Applen ohjelmien hankkiminen määrälisenssiohjelman kautta

Lue, miten laitoksesi voi saada Pages-, Numbers-, Keynote-, GarageBand- ja iMovie-ohjelmia hallittua jakelua varten.

Tämä artikkeli on tarkoitettu yritysten ja oppilaitosten laitteita hallinnoiville henkilöille. Lue, miten voit ladata Pages-, Numbers-, Keynote-, GarageBand-, iMovie- ja muita Applen ohjelmia omaan iPhoneesi, iPadiisi, iPod touchiisi tai Maciisi.

Jos yrityksesi tai oppilaitoksesi käyttää Applen määrälisenssiohjelmaa (VPP), voit saada Pages-, Numbers-, Keynote-, GarageBand- ja iMovie-appien ilmaisia kopioita VPP Storesta hallittua jakelua varten. Voit määrittää ohjelmat hallinnoimaasi iPhoneen, iPadiin, iPod touchiin tai Maciin Apple Configuratorin tai mobiililaitteiden hallintaratkaisun (MDM) avulla.

Lue lisää hallitun jakelun vaatimuksista sekä siitä, miten voit jakaa ohjelmia ja kirjoja koulussasi tai yrityksessäsi.