Spotlight-indeksin uudelleenluonti Macissa

Jos Macilla suoritettu haku ei tuota odotettuja tuloksia, Spotlight-indeksin uudelleenluonnista saattaa olla apua.

1. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Spotlight.
  2. Klikkaa Yksityisyys-välilehteä.
  3. Vedä uudelleenindeksoitava kansio tai levy niiden sijaintien luetteloon, joista Spotlight ei anna hakea sisältöä. Voit myös klikata Lisää (+) -painiketta ja valita lisättävän kansion tai levyn.
    Voit lisätä Yksityisyys-välilehteen ainoastaan sellaisia kohteita, joihin sinulla on omistajuusoikeudet. Lisätietoja käyttöoikeuksista saat valitsemalla Finderin valikkoriviltä Ohjeen ja tekemällä haun sanalla ”käyttöoikeudet”.
  4. Valitse samasta sijaintien luettelosta juuri lisäämäsi kansio tai levy. Voit tämän jälkeen poistaa sen luettelosta klikkaamalla Poista (–) -painiketta.
  5. Sulje Järjestelmäasetukset. Spotlight uudelleenindeksoi kansion tai levyn sisällön.