iPhonen, iPadin tai iPod touchin palauttaminen, kun vaaditaan uusinta iOS- tai iPadOS-versiota

Jos palautat iPhonen, iPadin tai iPod touchin varmuuskopiota iCloudista tai tietokoneelta silloin, kun vaaditaan uusinta iOS- tai iPadOS-versiota, katso, mitä sinun tulee tehdä.

Jos palautat iCloud-varmuuskopiota

Jos palautat iCloud-varmuuskopiota, joka vaatii uudemman iOS- tai iPadOS-version, sinua pyydetään mahdollisesti päivittämään ohjelmistosi. Jos päätät ladata ja asentaa päivityksen, laitteesi päivittää ohjelmistosi automaattisesti ja palauttaa sitten varmuuskopiosi.

Jos palautat tietokoneelta

Jos palautat iPhonen, iPadin tai iPod touchin varmuuskopiota tietokoneelta, joka vaatii, että laitteellasi on uusin iOS- tai iPadOS-versio, saatat nähdä virheen, jonka mukaan varmuuskopiotasi ei voida palauttaa, koska laitteesi ohjelmisto on liian vanha. Päivitä laitteesi ja palauta varmuuskopio näiden ohjeiden mukaan:

Laitteen ottaminen käyttöön, päivittäminen ja sen tietojen poistaminen

1. Napauta laitteesi Apit ja tiedot -näytössä Älä siirrä appeja ja tietoja -kohtaa Palauta varmuuskopiosta -kohdan sijaan. Jos valitsit jo Palauta varmuuskopiosta, palaa Ota käyttöön -näyttöön napauttamalla Takaisin.
  2. Suorita loput vaiheet. Voit toistaiseksi ohittaa Apple ID:tä, Touch ID:tä ja pääsykoodia koskevat vaiheet.
  3. Kun käyttöönotto on suoritettu, päivitä laitteeseen uusin iOS- tai iPadOS-versio.
  4. Anna päivityksen valmistua ja odota, kunnes laite on käynnistynyt uudelleen.
  5. Tyhjennä laite: napauta Asetukset > Yleiset > Nollaa > Poista kaikki sisältö ja asetukset. Kun laitteen tiedot on poistettu, se käynnistyy uudelleen, ja näet käyttöönottoapurin käyttöönottonäytön.

Nyt sinun pitäisi pystyä ottamaan laite uudelleen käyttöön ja valitsemaan palautettava varmuuskopio.