iOS: Tuetut pistekirjoitusnäytöt

iOS:n VoiceOver-toiminto mahdollistaa lukemisen ja navigoinnin Bluetooth-pistekirjoitusnäytön avulla.

Tässä artikkelissa on lueteltu tuetut pistekirjoitusnäytöt, joita voi tällä hetkellä käyttää iOS:n kanssa iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa. Osoittamalla laitteen linkkiä luettelossa voit tarkastella laitekohtaisia komentoja, joita voi käyttää VoiceOver-navigointiin.

Alva

American Printing House for the Blind (APH)

Baum

Eurobraille

Freedom Scientific

GW Micro

Handy Tech

Harpo

HIMS

Humanware

KGS

MDV

Ninepoint Systems

Nippon Telesoft

Optelec

Papenmeier

Lisätietoja

Yleisten komentojen laiteriippumaton luettelo on artikkelissa VoiceOverin yleisiä pistekirjoituskomentoja

Jotta pistekirjoitusnäyttösi käyttäisi oikeaa taulukkoa, varmista, että laitteeseen on asennettu iOS:n uusin versio.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta.

Muokattu viimeksi: