Applen ohjelmien hankkiminen iPhoneen, iPadiin, iPod touchiin ja Maciin

Voit ladata Pagesin, Numbersin, Keynoten, Garagebandin ja iMovien App Storesta.

Jos olet hiljattain ostanut uuden Macin tai vähintään 32 Gt:n iPhonen, iPadin tai iPod touchin, jossa on iOS 10 tai uudempi, nämä Applen ohjelmat on jo mahdollisesti asennettu laitteeseen. Jos näin ei ole tai olet poistanut ohjelmat, saat ne App Storesta toimimalla tämän artikkelin ohjeiden mukaan.

Kun avaat tai asennat Applen ohjelmaa ensimmäistä kertaa, sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi. Apple ID on tili, jolla voit käyttää kaikkia Applen palveluita. Jos olet käyttänyt muita Applen palveluita, esimerkiksi iCloudia tai Viestit-ohjelmaa, kirjaudu App Storeen samalla Apple ID:llä. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda sellaisen

Voit katsoa kaikki Applen ohjelmat napauttamalla tai klikkaamalla tätä linkkiä. Jos etsimääsi ohjelmaa ei ole siellä, tee haku App Storesta.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa App Store.
  2. Napauta näytön alalaidassa Haku.
  3. Tee haku sanalla ”Apple” ja napauta sitten Applen kehittäjäsivun linkkiä.
  4. Napauta ladattavan ohjelman vieressä Hae ja sitten Asenna.
  5. Anna salasanasi pyydettäessä. Voit myös käyttää Touch ID:tä ohjelmien ostamiseen.

Mac

1. Avaa App Store. Varmista, että tietokoneessasi on macOS:n uusin versio.
  2. Klikkaa ikkunan ylälaidassa Esittelyssä.
  3. Klikkaa Pikalinkit-kohdasta Applen ohjelmat.
  4. Etsi ohjelma, jonka haluat ladata, ja klikkaa Hae tai Hyväksy, ja klikkaa sitten Asenna ohjelma.
  5. Anna salasanasi pyydettäessä. Voit myös käyttää Touch ID:tä ohjelmien ostamiseen.