Tietojen palauttaminen iTunes- tai iCloud-varmuuskopiosta, kun iOS:n uudempi versio vaaditaan

Lue, miten toimia, jos palautat tietoja iCloud- tai iTunes-varmuuskopiosta, joka vaatii uudemman iOS-version.

Jos palautat tietoja iCloud-varmuuskopiosta, joka vaatii uudemman iOS-version, käyttöönottoapuri saattaa pyytää päivittämään ohjelmiston. Jos päätät ladata ja asentaa päivityksen, käyttöönottoapuri päivittää ohjelmiston automaattisesti ja palauttaa sitten varmuuskopion.

Jos palautat tietoja iTunes-varmuuskopiosta, joka vaatii uudemman iOS-version, näkyviin saattaa tulla virheilmoitus, jonka mukaan iTunes-varmuuskopiota ei voida palauttaa, koska ohjelmisto on liian vanha. Päivitä laitteesi ja palauta varmuuskopio näiden ohjeiden mukaan:

Ota laite käyttöön, päivitä se ja poista sen tiedot

1. Valitse iTunesissa tai iPhonen Apit ja data -näytöllä Ota käyttöön uutena (ei siis Palauta varmuuskopiosta). Jos valitsit jo Palauta varmuuskopiosta, palaa Ota käyttöön -näyttöön valitsemalla Takaisin.
  2. Suorita loput vaiheet. Voit toistaiseksi ohittaa Apple ID:tä, Touch ID:tä ja pääsykoodia koskevat vaiheet.
  3. Kun käyttöönotto on suoritettu, päivitä laitteeseen iOS:n uusin versio.
  4. Anna päivityksen valmistua ja odota, kunnes laite on käynnistynyt uudelleen.
  5. Poista iOS-laitteen tiedot seuraavasti: Napauta Asetukset > Yleiset > Nollaa > Poista kaikki sisältö ja asetukset. Kun laitteen tiedot on poistettu, se käynnistyy uudelleen, ja näet käyttöönottoapurin käyttöönottonäytön.

Nyt sinun pitäisi pystyä ottamaan laite uudelleen käyttöön ja valitsemaan palautettava varmuuskopio.