Jos et voi käyttää Ei mitään -valintaa muokatessasi Apple ID -maksutietoja

Tässä artikkelissa kerrotaan, miksi Ei mitään -valinnan tekeminen ei ehkä onnistu, kun yrität muokata maksu- tai luottokorttitietojasi iTunes Storessa, App Storessa, Apple Booksissa tai Mac App Storessa.

Jos et tunnista pankki-, luotto- tai maksukortin tiliotteella olevaa veloitusta, se saattaa johtua siitä, että Perhejako-ostokset, tilaukset tai maksutapasi on liitetty eri Apple ID:hen. Lue, miten voit tunnistaa tuntemattomat veloitukset ja saada apua niihin liittyviin ongelmiin.

Jos olet ottamassa Apple ID:tä käyttöön ensimmäistä kertaa, etkä halua määrittää maksutapaa, luo Apple ID näiden ohjeiden avulla. Ei mitään -valinta ei ole käytössä, kun maksutapa määritetään Apple ID -tilisivulla.

Jos et halua käyttää luottokorttia, voit käyttää muuta maksutapaa, kuten lahjakorttia. Jos sinulla on jo Apple ID, etkä halua, että siihen on liitettynä maksutapa, lue ohjeet Apple ID:n maksutietojen poistamista varten

Jos et vieläkään voi valita Ei mitään, tarkista, onko syynä jokin seuraavista.

Sinulla on maksamatonta saldoa tai erääntyvä maksu

Et voi valita maksutyypiksi Ei mitään, ennen kuin olet maksanut saldosi. Näet maksamattoman tilauksen tarkastelemalla ostohistoriaasi Macilla tai Windows-tietokoneella. Kun kirjaudut Storeen, saatat nähdä viestin, jonka mukaan edellisessä tilauksessasi oli laskutusongelma. Näet tilauksen klikkaamalla Laskutustiedot-painiketta.

Kun tilaus on maksettu, voit vaihtaa maksutietoihin Ei mitään -valinnan.

Sinulla on automaattisesti uusiutuva tilaus

Ei mitään -valinta ei ehkä ole valittavissa, ennen kuin peruutat tilauksen.

Jos tilauksella on maksuton kokeilujakso, käytämme tiedossamme olevaa maksutapaa varmistaaksemme, että palvelu ei keskeydy maksuttoman kokeilujakson päättymisen jälkeen. Jos et halua jatkaa tilausta maksuttoman kokeilujakson jälkeen, voit peruuttaa tilauksen ja siten estää maksut maksuttoman käyttöjakson päättyessä.

Tilauksesi tai jäsenyytesi saattaa uusiutua, ellet peruuta tilausta tai jäsenyyttä vähintään 24 tuntia ennen uusimisajankohtaa.

Käytät iTunes Storea tai App Storea ensimmäistä kertaa

Jos käytät Storea ensimmäistä kertaa nykyisellä Apple ID:llä, sinun täytyy antaa maksutapa. Kun tili on luotu, voit vaihtaa maksutietoihin Ei mitään -valinnan.

Jos luot uutta Apple ID:tä, pystyt ehkä luomaan tilin antamatta luottokorttitietojasi.

Et ole maassa tai alueella, jota varten luot Apple ID:n

Jos luot Apple ID:tä ensimmäistä kertaa, etkä ole luomishetkellä fyysisesti maassa tai alueella, jota varten luot Apple ID:n, sinun on annettava maksutapa. Tällöin et voi valita maksutavaksi lahjakortteja tai Store-luottovaroja.

Jos olet esimerkiksi Yhdysvalloissa ja luot Apple ID:tä, jonka laskutusosoite on Kiinassa, et voi valita maksutavaksi Ei mitään.

Olet vaihtanut tilin maata tai aluetta

Kun vaihdat nykyisen Apple ID:n maata tai aluetta, sinun täytyy antaa maksutapa ja päivittää laskutustiedot. Tällöin et voi valita maksutavaksi lahjakortteja tai Store-luottovaroja. Jos haluat poistaa maksutavan maan tai alueen vaihtamisen jälkeen, voit vaihtaa maksutietoihin Ei mitään -valinnan.

Kuulut Perhejakoon

Kun otat Perhejaon käyttöön, perheen järjestäjän on määritettävä kelvollinen maksutapa. Tätä maksutapaa käytetään kaikkiin perheenjäsenten alulle panemiin ostoksiin, ja vain perheen järjestäjä voi muuttaa sitä.

Jos haluat hyväksyä alle 18-vuotiaiden perheenjäsenten ostokset, ota Pyydä ostamaan -toiminto käyttöön.

Jos haluat ottaa Perhejaon pois käytöstä, voit poistaa perheryhmän.