Ilmoituskeskuksen ja Ohjauskeskuksen avaaminen VoiceOverilla iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Jos käytät VoiceOveria iOS-laitteessa, voit avata Ilmoituskeskuksen tai Ohjauskeskuksen eleellä tai näppäimistökomennolla.

Ilmoituskeskuksen avaaminen

Jos haluat avata Ilmoituskeskuksen eleellä, napauta laitteen näytön ylälaitaa siirtääksesi VoiceOverin kohdistuksen tilapalkin päälle. Pyyhkäise sen jälkeen kolmella sormella alaspäin näytön ylälaidasta.

Jos haluat avata Ilmoituskeskuksen Apple Wireless Keyboardilta, paina Optio-nuoli ylös.

Ohjauskeskuksen avaaminen

Jos haluat avata Ohjauskeskuksen eleellä, napauta laitteen näytön ylälaitaa siirtääksesi VoiceOverin kohdistuksen tilapalkin päälle. Pyyhkäise sen jälkeen kolmella sormella ylöspäin näytön alalaidasta.

Jos haluat avata Ohjauskeskuksen Apple Wireless Keyboardilta, paina Optio-nuoli alas.

Ilmoituskeskuksen tai Ohjauskeskuksen sulkeminen

Voit sulkea Ilmoituskeskuksen tai Ohjauskeskuksen painamalla Koti-painiketta.

Voit käyttää myös kahden sormen kuljetusta Ilmoituskeskuksen tai Ohjauskeskuksen sulkemiseen. Tee z-kuvio liikuttamalla kahta sormea kolme kertaa nopeasti edestakaisin.