Apua langattomiin iOS-päivityksiin

iPhonen, iPadin tai iPod touchin päivittäminen langattomasti saattaa epäonnistua seuraavista syistä.

• Laitteessa ei ole käytettävissä tarpeeksi tallennustilaa.
  • Päivityksen lataaminen kestää kauan.
  • Päivityspalvelimeen ei saada yhteyttä.
  • Päivitystä ei suoriteta loppuun.

Jos tila ei riitä päivitykseen

Jos päivityksen lataamiseen ja asentamiseen ei ole riittävästi tilaa, iOS yrittää luoda laitteeseen tilaa. Se poistaa vain sellaiset appien osat, jotka se pystyy lataamaan uudelleen, eikä se poista tietoja tai siirrä niitä toiseen paikkaan. Jos laitteessa ei vieläkään ole tarpeeksi tilaa, voit päivittää laitteen iTunesin avulla.

Jos yhdistäminen iTunesiin ei onnistu, vapauta tilaa päivitystä varten poistamalla laitteesta sisältöä ja appeja, joita et käytä. Valitse Asetukset > Yleiset > [Laitteen] tallennustila.

Lue lisää sovellusten ja sisältöjen käyttämästä tilasta.

Jos lataaminen kestää kauan

Tarvitset iOS:n päivittämiseen internet-yhteyden. Päivityksen lataamiseen tarvittava aika vaihtelee päivityksen koon ja internet-yhteyden nopeuden mukaan. Laitetta voi käyttää tavalliseen tapaan iOS-päivityksen latautuessa. iOS ilmoittaa, kun päivityksen voi asentaa. Jos haluat nopeuttaa lataamista, vältä mahdollisuuksien mukaan muun sisällön lataamista ja käytä Wi-Fi-verkkoa, jos mahdollista.

Jos yhteyttä päivityspalvelimeen ei saada tai päivityksen vahvistaminen ei onnistu

Saatat saada seuraavia virheilmoituksia, kun yrität päivittää laitteesi iOS-ohjelmistoa:

ilmoitus iPhonessa, jonka mukaan päivityksiä ei voida etsiä

Ei voida etsiä päivityksiä. Etsittäessä ohjelmistopäivitystä tapahtui virhe.

ilmoitus iPhonessa, jonka mukaan päivitystä ei voida varmistaa

Päivitystä ei voida varmistaa. Päivityksen iOS-varmistus epäonnistui, koska et ole yhteydessä internetiin.

Yritä päivittää laitteesi uudelleen samassa verkossa. Jos näet edelleen jonkin näistä virheilmoituksista, kokeile laitteen päivittämistä toisessa verkossa tai iTunesin avulla. Jos ongelma toistuu, vaikka päivitystä on yritetty useissa verkoissa, poista päivitys.

Lue lisätietoja iOS-päivityksistä.

iPhonen näyttö, jossa näkyy käynnissä oleva päivitys

Jos päivitystä ei suoriteta loppuun

Kun asennat päivitystä, edistymispalkki voi näyttää liikkuvan hitaasti. Päivityksen kestoaika riippuu sen koosta ja laitteessa olevien tiedostojen määrästä.

Kun suoritat päivityksen langattomasti, pidä laite yhdistettynä virtalähteeseen. Jos laitteesta loppuu virta, yhdistä se virtalähteeseen. Käynnistä laite, jotta päivitys tai palautus voidaan suorittaa loppuun.

Jos päivitystä ei suoriteta loppuun ja etenemispalkki ei ole liikkunut pitkään aikaan, yritä käynnistää laite uudelleen. Lue, miten toimia, jos laite näyttää jääneen jumiin tai se ei käynnisty.

Poista iOS-päivitys ja lataa se uudelleen

Jos et vieläkään pysty asentamaan uusinta iOS-versiota, yritä ladata päivitys uudelleen:

1. Valitse Asetukset > Yleiset > [Laitteen] tallennustila.
  2. Etsi iOS-päivitys appien luettelosta.
  3. Napauta iOS-päivitystä ja valitse sitten Poista päivitys.
  4. Valitse Asetukset > Yleiset > Ohjelmiston päivitys ja lataa uusin iOS-päivitys.

Jos et näe päivitystä appien luettelossa tai ongelma ilmenee uudelleen, sinun on päivitettävä laitteesi iTunesin avulla.