iTunes Store-, App Store- tai iBooks Store -tilin luominen ilman luottokorttia tai muuta maksutapaa

Kun kirjaudut Apple ID:lläsi iTunes Storeen, App Storeen tai iBooks Storeen ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään antamaan maksutapa, jotta voit ostaa tuotteita Storesta. Jos et halua liittää tiliisi maksutapaa, noudata seuraavia ohjeita.

Apple suosittelee käyttämään samaa Apple ID:tä kaikissa Applen toiminnoissa ja palveluissa, joissa sitä tarvitaan. Jos et muista, onko sinulla Apple ID:tä, noudata näitä ohjeita.

Jos sinulla on jo Apple ID

Jos olet jo luonut Apple ID:n, maksutapa on lisättävä, kun kirjaudut sillä ensimmäistä kertaa iTunes Storeen, App Storeen tai iBooks Storeen. Voit kuitenkin halutessasi poistaa maksutavan Storeen kirjautumisen jälkeen. Maksutapaa kysytään seuraavan kerran vasta ensimmäisen ostoksesi yhteydessä.

Jos sinulla ei ole Apple ID:tä

Jos et ole luonut Apple ID:tä, luo se ja Store-tili samanaikaisesti lisäämättä maksutapaa käyttämällä

Apple ID:n luominen Macilla tai Windows-tietokoneella

1. Avaa iTunes ja siirry iTunes Storeen osoittamalla ikkunan ylälaidassa olevaa iTunes Store -painiketta.
  2. Vieritä alaspäin ja etsi maan lippu ikkunan oikeasta alalaidasta. Jos kyseessä ei ole asuinmaasi lippu, osoita sitä ja valitse maa tai alue.
  3. Siirry Storen App Store-, Musiikki-, TV-ohjelmat- tai Kirjat-osioon osoittamalla jotakin vasemman ylälaidan kuvakkeista.
  4. Lataa ilmainen ohjelma, kappale, video tai kirja. Löydät ilmaisia tuotteita ikkunan oikeasta laidasta linkeistä, joissa on sana "Ilmainen", esimerkiksi "Ilmainen iTunesissa" tai "Suosituimmat ilmaiset". Kun löydät ilmaisen tuotteen, osoita sen kuvakkeen alla olevaa Hae-painiketta.
  5. Kun sinua pyydetään kirjautumaan Apple ID:llä, osoita Luo Apple ID -painiketta.
  6. Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Kun sinulta pyydetään maksutietoja, valitse maksutavaksi Ei mitään. Lue, mitä tehdä, jos Ei mitään -vaihtoehtoa ei näy tai sitä ei voi valita.
  7. Kun olet antanut pyydetyt tiedot, sinua pyydetään vahvistamaan Apple ID:si sähköpostitse. Apple ID täytyy vahvistaa, ennen kuin voit aloittaa sen käytön. Etkö saanut sähköpostiviestiä?

Apple ID:n luominen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

1. Avaa App Store, iTunes Store tai iBooks Store iOS-laitteessasi.
  2. Valitse jokin ilmainen ohjelma, kappale, video tai kirja.
  3. Napauta tuotteen vieressä olevaa Hae-painiketta ja lataa tuote napauttamalla uudelleen.
  4. Kun sinua pyydetään kirjautumaan Apple ID:llä, napauta Luo uusi Apple ID.
  5. Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Kun sinulta pyydetään maksutietoja, valitse Ei mitään. Lue, mitä tehdä, jos Ei mitään -vaihtoehtoa ei näy tai sitä ei voi valita.
  6. Kun olet antanut pyydetyt tiedot, sinua pyydetään vahvistamaan Apple ID:si sähköpostitse. Apple ID täytyy vahvistaa, ennen kuin voit aloittaa sen käytön.  Etkö saanut sähköpostiviestiä?

Jos käytät Perhejakoa ja olet perheen vastuuhenkilö, et voi valita maksutavaksi Ei mitään, vaan sinun on käytettävä luotto- tai maksukorttia.

Muokattu viimeksi: