Kuvien synkronointi tietokoneesta iOS-laitteeseen iTunesin avulla

Voit synkronoida kuvia tietokoneessa olevasta ohjelmasta tai kansiosta iPhoneen, iPadiin ja iPod touchiin iTunesin avulla.

Kuvien synkronointi

Voit synkronoida kuvia laitteeseen tietokoneessa olevasta ohjelmasta tai kansiosta.

1. Varmista, että tietokoneessasi on iTunesin uusin versio.
  2. Avaa iTunes tietokoneessa.
  3. Liitä iOS-laite tietokoneeseen.
  4. Osoita laitteen kuvaketta iTunesissa.
  5. Avaa Kuvat-välilehti.
  6. Lisää valinta Synkronoi kuvat kohteesta: -ruutuun. Jos sen sijaan näet tekstin iCloud-kuvat päällä, kaikki kuvasi ja videosi on jo tallennettu iCloudiin. Lue lisätietoja iCloud-kuvakirjastosta

Jos kuvasi ovat ohjelmassa, kuten Kuvat-ohjelmassa, noudata näitä ohjeita.

Jos kuvasi ovat kansiossa, noudata näitä ohjeita.

Ohjelmassa olevien kuvien synkronointi

Jos synkronoit kuvia Kuvat-ohjelmasta, vain järjestelmän kuvakirjasto on käytettävissä iTunesissa.

1. Valitse ponnahdusvalikosta ohjelma, josta haluat synkronoida kuvat.
  2. Valitse kaikkien kuvien tai vain valittujen kuvien synkronointi.
  3. Valitse Sisällytä videot, jos haluat synkronoida kyseiseen ohjelmaan tallennetut videot.
  4. Valitse Käytä.

Kansiossa olevien kuvien synkronointi

1. Valitse ponnahdusvalikosta Valitse kansio.
  2. Valitse kansio, jonne kuvat on tallennettu.
  3. Valitse Käytä.

Voit luoda valokuva-albumeita järjestämällä kuvat alikansioihin.

Synkronoitujen kuvien poistaminen

1. Etsi laitteesi iTunesista ja osoita sitä.
  2. Valitse Kuvat.
  3. Valitse Valitut albumit ja poista valinta niiden albumien tai kokoelmien kohdalta, jotka haluat poistaa.
    Jos haluat poistaa kaikki synkronoidut kuvat, poista valinta Synkronoi kuvat kohteesta: -ruudusta ja valitse kysyttäessä Poista kuvat.
  4. Valitse Käytä.

Lue, miten voit poistaa iTunesista synkronoidut kuvat ja videot, kun niiden alkuperäiset versiot eivät ole käytettävissäsi.

Lisätietoja synkronoiduista kuvista

• Voit synkronoida kuvia vain yhdestä tietokoneesta tai käyttäjätilistä kerrallaan. Jos kuvia synkronoidaan toisesta tietokoneesta tai käyttäjätilistä, ne korvaavat aiemmin synkronoidut kuvat.
  • Kuvia, jotka on synkronoitu tietokoneesta laitteeseen, ei voi tuoda takaisin tietokoneeseen. Voit tuoda laitteesta tietokoneeseen vain kuvia, jotka olet ottanut laitteellasi tai tallentanut siihen. Jos tarvitset laitteessasi olevia synkronoituja kuvia, lähetä ne itsellesi sähköpostitse. Lataa sitten sähköpostiviesteissä olevat kuvat tietokoneeseen.
  • Kun kuvia synkronoidaan laitteen kanssa, luodaan iPod-kuvavälimuisti.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Muokattu viimeksi: