Nollaa iMovie Macillasi

Nollaa iMovie-asetukset, jos projektit tai tapahtumat eivät näy oikein, iMovie ei avaudu tai iMovie sulkeutuu odottamatta.

Ennen kuin aloitat

Kirjastojen löytäminen

Oletuksena iMovie-kirjasto sijaitsee Macin Elokuvat-kansiossa. Jos se ei ole siellä, etsi kirjastosi tallennuspaikka ja merkitse sen sijainti muistiin ennen iMovien nollaamista.

Jos voit avata iMovie-apin, paina Ctrl ja napsauta kirjastoa iMovien Kirjastot-sivupalkissa. Valitse sitten Näytä Finderissä. Finder avautuu valitsemasi iMovie-kirjaston kanssa. Sen sijainti näkyy ikkunan alareunassa.

Jos et pysty avaamaan iMovieta:

1. Avaa Finder ja kirjoita ”iMovie Library” ikkunan kulmassa olevaan hakukenttään.
  2. Napsauta ponnahdusvalikossa iMovie-kirjastoa Kinds-kohdassa, jolloin näet kaikki Macillasi olevat iMovie-kirjastot.
  3. Valitse iMovie-kirjasto luettelosta napsauttamalla sitä. Kirjaston sijainti näkyy Finder-ikkunan alaosassa. Kirjoita sen sijainti muistiin.
  4. Jos sinulla on useampi kuin yksi iMovie-kirjasto, valitse kukin kirjasto ja merkitse sen sijainti muistiin.

Jos kirjasto on tallennettu muuhun kuin Elokuvat-kansioon, sinun on avattava kirjastot manuaalisesti sen jälkeen, kun olet nollannut iMovien.

Nollaa iMovie

1. Sammuta iMovie, jos se on auki.
  2. Pidä näppäimistön Option- ja Command-näppäimiä painettuina ja avaa iMovie uudelleen.
  3. Napsauta avautuvassa ikkunassa Poista asetukset.

iMovie nollaa asetuksesi ja avautuu oletusasetuksilla.

Avaa iMovie-kirjastot manuaalisesti

Jos tallennat iMovie-kirjastot Elokuvat-kansion ulkopuolelle, kuten ulkoiseen asemaan, avaa ne uudelleen seuraavasti:

1. Valitse Tiedosto-valikossa Avaa kirjasto > Muu.
  2. Valitse Etsi.
  3. Etsi ja valitse iMovie-kirjastosi.
  4. Klikkaa Avaa-painiketta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.