Mac mini: sarjanumeron tarkistaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, missä Mac mini -tietokoneen sarjanumero sijaitsee.

Mac OS X

Useimmissa Mac OS X -tietokoneissa sarjanumero löytyy Tietoja tästä Macista -ikkunasta.

Tietokoneen pinnassa oleva sarjanumero

Irrota kaikki johdot ja liittimet Mac ministä ja käännä se ympäri.

Mac minissä (vuoden 2010 puoliväli tai uudempi) sarjanumero on painettu metallikehikkoon ilman viivakoodia:

Mac ministä (alkuperäinen) Mac mini (loppuvuosi 2009) -tietokoneeseen asti sarjanumero ja Ethernet-tunnus viivakoodeineen löytyvät etiketistä, joka on tietokoneen pohjakotelon reunassa (alla).

Alkuperäinen tuotepakkaus

Jos Mac minin alkuperäinen pakkaus on vielä tallella, sarjanumero on pakkaukseen kiinnitetyssä viivakooditarrassa.

Alkuperäinen kuitti tai lasku

Jälleenmyyjät liittävät joskus kuittiin Mac minin sarjanumeron.

Lisätietoja

Lue ohjeet sarjanumeron tarkistamiseen muissa Applen laitteissa.