Apple ID:n luominen tai käyttäminen ilmoittamatta maksutapaa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit luoda Apple ID:n tai käyttää sitä iTunes Storessa ilmoittamatta luottokorttia tai muuta maksutapaa.

Kun kirjaudut Apple ID:lläsi iTunes Storeen, App Storeen tai iBooks Storeen ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään antamaan maksutapa, jotta voit ostaa kohteita Storesta. Jos et halua liittää tiliisi maksutapaa, noudata seuraavia ohjeita.

Apple suosittelee, että käytät vain yhtä Apple ID:tä iTunesissa, iCloudissa ja muissa Applen palveluissa. Jos et muista, onko sinulla Apple ID:tä, noudata näitä ohjeita.

Jos olet Perhejako-ryhmän järjestäjä ja haluat jakaa ostosi perheesi kanssa, sinun on määritettävä jokin maksutapa. Myös tilin luominen lapselle edellyttää maksutavan määrittämistä. Lue lisätietoja lasten Apple ID:istä.

Jos sinulla on jo Apple ID

Voit halutessasi poistaa nykyisen Apple ID:si maksutavan kirjauduttuasi iTunes Storeen, App Storeen tai iBooks Storeen. Maksutapaa kysytään seuraavan kerran vasta ostosta tehtäessä.

Jos sinulla ei ole Apple ID:tä

Luo Apple ID maksutapaa lisäämättä toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa App Store -appi.
  2. Valitse mikä tahansa ilmainen appi.
  3. Napauta tuotteen vieressä ja lataa tuote napauttamalla uudelleen.
  4. Kun sinua pyydetään kirjautumaan Apple ID:llä, napauta Luo uusi Apple ID.
  5. Toimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Kun sinulta pyydetään maksutietoja, valitse Ei mitään. Lue, miten toimia, jos Ei mitään -valintaa ei näy tai jos et voi valita sitä.
  6. Kun olet antanut tietosi, sinua pyydetään vahvistamaan Apple ID:si sähköpostin välityksellä. Apple ID täytyy vahvistaa, ennen kuin voit aloittaa sen käytön. Lue, mitä tehdä, jos et saanut sähköpostia.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes ja siirry iTunes Storeen.
  2. Vieritä ikkunan alalaitaan. Jos oikeassa alakulmassa oleva lippu ei ole asuinmaasi tai -alueesi lippu, klikkaa sitä ja valitse maa tai alue.
  3. Valitse vasemmassa yläkulmassa olevasta valikosta  TV-ohjelmat.
  4. Klikkaa ikkunan oikeassa laidassa olevassa TV-ohjelmien pikalinkit -kohdassa Ilmaiset TV-jaksot ja klikkaa jaksoa.
  5. Klikkaa jakson nimen oikealla puolella Hae.
  6. Kun sinua pyydetään kirjautumaan Apple ID:llä, klikkaa Luo uusi Apple ID.
  7. Toimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Kun sinulta pyydetään maksutietoja, valitse maksutavaksi Ei mitään. Lue, miten toimia, jos Ei mitään -valintaa ei näy tai jos et voi valita sitä.
  8. Kun olet antanut tietosi, sinua pyydetään vahvistamaan Apple ID:si sähköpostin välityksellä. Apple ID täytyy vahvistaa, ennen kuin voit aloittaa sen käytön. Lue, mitä tehdä, jos et saanut sähköpostia.