Apple ID:n maan tai alueen vaihtaminen

Jos muutat toiseen maahan tai toiselle alueelle, siirry Apple ID:n tilisivulle, tilitietoihin tai asetuksiin ja muuta Apple ID -tietosi. Varmista, että uutta maata tai aluetta koskeva maksutapa on käsillä.

Kun muutat laskutusosoitteesi Apple ID -tilisivulla, iTunes Storessa tai App Storessa, se päivitetään kaikissa Applen palveluissa, joissa käytät samaa Apple ID:tä.

Toimi näin ennen maan tai alueen vaihtamista

1. Käytä Apple ID:lläsi jäljellä oleva Store-saldo. Sinun on myös odotettava, että odottavat Store-saldon hyvitykset on käsitelty, ennen kuin voit vaihtaa maan tai alueen. Lue, mitä tehdä, jos jäljellä oleva Store-saldosi on vähemmän kuin kohteen hinta.
  2. Peru tilaukset, mukaan lukien Apple Music, ja vaihda maa tai alue tilausjakson loputtua. Sinun pitää myös odottaa, että jäsenyydet, ennakkotilauksetiTunes-elokuvien vuokraukset ja Season Pass -liput ovat päättyneet.
  3. Pidä uuden maan tai alueen maksutapaa käsillä. Esimerkiksi Saksan iTunes Storesta, iBooks Storesta ja App Storesta voi ostaa sisältöä vain saksalaisilla luottokorteilla.
  4. Varmuuskopioi iPhone, iPad tai iPod touch iTunesiin. Sinun on ehkä tilapäisesti pienennettävä iCloud-tallennustilaasi, kunnes vaihdat uuteen maahan tai alueeseen.

Jos kuulut Perhejako-ryhmään, et ehkä pysty vaihtamaan maata tai aluetta. Lue, miten voit poistua Perhejako-ryhmästä.

Voit ladata ostoksesi uudelleen ennen maan tai alueen vaihtamista. Voit ehkä ladata monia niistä uudelleen myös vaihtamisen jälkeen.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Napauta laitteessa Asetukset > [nimesi] > iTunes Store ja App Store.
  2. Napauta Apple ID:täsi.
  3. Napauta Näytä Apple ID. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi.
  4. Napauta Maa/alue.
  5. Napauta uutta maatasi tai aluettasi, ja napauta sitten Seuraava.
  6. Lue käyttöehdot ja Applen tietosuojakäytäntö ja napauta sitten Hyväksy, jos hyväksyt ne.
  7. Napauta avautuvassa kehotteessa Hyväksyn.
  8. Valitse maksutapa ja anna uudet maksutietosi. Sinun pitää antaa kelvollinen uutta maata tai aluetta koskeva maksutapa.Lue lisätietoja Apple ID:n maksutietojen muuttamisesta tai poistamisesta
  9. Anna laskutusosoitteesi ja napauta Seuraava.

Apple ID:hesi liitetty maa tai alue päivittyy kaikissa käyttämissäsi Applen palveluissa kaikissa Apple-tuotteissasi.

Mac tai Windows-tietokone

Avaa iTunes ja kirjaudu tilitietosivulle klikkaamalla tätä linkkiä: Näytä oma tili. Tai noudata seuraavia ohjeita:

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Näytä oma tili.
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja klikkaa Näytä tili.

Toimi Tilitiedot-sivulla seuraavasti:

1. Valitse Maa tai alue -kohdan oikealta puolelta Vaihda maa tai alue.
  2. Valitse maasi tai alueesi Valitse maa tai alue -valikosta.
  3. Klikkaa Vaihda.
  4. Klikkaa Tervetuloa iTunes Storeen -sivulla Jatka.
  5. Lue käyttöehdot ja Applen tietosuojakäytäntö. Jos hyväksyt ne, valitse Olen lukenut nämä käyttöehdot ja hyväksyn ne.
  6. Klikkaa Hyväksyn.
  7. Anna uudet maksutiedot. Sinun pitää antaa kelvollinen uutta maata tai aluetta koskeva maksutapa.Lue lisätietoja Apple ID:n maksutietojen muuttamisesta tai poistamisesta
  8. Anna laskutusosoitteesi.
  9. Klikkaa Jatka.

Apple ID:hesi liitetty maa tai alue päivittyy kaikissa käyttämissäsi Applen palveluissa kaikissa Apple-tuotteissasi.

Apple ID:n tilisivu

1. Kirjaudu Apple ID -tilisivullesi
  2. Valitse Tili-kohdassa Muokkaa.
  3. Valitse uusi maa tai alue Maa/alue-valikosta.
  4. Klikkaa pyydettäessä päivittämisen jatkamisvaihtoehtoa.
  5. Anna uudet maksutiedot. Sinun pitää antaa kelvollinen uutta maata tai aluetta koskeva maksutapa.Lue lisätietoja Apple ID:n maksutietojen muuttamisesta tai poistamisesta.
  6. Klikkaa Tallenna.

Apple ID:hesi liitetty maa tai alue päivittyy kaikissa käyttämissäsi Applen palveluissa kaikissa Apple-tuotteissasi.

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Jos et pysty suorittamaan jotakin vaihetta, et voi vaihtaa maata tai aluetta tai Store-luottosi ei riitä yhden kohteen ostamiseen, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Lisätietoja

Lue, mitä voit ostaa iTunes Storesta maassasi.

Apple ID:n laskutusosoitteen ja maksutavan päivittämisen jälkeen voit päivittää iCloud-tallennustilasi uuden maasi tai alueesi hinnaston mukaan. Lue lisätietoja iCloud-tallennustilasta.

Lue Applen mediapalveluiden käyttöehdot.

1 Jos et halua antaa maksutapaa, odota, että saavut uuteen maahan tai uudelle alueelle. Luo sitten uusi Apple ID.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.