Jos et pysty muodostamaan yhteyttä App Storeen, iTunes Storeen tai muihin Applen palveluihin

Lue, mitä tehdä, jos näet Ei voida yhdistää -viestin. Näistä ohjeista on hyötyä myös silloin, jos appi ei lataa mitään tai se lakkaa toimimasta sisältöä ladattaessa.

Kokeile seuraavia ohjeita, jos et pysty muodostamaan yhteyttä seuraaviin appeihin:

• App Store
  • iTunes Store
  • Game Center
  • Apple Books -appi
  • Apple Music -appi
  • Apple TV -appi
  • Apple News -appi

Tarkista Järjestelmän tila -sivu

Tarkista Applen Järjestelmän tila -sivulta, onko maassasi tai alueellasi palvelukatkoja.

Varmista, että laite on yhteydessä internetiin

Muodosta millä tahansa verkkoselaimella yhteys mihin tahansa sivustoon. Jos mikään ei lataudu, käytä toista samassa verkossa olevaa laitetta ja tarkista, pystyykö se muodostamaan yhteyden mihin tahansa sivustoon. Jos muut laitteet eivät pysty käyttämään internetiä, nollaa Wi-Fi-reititin kytkemällä se pois päältä ja takaisin päälle. Jos et vieläkään pysty muodostamaan yhteyttä Wi-Fi-verkkoon, pyydä lisäohjeita internet-palveluntarjoajalta. Jos vain ensimmäinen laite ei pysty muodostamaan internet-yhteyttä, pyydä apua Wi-Fi-verkon käyttöön iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissaApple WatchissaApple TV:ssä tai Macissa.

Jos muodostat internet-yhteyden iPhonella tai iPadilla mobiilipalvelun välityksellä, varmista, että mobiilidata on päällä käytettävää appia varten. Tee tämä avaamalla Asetukset-appi, napauttamalla Mobiiliverkko ja laittamalla sitten Mobiilidata päälle.

Päivitä ohjelmisto

Päivitä iOS tai iPadOS, macOStvOSwatchOS muun kuin Apple-laitteen ohjelmisto uusimpaan versioon. Yritä sitten muodostaa yhteys uudelleen.

Tarkista päivämäärä ja aika

Varmista, että laitteen päivämäärä ja aika on asetettu aikavyöhykkeesi mukaisesti oikein.

iPhone, iPad tai iPod touch: avaa Asetukset-appi. Napauta Yleiset ja sitten Päivämäärä ja aika. Lue lisäohjeet päivämäärään ja aikaan liittyvien ongelmien ratkaisemiseen.
Mac: avaa Järjestelmäasetukset ja valitse sitten Päivämäärä ja aika.
Apple TV: valitse Asetukset > Yleiset > Päivämäärä ja aika.

Jos päivämäärä ja aika ovat väärin, päivitä ne tai laita päivämäärän ja ajan automaattinen asetustoiminto päälle.

Jos näet toisen yhteyden varoitusviestin

Toimi edellä annettujen ohjeiden mukaan, jos näet jonkin seuraavista virheilmoituksista:

• ”iTunes Storeen ei saada yhteyttä. Tapahtui tuntematon virhe.”
  • ”iTunes Store -pyyntöä ei voitu suorittaa. iTunes Store on väliaikaisesti pois käytöstä. Yritä myöhemmin uudelleen.”
  • ”iTunes Storeen ei saatu yhteyttä. Tarkista verkkoyhteytesi ja yritä uudelleen."
  • ”iTunes Store -pyyntöä ei voitu suorittaa. Verkkoyhteyttä ei voitu muodostaa. iTunes Storessa tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.”

Samankaltaiset ohjeartikkelit

Storen käytettävyys ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.