Vastauksia QuickTime 7:n tai QuickTime 7 Pron käyttöön liittyviin kysymyksiin

Seuraavissa ohjeissa on tietoa vanhasta QuickTime 7:stä, QuickTime 7 Prosta sekä QuickTime Player 7:stä.

QuickTime-resurssit

• QuickTime Player 7 sisältää sisäisiä tietoja QuickTime Player 7:stä ja QuickTime 7 Prosta, mukaan lukien näppäinoikoteitä, vinkkejä ja toiston hallitsemisohjeita. Avaa QuickTime Player 7 ja valitse sitten Ohje > QuickTime Player -ohje.
  • QuickTime-sivu Applen tukisivustolla sisältää linkkejä esimerkiksi QuickTime-oppaisiin, tukiartikkeleihin ja ohjelmistopäivityksiin. Voit myös etsiä tietoa koko sivustolta.
  • Osallistu Applen tukiyhteisöjen keskusteluihin, joiden välityksellä voit etsiä ja jakaa QuickTime-ratkaisuja eri puolilla maailmaa asuvien Apple-käyttäjien kanssa.
  • QuickTime 7:n käyttöopas sisältää tietoja QuickTime Player 7:stä ja sen toisto-, muokkaus- ja luomisominaisuuksista, jotka voi ottaa käyttöön QuickTime 7 Pro -rekisteröintiavaimella.

Lisätietoja

Apple ei enää tue QuickTime 7:n Windows-versiota. Vuoden 2009 jälkeiset uudet Windows-versiot ovat sisältäneet tuen tärkeimmille mediamuodoille (kuten H.264 ja AAC), joita QuickTime 7 tuki. Kaikki nykyiset Windows-verkkoselaimet tukevat videota ilman selainliitännäisen käyttötarvetta. Jos et enää tarvitse QuickTime 7:ää Windows-tietokoneessasi, voit poistaa Windowsin QuickTime 7:n asennuksen noudattamalla näitä ohjeita.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.