Appien ja pelien lataaminen iPhoneen tai iPadiin

Löydä iPhonelle tai iPadille appeja, joista nautit.

Appien hankkiminen

1. Avaa iPhonen tai iPadin App Store ‑appi.

2. Etsi appeja selaamalla Tänään-, Pelit-, Apit- ja Arcade-välilehtiä. Voit myös napauttaa Haku-välilehteä, jos haluat etsiä jotain tiettyä. Jos löydät pelin, jonka kohdalla lukee Arcade, tilaa Apple Arcade, jos haluat pelata kyseistä peliä.

ios-17-iphone-15-pro-app-store-search-callout.
  3. Napauta tai klikkaa hintaa tai Hae-painiketta. Jos näet hinnan tai Hae-painikkeen sijasta Avaa-painikkeen, olet jo ostanut tai ladannut apin.

4. Suorita osto loppuun kaksoisnapauttamalla iPhonen oikealla puolella olevaa sivupainiketta tai iPadin yläpainiketta. Jos käytät laitteen lukituksen avaamiseen Face ID:tä tai Touch ID:tä, todennat latauksen vilkaisemalla laitetta tai koskettamalla Koti-painiketta. Sinun pitää ehkä antaa Apple ID:si salasana, jotta voit suorittaa latauksen loppuun.

Jos apissa on App Storessa hinnan sijaan Hae-painike, appi on maksuton. Sinua ei veloiteta maksuttoman apin lataamisesta. Jotkin maksuttomat apit tarjoavat apin sisäisiä ostoja ja tilauksia, joita voit ostaa. Tilaukset ja apin sisäiset ostot antavat sinulle pääsyn esimerkiksi muihin ominaisuuksiin ja sisältöön.

Lue lisätietoja apin sisäisistä ostoista ja tilauksista

Ostamiesi appien löytäminen

Löydä tarvitsemasi apit appikirjastosta

Jos et löydä App Storea

Jos App Store puuttuu laitteestasi, käyttörajoitukset on ehkä otettu käyttöön. Muuta iTunes- ja App Store -ostojen asetuksia ja varmista, että Appien asentaminen -asetukseksi on valittu Salli. App Storen pitäisi ilmestyä laitteeseesi uudelleen.

Jos App Store ei vieläkään löydy, pyyhkäise ja hae sitä.

Jos sinulla on ongelmia appien lataamisessa

Jos appien lataaminen tai päivittäminen ei onnistu iPhonella tai iPadilla

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.