Kun iTunes-varmuuskopiointi ei onnistunut tai varmuuskopiota ei voida palauttaa

Jos tarvitset apua iPhonen, iPadin tai iPod touchin iTunes-varmuuskopioon liittyen, lue ohjeita.

Jos tarvitset apua sen jälkeen, kun olet varmuuskopioinut laitteen iTunesilla tai suorittanut palautuksen iTunes-varmuuskopiosta, noudata tämän artikkelin ohjeita.

Kokeile uudelleen jokaisen toimenpiteen jälkeen

1. Varmista, että tietokoneessasi on iTunesin uusin versio.
  2. Liitä laitteesi tietokoneeseesi USB-kaapelilla ja valitse laitteesi iTunesissa. Jos iTunes ei tunnista laitetta, korjaa ongelma, ennen kuin jatkat. Jos unohdit pääsykoodisi tai laitteesi on poistettu käytöstä, lue, miten toimia
  3. Sammuta sekä tietokone että iPhone, iPad tai iPod touch. Käynnistä ne sitten uudelleen.
  4. Jos käytät Macia, ohita tämä vaihe. Jos käytät Windows-tietokonetta ja iTunes ei vastaa tai varmuuskopiointi ei valmistu, sinun täytyy ehkä päivittää, muuttaa, pysäyttää tai poistaa tietoturvaohjelmistosi.
  5. Yritä ottaa varmuuskopio toisella Macilla tai Windows-tietokoneella, jos sinulla on sellainen. Voit myös ottaa varmuuskopion laitteestasi iCloudilla ja palauttaa iCloud-varmuuskopion.
  6. Jos näet varoituksen, jonka mukaan tapahtui virhevarmuuskopio on vioittunut tai se ei ole yhteensopiva tai levytila ei riitä, etsi virheilmoitus alta ja lue, mitä voit tehdä.
  7. Ota yhteyttä Apple-tukeen.

Varoituksen mukaan tapahtui virhe

Jos viestin mukaan iTunes ei voi ottaa varmuuskopiota laitteesta, koska tapahtui virhe, varmista, että käytössäsi on uusin iOS-versio. Avaa sitten App Store iOS-laitteellasi, napauta Päivitykset ja varmista, että kaikki laitteesi apit on päivitetty. Jos tarvitset lisäohjeita, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Varoituksen mukaan levytila ei riitä

Jos viestin mukaan levytila ei riitä, kun yrität ottaa varmuuskopion laitteesta, vapauta levytilaa Macilla tai Windows-tietokoneella. Jos virheilmoitus levytilasta näytetään sen jälkeen, kun olet vapauttanut tarpeeksi tilaa, ota yhteyttä Apple-tukeen

Varoituksen mukaan varmuuskopio on vioittunut tai se ei ole yhteensopiva

Jos iTunes ei voi suorittaa palautusta varmuuskopiosta, koska se on vioittunut tai se ei ole yhteensopiva, varmista, että iTunes on päivitetty. Jos saat virheilmoituksen, jonka mukaan iOS-ohjelmistosi on liian vanha, lue, miten voit päivittää laitteesi varmuuskopion palauttamista varten. Jos et vieläkään pysty palauttamaan varmuuskopiota, kyseistä varmuuskopiota ei ehkä voi käyttää. Yritä käyttää vaihtoehtoista varmuuskopiota tai iCloud-varmuuskopiota, tai pyydä lisäohjeita ottamalla yhteyttä Apple-tukeen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.