iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa tuetut pistekirjoitusnäytöt

Voit käyttää VoiceOveria ja Bluetooth-pistekirjoitusnäyttöä lukemiseen ja navigointiin iPhonessasi, iPadissasi tai iPod touchissasi.

Alla on luettelo tuetuista pistekirjoitusnäytöistä, joita voit käyttää iPhonesi, iPadisi tai iPod touchisi kanssa. Jotta pistekirjoitusnäyttösi käyttäisi oikeaa taulukkoa, varmista, että laitteeseen on asennettu iOS:n uusin versio. Napsauta sitten laitteen linkkiä nähdäksesi VoiceOverin laitekohtaiset komennot.

Alva

American Printing House for the Blind (APH)

Baum

Eurobraille

Freedom Scientific

GW Micro

Handy Tech

Harpo

HIMS

Humanware

KGS

MDV

Ninepoint Systems

Nippon Telesoft

Optelec

Papenmeier

Lue lisätietoja

Yleisten komentojen laiteriippumaton luettelo on artikkelissa Yleisiä pistekirjoituskomentoja VoiceOver-navigointiin iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Muokattu viimeksi: