Mitä Tietoja tästä Macista -ikkunan Muu- ja Tyhjennettävät-luokilla tarkoitetaan?

Tietoja tästä Macista -ikkunassa näkyvässä Tallennus-välilehdellä näytetään, kuinka paljon tallennustilaa tietyt tiedostot käyttävät kustakin yhdistetystä asemastasi.

Jos haluat nähdä, miten Macin tallennustilaa käytetään, valitse Omenavalikosta () Tietoja tästä Macista klikkaa Tallennus-välilehteä. Palkin jokainen segmentti on arvio tiedostoluokan käyttämästä tallennustilasta. Näet lisätietoja kustakin segmentistä viemällä kursorin niiden päälle.

• OS X El Capitan tai aiempi: "Muut"-tiedostot ovat sellaisia, joita Mac ei tunnista mihinkään muuhun luokkaan kuuluviksi. Näitä ovat mm. levyn näköistiedostot tai arkistot, sovellusten tallentamat tiedot, kuten yhteystiedot tai kalenteri ja sovellusten liitännäiset tai laajennukset. Kun Mac on vikasietotilassa, kaikki tiedostot luokitellaan kategoriaan Muut.

• macOS Sierrassa Tyhjennettävät-sisältö tulee näkyviin, kun Optimoi Macin tallennustila on päällä. Se on tallennustila, jonka Mac saa automaattisesti käyttöön, kun tallennustilaa tarvitaan. Tyhjennettäväksi merkityt tiedostot voidaan aina ladata pyydettäessä uudelleen.