Liitetyn laitteen etsiminen tietokoneessa ja sen tarkasteleminen

Kun iPhone, iPad tai iPod on liitetty tietokoneeseen, voit tarkastella sitä ja käyttää sen asetuksia Finderissa tai iTunesissa.

Laitteen tarkasteleminen Finderissa

macOS Catalinasta alkaen laitteet näkyvät Finderin sivupalkissa. Valitse laite klikkaamalla sitä.

Jos et näe laitetta tietokoneessa, lue, mitä tehdä.

Laitteen tarkasteleminen iTunesissa

Varmista, että tietokoneessasi on iTunesin uusin versio. Jos käytät Windowsia tai macOS Mojavea tai aiempaa, laite näkyy iTunes-ikkunan vasemmassa yläkulmassa. Jos et näe laitetta tietokoneessa, lue, mitä tehdä.

Jos tietokoneeseen on liitetty useita laitteita, klikkaa laitteen kuvaketta ja valitse sitten laite valikosta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.