iPhonen, iPadin tai iPod touchin palauttaminen varmuuskopiosta iCloudista tai tietokoneelta silloin, kun vaaditaan uusinta iOS- tai iPadOS-versiota

Jos palautat iPhonen, iPadin tai iPod touchin varmuuskopiota iCloudista tai tietokoneelta silloin, kun vaaditaan uusinta iOS- tai iPadOS-versiota, katso, mitä sinun tulee tehdä.

Jos palautat iCloudin varmuuskopiota

Jos palautat iCloud-varmuuskopiota, joka vaatii uudemman iOS- tai iPadOS-version, sinua pyydetään mahdollisesti päivittämään ohjelmistosi. Jos päätät ladata ja asentaa päivityksen, laitteesi päivittää ohjelmistosi automaattisesti ja palauttaa sitten varmuuskopiosi.

Jos palautat tietokoneelta

Jos palautat iPhonen, iPadin tai iPod touchin varmuuskopiota tietokoneelta, joka vaatii, että laitteellasi on uusin iOS- tai iPadOS-versio, saatat nähdä virheen, jonka mukaan varmuuskopiotasi ei voida palauttaa, koska laitteesi ohjelmisto on liian vanha. Päivitä laitteesi ja palauta varmuuskopio näiden ohjeiden mukaan:

Laitteen ottaminen käyttöön, päivittäminen ja sen tietojen poistaminen

1. Napauta laitteesi Apit ja tiedot -näytössä Ota käyttöön uutena -kohtaa Palauta varmuuskopiosta -kohdan sijaan. Jos valitsit jo Palauta varmuuskopiosta, palaa Ota käyttöön -näyttöön valitsemalla Takaisin.
  2. Suorita loput vaiheet. Voit toistaiseksi ohittaa Apple ID:tä, Touch ID:tä ja pääsykoodia koskevat vaiheet.
  3. Kun käyttöönotto on valmis, päivitä laitteesi uusimpaan iOS-versioon tai iPadOS-versioon.
  4. Anna päivityksen valmistua ja odota, kunnes laite on käynnistynyt uudelleen.
  5. Laitteen tyhjentäminen: Napauta Asetukset > Yleiset > Nollaa > Poista kaikki sisältö ja asetukset. Kun laitteen tiedot on poistettu, se käynnistyy uudelleen, ja näet käyttöönottoapurin käyttöönottonäytön.

Nyt sinun pitäisi pystyä ottamaan laite uudelleen käyttöön ja valitsemaan palautettava varmuuskopio.