Liitetyn laitteen etsiminen tietokoneessa ja sen tarkasteleminen

Kun iPhone, iPad, iPod tai Apple TV on liitetty tietokoneeseen, voit tarkastella sitä ja käyttää sen asetuksia Finderin tai iTunesin eri osissa.

Laitteen tarkasteleminen Finder-ikkunassa

macOS Catalinasta alkaen laitteet näkyvät Finder-ikkunoiden sivupalkissa. Valitse laite klikkaamalla sitä.

iTunes 12

Voit tarkastella laitetta klikkaamalla laitteen kuvaketta iTunes-ikkunan vasemmassa yläkulmassa.

Jos tietokoneeseen on liitetty useita laitteita, klikkaa laitteen kuvaketta ja valitse sitten laite valikosta.

iTunes 11

Voit tarkastella laitetta klikkaamalla iTunes-ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta, jossa on laitteesi nimi. Jos olet iTunes Storessa, klikkaa ensin oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjasto-painiketta. Jos laitetta ei näy, valitse Näytä > Kätke sivupalkki.

Jos tietokoneeseen on liitetty useita laitteita, klikkaa Laitteet-painiketta ja valitse sitten laite valikosta.

iTunes 10 tai aiempi

Tarkastele laitetta iTunesin sivupalkissa.

Ohjeiden hankkiminen

Varmista, että tietokoneessasi on iTunesin uusin versio.

Lue ohjeet siihen, miten toimia, jos et näe laitetta tietokoneessa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.