Liitetyn laitteen sijainti ja tarkasteleminen iTunesissa

Kun iPhone, iPad, iPod tai Apple TV on liitetty tietokoneeseen, voit tarkastella sitä ja käyttää sen asetuksia iTunesin eri osissa iTunesin version mukaan.

Yhdistä iPhone, iPad, iPod tai Apple TV laitteen mukana toimitetulla USB-kaapelilla tai Wi-Fi-toiminnolla tietokoneeseen. Valitse sen jälkeen iTunes-versio laitteen kuvakkeen sijainnin selvittämistä varten.

iTunes 12

Voit tarkastella laitetta klikkaamalla laitteen kuvaketta iTunes-ikkunan vasemmassa yläkulmassa.

Jos tietokoneeseen on liitetty useita laitteita, klikkaa laitteen kuvaketta ja valitse sitten laite valikosta.

iTunes 11

Voit tarkastella laitetta klikkaamalla iTunes-ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta, jossa on laitteesi nimi. Jos olet iTunes Storessa, klikkaa ensin oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjasto-painiketta. Jos laitetta ei näy, valitse Näytä > Kätke sivupalkki.

Jos tietokoneeseen on liitetty useita laitteita, klikkaa Laitteet-painiketta ja valitse sitten laite valikosta.

iTunes 10 tai aiempi

Tarkastele laitetta iTunesin sivupalkissa.

Näin saat apua

Varmista, että tietokoneessasi on iTunesin uusin versio.

Lue, mitä tehdä, jos et näe laitteen kuvaketta iTunesissa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.