Tietojen siirtäminen aiemmasta iOS- tai iPadOS-laitteesta uuteen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin

Ota uusi iOS- tai iPadOS-laite käyttöön aiemman iPhonen, iPadin tai iPod touchin varmuuskopiosta.

Ennen kuin aloitat

Siirtotavan valitseminen

Valitse seuraavaksi yksi näistä siirtotavoista.

Pika-aloitus: ota uusi laitteesi automaattisesti käyttöön iPhonen tai iPadin avulla.

iCloud: siirrä tietosi ja ostamasi sisältö aiemman laitteesi iCloud-varmuuskopiosta uuteen laitteeseesi.

iTunes tai Finder: siirrä tietosi ja ostamasi sisältö uuteen laitteeseen iTunes- tai Finder-varmuuskopiosta.