Toimi näin, jos iPhonessa näkyy SIM-korttia koskeva viesti

Toimi näin, jos iPhonessa näkyy Virheellinen SIM-kortti- tai SIM-korttia ei ole asennettu -viesti.

1. Varmista, että iPhonessa on toimiva matkapuhelinliittymä.
  2. Päivitä iPhoneesi uusin iOS-versio.
  3. Käynnistä iPhone uudelleen.
  4. Tarkista, onko operaattoriasetusten päivitystä saatavilla. Valitse Asetukset > Yleiset > Tietoja. Jos päivitys on saatavilla, näet kehotteen ja voit valita OK tai Päivitä.
  5. Poista SIM-kortti SIM-kortin alustasta ja laita se sitten takaisin. Varmista, että SIM-kortin alusta sulkeutuu kokonaan ja napakasti. Jos käytät erimallisen iPhonen tai muun puhelinvalmistajan SIM-kortin alustaa, se ei välttämättä mene kunnolla paikoilleen.
  6. Kokeile käyttää toista SIM-korttia. Jos sinulla ei ole sellaista, käy matkapuhelinoperaattorisi myymälässä. Pyydä heitä kokeilemaan, toimiiko toinen SIM-kortti iPhonessasi. SIM-kortti täytyy ehkä vaihtaa.

Jos iPhonessa edelleen näkyy SIM-korttia koskeva viesti, ota yhteys Apple-tukeen.

Lue, mitä tehdä, jos iPhonessa näkyy ilmoitus, jonka mukaan SIM-korttia ei tueta.