Apple ID:n maan tai alueen vaihtaminen

Jos muutat toiseen maahan tai toiselle alueelle, voit päivittää Apple ID:hesi liitetyn maan tai alueen. Ennen tietojesi päivittämistä sinun pitää käyttää Store-saldosi, perua tilauksesi ja hankkia maksutapa uudelle maalle tai alueelle.

Seuraavien ohjeiden avulla Apple ID:hesi liitetty maa tai alue päivittyy kaikissa käyttämissäsi Apple-tuotteidesi Apple-palveluissa.

Jos kuulut Perhejako-ryhmään, et ehkä pysty vaihtamaan maata tai aluetta. Lue, miten voit poistua Perhejako-ryhmästä.

Toimintaohjeet ennen maan tai alueen vaihtamista varten

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Asetukset-appi.
  2. Napauta nimeäsi ja sitten iTunes ja App Store.
  3. Napauta Apple ID:täsi ja sitten vaihtoehtoa Näytä Apple ID. Sinua voidaan pyytää kirjautumaan sisään.
  4. Napauta Maa/alue.
    iPhone, jossa näkyy Tiliasetukset-sivu.
  5. Napauta Vaihda maa tai alue. Jos Vaihda maa tai alue -valinta ei ole näkyvissä, ota yhteyttä Apple-tukeen.
  6. Napauta uutta maatasi tai aluettasi ja lue sitten Käyttöehdot.
  7. Napauta Hyväksy oikeassa yläkulmassa ja vahvista sitten napauttamalla Hyväksy.
  8. Valitse maksutapa ja anna uudet maksutiedot ja laskutusosoite ja napauta sitten Seuraava. Sinun pitää antaa kelvollinen uutta maata tai aluetta koskeva maksutapa.Lue lisätietoja Apple ID:n maksutietojen muuttamisesta tai poistamisesta

Tietokone

1. Avaa Musiikki-appi tai iTunes.
  2. Klikkaa näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili ja sitten Näytä oma tili.
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja klikkaa Näytä tili.
  4. Klikkaa Tilitiedot-sivulla Vaihda maa tai alue.
    Mac, jossa näkyy Tilin tiedot -sivu.
  5. Valitse maasi tai alueesi Valitse maa tai alue -valikosta. Jos Valitse maa tai alue -valinta ei ole näkyvissä, ota yhteyttä Apple-tukeen.
  6. Lue Käyttöehdot ja klikkaa sitten Hyväksy. Vahvista klikkaamalla uudelleen Hyväksy.
  7. Anna uudet maksutiedot ja laskutusosoite ja klikkaa Jatka.

Apple ID:n tilisivu

1. Kirjaudu Apple ID -tilisivullesi
  2. Vieritä Tili-osioon ja klikkaa Muokkaa.
  3. Valitse uusi maa tai alue Maa/alue-valikosta.
  4. Kun sinulta kysytään, haluatko vaihtaa maan tai alueen, klikkaa Jatka päivitystä.
  5. Anna uudet maksutiedot ja laskutusosoite ja klikkaa Tallenna. Sinun pitää antaa kelvollinen uutta maata tai aluetta koskeva maksutapa.1

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Jos et pysty suorittamaan jotakin vaihetta, et voi vaihtaa maata tai aluetta tai Store-luottosi ei riitä kohteen ostamiseen kokonaan, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Lisätietoja

1. Jos et halua antaa maksutapaa, odota, että saavut uuteen maahan tai uudelle alueelle, ja luo sitten uusi Apple ID.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.