Apple ID:n luominen tai käyttäminen ilmoittamatta maksutapaa

Voit poistaa maksutapoja nykyiseltä Apple ID:ltäsi. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda Apple ID:n ilman maksutapaa.

Apple suosittelee, että käytät Applen palveluita, kuten App Storea, Apple Musicia ja iCloudia, vain yhdellä Apple ID:llä. Toimi seuraavasti, jos olet unohtanut Apple ID:si tai et ole varma, onko sinulla sellaista.

Jos sinulla on jo Apple ID

Voit poistaa nykyisen Apple ID:si maksutapoja, kun kirjaudut App Storeen, iTunes Storeen tai Apple Booksiin. Maksutapaa kysytään seuraavan kerran vasta ostosta tehtäessä. Lue, miten toimia, jos et pysty poistamaan viimeistä maksutapaa Apple ID:ltäsi.

Jos olet Perhejako-ryhmän perheen järjestäjä ja haluat jakaa ostosi perheesi kanssa, sinun on määritettävä ainakin yksi maksutapa. Myös tilin luominen lapselle edellyttää maksutavan määrittämistä. Lue lisätietoja Perhejaosta ja lasten Apple ID:istä.

Jos sinulla ei ole Apple ID:tä

Voit luoda Apple ID:n lisäämättä maksutapaa App Storessa, kun käytät iPhonea, iPadia tai iPod touchia, Macia tai Windows-tietokonetta.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa App Store -appi ja etsi ilmainen appi.
  2. Napauta Hae-painiketta.
  3. Kun sinua pyydetään kirjautumaan Apple ID:llä, napauta Luo uusi Apple ID. Jos et näe vaihtoehtoa uuden Apple ID:n luomiseksi, olet kirjautuneena App Storeen, iTunes Storeen, Apple Booksiin tai iCloudiin nykyisellä Apple ID:lläsi.
    iPhone, jossa näkyvät Käytä nykyistä Apple ID:tä- ja Luo uusi Apple ID -vaihtoehdot.
  4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Kun sinulta pyydetään maksutietoja, valitse Ei mitään. Lue, miten toimia, jos Ei mitään -valintaa ei näy tai jos et voi valita sitä.
    iPhone, jossa näkyvät maksutapavaihtoehdot, ja Ei mitään on valittuna.
  5. Kun olet antanut tietosi, sinua pyydetään vahvistamaan luotettu puhelinnumero, jos voit käyttää kaksiosaista todennusta. Muussa tapauksessa sinua pyydetään vahvistamaan Apple ID:si sähköpostilla. Apple ID täytyy vahvistaa, ennen kuin voit aloittaa sen käytön.

Mac

1. Avaa App Store ja etsi ilmainen appi.
  2. Klikkaa Hae-painiketta ja klikkaa sitten Asenna.
  3. Kun sinua pyydetään kirjautumaan Apple ID:llä, klikkaa Luo Apple ID. Jos et näe vaihtoehtoa uuden Apple ID:n luomiseksi, olet kirjautuneena App Storeen, iTunes Storeen, Apple Booksiin tai iCloudiin nykyisellä Apple ID:lläsi.
    Macin App Store, jonka ponnahdusikkunassa sinua pyydetään kirjautumaan sisään lataamista varten.
  4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Kun sinulta pyydetään maksutietoja, valitse maksutavaksi Ei mitään. Lue, miten toimia, jos Ei mitään -valintaa ei näy tai jos et voi valita sitä.
    Macin App Store, jonka Luo Apple ID -sivulla näkyvät muun muassa laskutusosoite ja maksutapa.
  5. Kun olet antanut tietosi, sinua pyydetään vahvistamaan luotettu puhelinnumero, jos voit käyttää kaksiosaista todennusta. Muussa tapauksessa sinua pyydetään vahvistamaan Apple ID:si sähköpostilla. Apple ID täytyy vahvistaa, ennen kuin voit aloittaa sen käytön.

Windows-tietokone

Jos sinulla on Windows-tietokone, etsi ilmainen kohde iTunes Storesta ja yritä ladata se. Luo sitten uusi Apple ID kehotteita noudattamalla.

Jos et löydä ilmaista kohdetta, käytä iPhonea, iPadia tai iPod touchia uuden Apple ID:n luontiin.