Maksutavan poistaminen Apple ID:stä

Lue, miten maksutapa poistetaan. Jos et voi poistaa maksutapaa, sinun on ehkä peruttava tilaukset, laitettava ostojen jakaminen pois päältä tai maksettava maksamaton saldo.

Maksutavan poistaminen

Jos et voi poistaa maksutapaa

Jos sinulla on tilauksia, kuten iCloud+, tai maksamatonta saldoa tai jos käytät ostojen jakamista, sinulla on oltava tallennettuna vähintään yksi maksutapa.

Maksutavan poistaminen iPhonessa tai iPadissa

1. Avaa Asetukset-appi.
  2. Napauta nimeäsi.
  3. Napauta Maksu ja toimitus.
  4. Napauta Muokkaa, napauta punaista Poista-painiketta ja napauta sitten Poista.

iPhonessa näkyy Poistetaanko maksutapa? ‑viesti.

Maksutavan poistaminen Macissa

1. Avaa App Store.
  2. Klikkaa nimeäsi tai Kirjaudu sisään ‑painiketta.
  3. Klikkaa Tiliasetukset.
  4. Klikkaa maksutietojen vierestä Hallitse maksuja. (Jos käytät vanhempaa macOS-versiota, klikkaa Maksutyyppi-kohdan vierestä Muokkaa.)
  5. Klikkaa Muokkaa ja sitten Poista maksutapa.

Poista maksutapa näkyy laskutusosoitteen alla.

Maksutavan poistaminen Windows-tietokoneessa tai Microsoft Surfacessa

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse iTunes-ikkunan yläreunan valikkoriviltä Tili ja sitten Näytä oma tili.
  3. Valitse Hallitse maksuja. (Jos käytät vanhempaa iTunes-versiota, napauta tai klikkaa Maksutyyppi-kohdan vierestä Muokkaa-painiketta.)
  4. Valitse Muokkaa.

Muokkaa-painike on maksutavan vieressä maksutapojen luettelossa.

5. Valitse Poista maksutapa.Windows-tietokoneessa löydät Poista maksutapa ‑painikkeen osoitteen alapuolelta iTunesissa.

Maksutavan poistaminen verkossa

1. Siirry osoitteeseen appleid.apple.com.
  2. Napauta tai klikkaa Kirjaudu sisään ja kirjaudu sitten sisään Apple ID:lläsi.
  3. Napauta tai klikkaa Maksutavat.
  4. Napauta tai klikkaa Maksutavan hallinta.
  5. Anna uusi kelvollinen maksutapa ja napauta tai klikkaa Päivitä.