Hanki tilapäinen iCloud-tallennustila ostaessasi uuden iPhone- tai iPad-laitteen

Kun ostat uuden iPhonen tai iPadin, voit saada tilapäisen iCloud-tallennustilan tietojesi siirtämiseksi nykyiseltä laitteeltasi uudelle laitteellesi. Lue, oletko oikeutettu tallennustilaan, kuinka voit luoda tilapäisen varmuuskopion ja kuinka kauan tilapäinen varmuuskopiosi on käytettävissä.

Tilapäisen iCloud-tallennustilan käyttö edellyttää seuraavaa:

Tilapäisen varmuuskopion luominen nykyisestä iPhone- tai iPad-laitteestasi

1. Valitse Asetukset > Yleiset.

2. Vieritä alas ja napauta Siirrä tai Nollaa [laite].

3. Napauta Prepare for New [Device] (Valmistele uusi [laite]) -kohdasta Aloita.

iPhone-laitteessa näkyvä Prepare for New iPhone (Valmistele uusi iPhone) -näyttö
  4. Jos näet ilmoituksen ”iCloud Backup is Turned Off” (iCloud-varmuuskopio ei ole käytössä), napauta Turn On Backup to Transfer (Laita varmuuskopio päälle siirtoa varten).

• Jos sinulla ei ole tarpeeksi iCloud-tallennustilaa, näet viestin, jossa sinun kerrotaan olevan oikeutettu maksuttomaan iCloud-lisätallennustilaan. Napauta Jatka.

• Jos et näe tätä viestiä, sinulla on tarpeeksi iCloud-tallennustilaa iPhone- tai iPad-laitteen iCloud-varmuuskopiointiin.

5. Odota, kunnes varmuuskopiointi on valmis.

Kuinka kauan sinulla on aikaa tilapäisen varmuuskopion asentamiseen uudelle laitteelle?

Sinulla on 21 päivää aikaa asentaa tilapäinen varmuuskopio uudelle iPhone- tai iPad-laitteelle, ennen kuin tilapäinen iCloud-tallennustilasi vanhenee ja varmuuskopiosi poistetaan lopullisesti.

Älä tyhjennä nykyistä iPhone- tai iPad-laitettasi ennen kuin olet asentanut tilapäisen varmuuskopiosi uudelle laitteellesi.

Jos uusi iPhone- tai iPad-laitteesi ei saavu 21 päivän kuluessa, saat 21 päivää lisäaikaa tilapäisen varmuuskopion asentamiseen, ennen kuin varmuuskopio poistetaan. Avaa nykyisellä iPhone- tai iPad-laitteellasi Asetukset ja napauta Keep My Backup Longer (Säilytä varmuuskopioni pidempään).

Jos haluat pyytää lisäaikaa tilapäisen varmuuskopiosi asentamiseen ennen sen poistamista, ota yhteyttä Applen tukeen.

Kuinka asennat tilapäisen varmuuskopion uuteen iPhoneen tai iPadiin?

1. Aloita määritys käynnistämällä uusi iPhone tai iPad ja noudattamalla näytöllä näkyviä vaiheittaisia ohjeita.

2. Napauta Apit ja data -näytöltä Palauta iCloud-varmuuskopiosta.

3. Kirjaudu iCloudiin Apple ID:llä ja salasanalla.

4. Valitse viimeisin iCloud-varmuuskopiosi.

5. Odota, kunnes palautus on valmis.

Mitä tapahtuu tilapäiselle iCloud-tallennustilallesi sen jälkeen, kun olet asentanut varmuuskopiosi?

Kun olet asentanut tilapäisen varmuuskopion uuteen iPhoneen tai iPadiin, tilapäinen varmuuskopiosi on käytettävissä vielä 7 päivän ajan, ennen kuin se poistetaan lopullisesti.

Jos haluat jatkaa iCloudin käyttöä laitteesi varmuuskopiointiin, voit päivittää versioon iCloud+.