Tietojen siirtäminen aiemmasta iOS-laitteesta uuteen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin

Ota uusi iOS-laite käyttöön aiemman iPhonen, iPadin tai iPod touchin varmuuskopiosta.

Ennen kuin aloitat

Siirtotavan valitseminen

Valitse seuraavaksi yksi näistä siirtotavoista.

Pika-aloitus: ota uusi laitteesi automaattisesti käyttöön iOS 11:tä tai uudempaa käyttävän iPhonen tai iPadin avulla.

iCloud: siirrä tietosi ja ostamasi sisältö aiemman laitteesi iCloud-varmuuskopiosta uuteen laitteeseesi.

iTunes: siirrä tietosi ja ostamasi sisältö iTunesin avulla luodusta varmuuskopiosta uuteen laitteeseesi.