Kirjautuminen iTunes Storeen iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla, Windows-tietokoneella tai Apple TV:llä

Kun kirjaudut iTunes Storeen Apple ID:lläsi, voit selata ja ostaa musiikkia, elokuvia sekä TV-ohjelmia.

Apple ID on tili, jonka avulla voit käyttää Applen palveluita, kuten iTunes Storea, Apple Musicia, iCloudia, iMessagea ja FaceTimea. Lue, miten voit kirjautua sisään muihin Applen palveluihin.

Tarvitset vain yhden Apple ID:n, jolla voit kirjautua sisään kaikilla laitteillasi ja saada kaikki iTunes Store -ostoksesi käyttöösi.

Lue ohjeita laskutus- tai tilausongelmiin.

Storen käytettävyys ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa iTunes Store -ohjelma.
  2. Vieritä alalaitaan ja napauta Kirjaudu sisään.
  3. Napauta Käytä nykyistä Apple ID:tä ja anna sitten Apple ID sekä salasana, joita käytät iTunes Storessa.
  4. Napauta OK.

Kun kirjaudut iTunes Storeen, sinut kirjataan automaattisesti myös laitteesi Musiikki-, App Store-, iBooks- ja Podcastit-ohjelmiin.

Mac tai Windows-tietokone

Jos tietokoneessasi ei ole iTunesia, hanki iTunesin uusin versio. Kirjaudu sitten sisään seuraavasti:

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Kirjaudu sisään.
  3. Anna Apple ID ja salasana, joita käytät iTunes Storen yhteydessä. Paina sitten näppäimistön rivinvaihto- tai Enter-näppäintä tai klikkaa Kirjaudu sisään.

iTunesissa voit muokata tilitietojasi, muuttaa maksutapaasi ja tarkastella ostohistoriaasi. Voit myös selata ja ostaa iTunes Storessa sisältöä, kuten musiikkia, elokuvia ja TV-ohjelmia.

Voit kirjautua Macilla App Storeen ja iBooks Storeen samalla Apple ID:llä, jota käytät iTunesissa. Kun olet avannut ohjelman, johon haluat kirjautua, valitse näytön yläreunan valikkoriviltä Store > Kirjaudu sisään.

Jos kirjaudut sisään iTunesiin 12.2 tai aiempaan versioon ja käytät kaksiosaista todennusta Apple ID:si kanssa, sinun on ehkä syötettävä vahvistuskoodi salasanasi kanssa. Hanki vahvistuskoodi luotetulla laitteellasi, jossa on iOS 9 tai uudempi tai OS X El Capitan tai uudempi, ja näppäile salasanasi sekä kuusinumeroinen vahvistuskoodi suoraan salasanakenttään.

Apple TV

Kun kirjaudut iTunesiin ja App Storeen Apple TV:llä, voit käyttää iTunes Storesta ostamiasi TV-ohjelmia, elokuvia tai musiikkia. Jos sinulla on Apple TV 4K tai Apple TV (4. sukupolvi), voit myös kuunnella musiikkia Apple Music -jäsenyydelläsi.

Kirjaudu sisään seuraavasti:

1. Valitse Koti-valikosta Asetukset > Tilit > iTunes- ja App Store.
  2. Valitse Kirjaudu sisään ja kirjaudu sitten Apple ID:llä ja salasanalla.

Jos kirjautuminen ei edelleenkään onnistu

Jos sinulla on Apple ID:tä koskevia lisäkysymyksiä, Apple-tuki tarjoaa lisätietoja.

Jos olet Apple Music -jäsen

Apple Music -jäsenet voivat kuunnella Apple Music -luettelon sisältämiä kymmeniä miljoonia kappaleita*. Osana jäsenyyttäsi voit suoratoistaa useita kappaleita ja albumeita ilman, että ne pitäisi ostaa iTunes Storesta.

*Kappaleiden saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

Lisäohjeet