Tietoja QuickTime 7 -yhteensopivuudesta

Apple ei enää tue QuickTime 7:ää, QuickTime 7 Prota tai QuickTime Player 7:ää.

macOS Mojave on viimeinen macOS-versio, joka on yhteensopiva vanhojen QuickTime-ohjelmistojen kanssa, mukaan lukien QuickTime Player 7 ja QuickTime 7 -sovelluskehystä käyttävät apit. Jos sinulla on muun valmistajan media-appi, joka ei enää toimi uudempien macOS-versioiden kanssa, tarkista apin kehittäjältä, onko apista saatavana päivitettyä versiota.

Tavallisiin mediatoimintoihin, kuten median toisto ja tarkistus sekä peruseditointi, Apple suosittelee QuickTime Playerin uusinta versiota (versio 10), joka sisältyy macOS:ään.

Vuonna 2009 ja myöhemmin julkaistut Microsoft Windows -versiot tukevat tärkeimpiä mediamuotoja, kuten H.264 ja AAC, jotka otettiin käyttöön QuickTime 7:n Windows-versiossa. Jos et enää tarvitse QuickTime 7:ää Windows-tietokoneessasi, lue, miten voit poistaa QuickTime 7:n Windows-version.

Jos yhä käytät QuickTime Player 7:ää ja tarvitset apua, lue ohjeita QuickTime Player 7:n Ohje-valikosta. Vastauksia on myös mahdollista saada muilta Apple-käyttäjiltä Applen tukiyhteisöistä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.