Tietojen siirtäminen uuteen iPhoneen tai iPadiin Pika-aloituksen avulla

Ota uusi iOS-laitteesi automaattisesti käyttöön iPhonen tai iPadin avulla.

Jos käytössäsi on toinen iPhone tai iPad, jossa on iOS 11, iPadOS 13 tai niitä uudempi, voit ottaa uuden laitteen käyttöön Pika-aloituksen avulla. Pika-aloitus käyttää molempia laitteita, joten valitse hetki, jolloin et tarvitse nykyistä laitettasi useaan minuuttiin.

Tietojen siirtäminen uuteen iPhoneen tai iPadiin langattoman yhteyden kautta Pika-aloituksen avulla

1. Varmista, että uusi laite on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ja että Bluetooth on käytössä. Laita uusi laite päälle ja aseta se lähelle nykyistä laitetta. Pääset alkuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita. Jos kehote uuden laitteen käyttöönottoon katoaa nykyisestä laitteesta, käynnistä molemmat laitteet uudelleen.

ios-17-iphone-setup-quick-start
  2. Yhdistä laite Wi-Fi-verkkoon tai laitteen mobiiliverkkoon.

3. Sinua saatetaan pyytää aktivoimaan mobiililiittymä.

4. Ota Face ID tai Touch ID käyttöön.

5. Valitse, miten haluat siirtää tietosi.

• Jos lataat iCloudista, apit ja tiedot latautuvat taustalla, jolloin voit aloittaa uuden laitteesi käytön heti.

• Jos siirrät tiedot suoraan edelliseltä laitteeltasi, sinun on odotettava siirron valmistumista molemmissa laitteissa, ennen kuin voit käyttää niitä.

6. Pidä laitteet lähellä toisiaan ja virtalähteeseen liitettyinä, kunnes tietojen siirtoprosessi on valmis. Siirtoajat voivat vaihdella eri tekijöiden, kuten verkko-olosuhteiden ja siirrettävän datamäärän, mukaan.

Jos uusi iPhonesi on rekisteröity Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin, et voi käyttää Pika-aloitusta tietojen siirtämiseen nykyisestä iPhonestasi.

Tietojen siirtäminen uuteen iPhoneen langallisen yhteyden kautta

Voit myös siirtää tiedot uuteen iPhoneen langallisen yhteyden kautta. Lue lisätietoja tietojen siirtämisestä uuteen iPhoneen langallisen yhteyden kautta.

Tarvitsetko edelleen apua? Ota yhteyttä Apple-tukeen.