Virheellinen SIM-kortti- tai Ei SIM-korttia -viesti iPhonessa tai iPadissa

Toimi näin, jos iPhonessa näkyy Virheellinen SIM-kortti- tai SIM-korttia ei ole asennettu -viesti.

1. Varmista, että iPhonessa on toimiva matkapuhelinliittymä.
  2. Käynnistä iPhone tai iPad uudelleen.
  3. Tarkista, onko operaattoriasetusten päivitystä saatavilla. Valitse Asetukset > Yleiset > Tietoja. Jos päivitys on saatavilla, näet kehotteen ja voit valita OK tai Päivitä.
  4. Poista iPhonen SIM-kortti tai iPadin SIM-kortti SIM-kortin alustasta ja laita se sitten takaisin. Varmista, että SIM-kortin alusta sulkeutuu kokonaan ja napakasti. Jos käytät erimallisen iPhonen, iPadin tai muun puhelinvalmistajan SIM-kortin alustaa, se ei välttämättä mene kunnolla paikalleen.
  5. Kokeile käyttää toista SIM-korttia. Jos sinulla ei ole sellaista, käy matkapuhelinoperaattorisi myymälässä. Pyydä heitä kokeilemaan, toimiiko toinen SIM-kortti. SIM-kortti täytyy ehkä vaihtaa.

Jos näet edelleen SIM-korttia koskevan viestin, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Lue, mitä tehdä, jos iPhonessa näkyy ilmoitus, jonka mukaan SIM-korttia ei tueta.