Apple ID:n maan tai alueen vaihtaminen

Ennen sijaintisi päivittämistä sinun pitää käyttää Store-saldosi, perua tilauksesi ja hankkia maksutapa uudelle maalle tai alueelle.

Toimintaohjeet ennen maan tai alueen vaihtamista varten

Alueen vaihtaminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

1. Avaa Asetukset-appi.
  2. Napauta nimeäsi ja napauta sitten Media ja ostot.
  3. Napauta Näytä tili. Sinua voidaan pyytää kirjautumaan sisään.
  4. Napauta Maa/alue.
    iPhone, jossa näkyy Tiliasetukset-sivu.
  5. Napauta Vaihda maa tai alue.
  6. Napauta uutta maatasi tai aluettasi ja lue sitten Käyttöehdot.
  7. Napauta Hyväksy oikeassa yläkulmassa ja vahvista sitten napauttamalla Hyväksy.
  8. Valitse maksutapa ja anna uudet maksutiedot ja laskutusosoite ja napauta sitten Seuraava. Sinun pitää antaa kelvollinen uutta maata tai aluetta koskeva maksutapa.* Lue lisätietoja Apple ID:n maksutietojen muuttamisesta tai poistamisesta

Alueen vaihtaminen tietokoneella

1. Avaa Musiikki-appi tai iTunes.
  2. Klikkaa näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili ja sitten Näytä oma tili.
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.
  4. Klikkaa Tilin tiedot -sivulla Vaihda maa tai alue.
    Mac, jossa näkyy Tilin tiedot -sivu.

5. Valitse uusi maa tai alue.
  6. Lue Käyttöehdot ja klikkaa sitten Hyväksy. Vahvista klikkaamalla uudelleen Hyväksy.
  7. Anna uudet maksutiedot* ja laskutusosoite ja klikkaa Jatka.

Alueen vaihtaminen verkossa

1. Kirjaudu Apple ID -tilisivullesi
  2. Vieritä Tili-osioon ja klikkaa Muokkaa.
  3. Valitse uusi maa tai alue Maa/alue-valikosta.
  4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Sinun pitää antaa kelvollinen uutta maata tai aluetta koskeva maksutapa.*

Jos maan tai alueen vaihtaminen ei onnistu

Jos maan tai alueen vaihtaminen ei onnistu, varmista, että olet perunut tilauksesi ja käyttänyt Store-saldosi. Suorita nämä toimenpiteet, ennen kuin yrität vaihtaa maan tai alueen.

Jos kuulut Perhejako-ryhmään, et ehkä pysty vaihtamaan maata tai aluetta. Lue, miten voit poistua Perhejako-ryhmästä.

Jos et vieläkään pysty vaihtamaan maata tai aluetta tai sinulla on vähemmän Store-saldoa kuin yhden kohteen hinta, ota yhteys Apple-tukeen.

Lisätietoja

* Jos et halua antaa maksutapaa, odota, että saavut uuteen maahan tai uudelle alueelle. Luo sitten uusi Apple ID.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.