Kirjautuminen App Storeen ja iTunes Storeen iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla, Windows-tietokoneella tai Apple TV:llä

Kun kirjaudut App Storeen tai iTunes Storeen Apple ID:lläsi, voit selata ja ostaa appeja, musiikkia, elokuvia sekä TV-ohjelmia.

Apple ID:si on tili, jonka avulla voi käyttää Applen palveluita, kuten App Storea, iTunes Storea, Apple Musicia, iCloudia, iMessagea ja FaceTimea. Lue, miten voit kirjautua sisään muihin Applen palveluihin.

Tarvitset vain yhden Apple ID:n, jolla voit kirjautua sisään kaikilla laitteillasi ja saada kaikki iTunes Store -ostoksesi käyttöösi.

Lue ohjeita laskutus- tai tilausongelmiin.

Storen käytettävyys ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa iTunes Store -ohjelma.
  2. Vieritä alalaitaan ja napauta Kirjaudu sisään.
  3. Napauta Käytä nykyistä Apple ID:tä ja anna sitten Apple ID sekä salasana, joita käytät iTunes Storessa.
  4. Valitse Kirjaudu sisään.

Kun kirjaudut iTunes Storeen, sinut kirjataan automaattisesti myös laitteesi App Store-, Musiikki-, Apple Books- ja Podcastit-appeihin.

Mac tai Windows-tietokone

Jos tietokoneessasi ei ole iTunesia, hanki iTunesin uusin versio. Kirjaudu sitten sisään seuraavasti:

1. Avaa App Store Macissa tai iTunesissa.
  2. Klikkaa App Storen vasemmassa alakulmassa olevaa Kirjaudu sisään -painiketta.
    Jos käytössä on iTunes, valitse näytön ylälaidan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan ylälaidasta Tili > Kirjaudu sisään.
    iTunesin Tili-valikko, jossa on valittu Kirjaudu sisään.
  3. Anna Apple ID ja salasana, joita käytät App Storen ja iTunes Storen yhteydessä. Paina sitten näppäimistön rivinvaihto- tai Enter-näppäintä tai klikkaa Kirjaudu sisään.

App Storessa ja iTunesissa voit muokata tilitietojasi, muuttaa maksutapaasi ja tarkastella ostohistoriaasi. Voit myös selata ja ostaa sisältöä, kuten musiikkia, elokuvia, TV-ohjelmia ja appeja.

Voit kirjautua Macilla Apple Booksiin samalla Apple ID:llä, jota käytät App Storessa ja iTunesissa. Kun olet avannut Apple Booksin, valitse näytön ylälaidan valikkoriviltä Store > Kirjaudu sisään.

Apple TV

Kun kirjaudut iTunesiin ja App Storeen Apple TV:llä, voit käyttää iTunes Storesta ostamiasi TV-ohjelmia, elokuvia tai musiikkia. Jos sinulla on Apple TV, voit myös kuunnella musiikkia Apple Music -tilauksellasi.

Kirjaudu sisään seuraavasti:

1. Valitse Koti-valikosta Asetukset > Tilit > iTunes- ja App Store.
  2. Valitse Kirjaudu sisään ja kirjaudu sitten Apple ID:llä ja salasanalla.

Jos käytät kaksiosaista todennusta Apple TV:ssä (2. tai 3. sukupolvi), sinun on ehkä annettava vahvistuskoodi salasanan kanssa. Lue ohjeet siihen, miten voit hankkia vahvistuskoodin.

Jos kirjautuminen ei edelleenkään onnistu

Jos sinulla on Apple ID:tä koskevia lisäkysymyksiä, Apple-tuki tarjoaa lisätietoja.

Lisäohjeet