Apple ID:n luominen tai käyttäminen ilmoittamatta maksutapaa

Voit luoda Apple ID:n ilmoittamatta maksutapaa. Voit myös poistaa maksutapoja nykyiseltä Apple ID:ltäsi.

Apple suosittelee, että käytät vain yhtä Apple ID:tä iTunesissa, iCloudissa ja muissa Applen palveluissa. Jos et muista, onko sinulla Apple ID:tä, noudata näitä ohjeita.

Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda Apple ID:n ilman maksutapaa.

Voit myös poistaa Apple ID:hesi aiemmin lisäämiäsi maksutapoja.

Jos sinulla on jo Apple ID

Voit poistaa nykyisen Apple ID:si maksutapoja, kun kirjaudut App Storeen, iTunes Storeen tai Apple Booksiin. Maksutapaa kysytään seuraavan kerran vasta ostoa tehtäessä. Lue, miten toimia, jos et pysty poistamaan viimeistä maksutapaa Apple ID:ltäsi.

Jos olet Perhejako-ryhmän järjestäjä ja haluat jakaa ostosi perheesi kanssa, sinun on määritettävä ainakin yksi maksutapa. Myös tilin luominen lapselle edellyttää maksutavan määrittämistä. Lue lisätietoja Perhejaosta ja lasten Apple ID:istä.

Jos sinulla ei ole Apple ID:tä

Voit luoda Apple ID:n lisäämättä maksutapaa App Storessa, kun käytät iPhonea, iPadia tai iPod touchia, Macia tai Windows-tietokonetta.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa App Store -appi ja etsi ilmainen appi.
  2. Napauta Hae-painiketta.
    iPhone X, jossa näkyy Oikotiet-apin tietosivu App Store -apissa.
  3. Kun sinua pyydetään kirjautumaan Apple ID:llä, napauta Luo uusi Apple ID.
    iPhone X, jossa näkyy taustalla Oikotiet-apin tietosivu App Store -apissa ja edustalla Kirjaudu sisään -valikko. Luo uusi Apple ID -painike on korostettu.
  4. Toimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Kun sinulta pyydetään maksutietoja, valitse Ei mitään. Lue, miten toimia, jos Ei mitään -valintaa ei näy tai jos et voi valita sitä.
    iPhone X, jossa näkyy Luo Apple ID -sivu. Maksutavaksi on valittu Ei mitään.
  5. Kun olet antanut tietosi, sinua pyydetään vahvistamaan luotettu puhelinnumero, jos voit käyttää kaksiosaista todennusta. Muussa tapauksessa sinua pyydetään vahvistamaan Apple ID:si sähköpostilla. Apple ID täytyy vahvistaa, ennen kuin voit aloittaa sen käytön.

Mac

1. Avaa App Store ja etsi ilmainen ohjelma.
  2. Klikkaa Hae-painiketta ja klikkaa sitten Asenna.
    Macin App Store -ikkuna, jossa näkyy Keynote-ohjelman tietosivu.
  3. Kun sinua pyydetään kirjautumaan Apple ID:llä, klikkaa Luo Apple ID. Jos et näe vaihtoehtoa uuden Apple ID:n luomiseksi, olet kirjautuneena App Storeen, iTunes Storeen, Apple Booksiin tai iCloudiin nykyisellä Apple ID:lläsi.
    Taustalla Macin App Store -ikkuna, jossa näkyy Keynote-ohjelman tietosivu, ja etualalla Lataa App Storesta kirjautumalla sisään -ponnahdusikkuna.
  4. Toimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Kun sinulta pyydetään maksutietoja, valitse maksutavaksi Ei mitään. Lue, miten toimia, jos Ei mitään -valintaa ei näy tai jos et voi valita sitä.
    Taustalla Macin App Store -ikkuna, jossa näkyy Keynote-ohjelman tietosivu, ja etualalla Luo Apple ID -ponnahdusikkuna. Maksutavaksi on valittu Ei mitään.
  5. Kun olet antanut tietosi, sinua pyydetään vahvistamaan luotettu puhelinnumero, jos voit käyttää kaksiosaista todennusta. Muussa tapauksessa sinua pyydetään vahvistamaan Apple ID:si sähköpostilla. Apple ID täytyy vahvistaa, ennen kuin voit aloittaa sen käytön.

Windows-tietokone

Jos sinulla on Windows-tietokone, etsi ilmainen kohde iTunes Storesta ja yritä ladata se. Luo sitten uusi Apple ID kehotteita noudattamalla.

Jos et löydä ilmaista kohdetta, luo uusi Apple ID iOS-laitteella.