Apple ID:n luominen tai käyttäminen ilman maksutapaa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit luoda Apple ID:n tai käyttää sitä iTunes Storessa ilman luottokorttia tai muuta maksutapaa.

Kun kirjaudut Apple ID:lläsi iTunes Storeen, App Storeen tai iBooks Storeen ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään antamaan maksutapa, jotta voit ostaa tuotteita Storesta. Jos et halua liittää tiliisi maksutapaa, noudata seuraavia ohjeita.

Apple suosittelee, että käytät vain yhtä Apple ID:tä iTunesissa, iCloudissa ja muissa Applen palveluissa. Jos et muista, onko sinulla Apple ID:tä, noudata näitä ohjeita.

Jos olet Perhejako-ryhmän järjestäjä, sinulla on oltava maksutapana luotto- tai pankkikortti. Myös tilin luominen lapselle edellyttää luottokorttia. Lue lisätietoja lasten Apple ID:istä.

Jos sinulla on jo Apple ID

Voit halutessasi poistaa nykyisen Apple ID:si maksutavan kirjauduttuasi iTunes Storeen, App Storeen tai iBooks Storeen. Maksutapaa kysytään seuraavan kerran vasta ostosta tehtäessä.

Jos sinulla ei ole Apple ID:tä

Luo Apple ID maksutapaa lisäämättä toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa App Store-, iTunes Store- tai iBooks-ohjelma.
  2. Valitse jokin ilmainen ohjelma, kappale, video tai kirja.
  3. Napauta tuotteen vieressä olevaa Hae-painiketta ja lataa tuote napauttamalla uudelleen.
  4. Kun sinua pyydetään kirjautumaan Apple ID:llä, napauta Luo uusi Apple ID.
  5. Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Kun sinulta pyydetään maksutietoja, valitse Ei mitään. Lue, miten toimia, jos Ei mitään -valintaa ei näy tai jos et voi valita sitä.
  6. Kun olet antanut tietosi, sinua pyydetään vahvistamaan Apple ID:si sähköpostin välityksellä. Apple ID täytyy vahvistaa, ennen kuin voit aloittaa sen käytön. Etkö saanut sähköpostiviestiä?

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes ja siirry iTunes Storeen.
  2. Vieritä alaspäin ja etsi maan lippu ikkunan oikeasta alalaidasta. Jos kyseessä ei ole asuinmaasi lippu, klikkaa sitä ja valitse maa tai alue.
  3. Valitse vasemmassa yläkulmassa olevasta valikostaMusiikki,TV-ohjelmat,Ohjelmat taiKirjat.
  4. Lataa ilmainen kappale, TV-sarjan jakso, ohjelma tai kirja. Jos haluat etsiä ilmaisia tuotteita, siirry iTunes Store -ikkunan oikeassa laidassa olevaan Pikalinkit-kohtaan ja hae linkkejä, jotka sisältävät sanan ”ilmainen”. Kun löydät ilmaisen tuotteen, klikkaa sen kuvakkeen alla olevaa Hae-painiketta.
  5. Kun sinua pyydetään kirjautumaan Apple ID:llä, klikkaa Luo Apple ID -painiketta.
  6. Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Kun sinulta pyydetään maksutietoja, valitse maksutavaksi Ei mitään. Lue, miten toimia, jos Ei mitään -valintaa ei näy tai jos et voi valita sitä.
  7. Kun olet antanut tietosi, sinua pyydetään vahvistamaan Apple ID:si sähköpostin välityksellä. Apple ID täytyy vahvistaa, ennen kuin voit aloittaa sen käytön. Etkö saanut sähköpostiviestiä?
Muokattu viimeksi: