apple ID:eistä.

Jos sinulla on jo Apple ID

Jos olet jo luonut Apple ID:n, maksutapa on lisättävä, kun kirjaudut sillä ensimmäistä kertaa iTunes Storeen, App Storeen tai iBooks Storeen. Voit kuitenkin halutessasi poistaa maksutavan Storeen kirjautumisen jälkeen. Maksutapaa kysytään seuraavan kerran vasta ensimmäisen ostoksesi yhteydessä.

Jos sinulla ei ole Apple ID:tä

Jos et ole luonut Apple ID:tä, luo se ja Store-tili samanaikaisesti lisäämättä maksutapaa noudattamalla seuraavia ohjeita.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa App Store, iTunes Store tai iBooks Store.
  2. Valitse jokin ilmainen ohjelma, kappale, video tai kirja.
  3. Napauta tuotteen vieressä olevaa Hae-painiketta ja lataa tuote napauttamalla uudelleen.
  4. Kun sinua pyydetään kirjautumaan Apple ID:llä, napauta Luo uusi Apple ID.
  5. Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Kun sinulta pyydetään maksutietoja, valitse Ei mitään. Lue, miten toimia, jos Ei mitään -valintaa ei näy tai jos et voi valita sitä.
  6. Kun olet antanut pyydetyt tiedot, sinua pyydetään vahvistamaan Apple ID:si sähköpostitse. Apple ID täytyy vahvistaa, ennen kuin voit aloittaa sen käytön. Etkö saanut sähköpostiviestiä?

Jos käytät Perhejakoa ja olet perheen järjestäjä, et voi valita maksutavaksi Ei mitään, vaan sinun on käytettävä luotto- tai maksukorttia.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes ja siirry iTunes Storeen osoittamalla ikkunan ylälaidassa olevaa iTunes Store -painiketta.
  2. Vieritä alaspäin ja etsi maan lippu ikkunan oikeasta alalaidasta. Jos kyseessä ei ole asuinmaasi lippu, osoita sitä ja valitse maa tai alue.
  3. Siirry Storen App Store-, Musiikki-, TV-ohjelmat- tai Kirjat-osioon osoittamalla jotakin vasemman ylälaidan kuvakkeista.
  4. Lataa ilmainen ohjelma, kappale, video tai kirja. Löydät ilmaisia tuotteita ikkunan oikeasta laidasta linkeistä, joissa on sana "Ilmainen", esimerkiksi "Ilmainen iTunesissa" tai "Suosituimmat ilmaiset". Kun löydät ilmaisen tuotteen, osoita sen kuvakkeen alla olevaa Hae-painiketta.
  5. Kun sinua pyydetään kirjautumaan Apple ID:llä, osoita Luo Apple ID -painiketta.
  6. Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Kun sinulta pyydetään maksutietoja, valitse maksutavaksi Ei mitään. Lue, miten toimia, jos Ei mitään -valintaa ei näy tai jos et voi valita sitä.
  7. Kun olet antanut pyydetyt tiedot, sinua pyydetään vahvistamaan Apple ID:si sähköpostitse. Apple ID täytyy vahvistaa, ennen kuin voit aloittaa sen käytön. Etkö saanut sähköpostiviestiä?
Muokattu viimeksi: