Jos Apple TV ei käynnisty

Lue ohjeet siihen, mitä voit tehdä, jos Apple TV ei käynnisty, siinä ei näy kuvaa tai sen tilavalo vilkkuu.

Kokeile seuraavia ohjeita

Tarkista jokaisen toimenpiteen jälkeen, onko ongelma ratkennut.

1. Irrota HDMI-kaapelin molemmat päät ja kytke ne sitten kunnolla takaisin. Voit myös kokeilla käyttää toista HDMI-kaapelia, niin näet, onko ongelma kaapelissa. Varmista sitten television valikosta, että valittuna on HDMI-tulo, joka vastaa Apple TV:hen kytkettyä HDMI-liitäntää.
  2. Irrota televisio ja Apple TV virtalähteestä ja liitä ne sitten uudelleen.
  3. Kokeile palauttaa Apple TV.

Tarvitsetko edelleen apua?

• Kokeile toista HDMI-porttia televisiossa, aloita HDMI 1- tai Input 1 -portilla.
  • Jos näet Apple-logon ja sitten mustan näytön, pidä Menu-painiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuina 6 sekunnin ajan ja vapauta ne sitten. Apple TV vaihtaa uuteen tarkkuuteen 20 sekunnin välein. Valitse tarkkuus valitsemalla OK tai lopeta valitsemalla Kumoa.
  • Jos käytät vastaanotinta tai HDMI-kytkintä, ongelma saattaa johtua jommastakummasta niistä. Kytke Apple TV vastaanottimen tai HDMI-kytkimen sijaan suoraan televisioon. Jos näet nyt Apple TV:n Koti-valikon, kytke vastaanotin tai HDMI-kytkin yksi kerrallaan. Varmista jokaisen kytketyn lisälaitteen jälkeen, että Koti-valikko näkyy edelleen televisiossa.

Jos televisiossa ei edelleenkään näy kuvaa eikä ääntä kuulu tai jos vain Apple-logo on näkyvissä, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.