Friday Night Baseballin katsominen Apple TV -apissa

Apple TV+:n avulla voit katsoa sekä tärkeitä baseball-liigan pelejä livenä, aiempia pelejä myöhemmin ja tiettyjä pelejä tilauksesta.

Mistä voin katsoa Friday Night Baseball -pelejä?

Voit katsoa Friday Night Baseball -pelejä Apple TV -apissa iPhonella, iPadilla, Macilla, Apple TV 4K:lla ja Apple TV HD:lla sekä Windows-PC-tietokoneilla, äly-TV:illä, striimauslaitteilla ja kaapelivastaanottimilla. Voit myös katsoa Friday Night Baseball -pelejä verkossa osoitteessa tv.apple.com, myös Android- ja Chrome OS -laitteilla.*

Lue lisätietoja siitä, miten voit katsoa esimerkiksi Friday Night Baseball -pelejä, Apple TV+ -tarjontaa ja paljon muuta Apple-laitteillasi, TV:lläsi tai verkossa

Friday Night Baseball ei ole saatavilla kaikissa maissa ja kaikilla alueilla, missä Apple TV -appi on saatavilla.

Lue lisätietoja siitä, missä voit katsoa Friday Night Baseball -pelejä

* Friday Night Baseball -pelien ominaisuudet ja sisältö saattavat vaihdella maan tai alueen mukaan. Sisältö on saatavilla vain englanniksi, ja se saattaa sisältää maksettua mainontaa. Jos et löydä Friday Night Baseball -pelejä Apple TV -apista, sinun on ehkä päivitettävä laitteesi uusimpaan ohjelmistoon.

Apple TV ‑apin käytön aloittaminen

Jos haluat katsoa Friday Night Baseball -pelejä, toimi seuraavalla tavalla:

• Varmista, että sinulla on Apple TV+ -tilaus

• Päivitä Apple-laitteesi uusimpaan ohjelmistoon ja Apple TV -appi uusimpaan versioon

• Kirjaudu sisään Apple ID:llä

• Ota Apple TV -appi käyttöön, jos käytät suoratoistolaitetta tai pelikonsolia

Tilaa Apple TV+

Apple TV+ -tilauksen avulla voit katsoa Friday Night Baseball -pelejä ja muuta sisältöä.

Lue lisätietoja siitä, miten voit hankkia Apple TV+ -tilauksen

Uusimpaan ohjelmistoon päivittäminen

Jos haluat käyttää kaikkia ominaisuuksia Friday Night Baseballin kanssa, varmista, että laitteessa on uusin ohjelmisto.

* Friday Night Baseball -pelejä ei tueta Apple TV:ssä (3. sukupolvi tai aiempi).

Apple TV -apin ottaminen käyttöön

Jos käytät äly-TV:tä, striimauslaitetta tai pelikonsolia, sinun on ehkä ensin otettava Apple TV -appi käyttöön.

Kirjaudu sisään Apple ID:llä

Jotta voit kirjautua Apple TV ‑appiin, tarvitset Apple ID:n ja salasanan. Katso tarvittaessa ohjeet Apple ID:n luontiin tai lue, mitä voit tehdä, jos olet unohtanut Apple ID:n salasanan.

Näin voit katsoa Friday Night Baseball -pelejä livenä

1. Avaa Apple TV -appi tai siirry osoitteeseen tv.apple.com/fi/sports.

2. Siirry Haku-välilehteen.

3. Valitse Apple TV+ Major League Baseball.

4. Valitse peli.

5. Valitse Katso.

Voit kätkeä liveottelun tuloksen iPhonessa tai iPadissa valitsemalla Asetukset > TV ja laittamalla pois päältä Näytä urheilutulokset. Lue, miten voit kätkeä ottelun tulokset Apple TV:ssä, kätkeä ottelun tulokset Windows-tietokoneessa tai kätkeä ottelun tulokset äly-TV:ssä, striimauslaitteessa tai pelikonsolissa.

Näin voit katsoa Friday Night Baseball -pelin uudelleen

Kun ottelu on päättynyt, voit katsoa sen kokonaan uudelleen tai vain sen kohokohdat.

Katso pelin kohokohdat

1. Avaa Apple TV ‑appi tai tv.apple.com.

2. Valitse Friday Night Baseball.

3. Vieritä alas Pelatut pelit -kohtaan ja valitse peli.

4. Valitse Katso kertaus.

Voit etsiä pelin myös hakutoiminnon avulla.

Katso koko peli uudelleen

1. Avaa Apple TV ‑appi tai tv.apple.com.

2. Valitse Friday Night Baseball.

3. Etsi peli, jonka haluat katsoa.

4. Valitse peli, vieritä Katso uudelleen ja valitse sitten, että haluat katsoa pelin kokonaan uudelleen.

Näin selvität, milloin joukkue pelaa

1. Avaa Apple TV -appi.

2. Siirry kohtaan Haku.

3. Napauta tai klikkaa Apple TV+ Major League Baseball. Voit myös etsiä joukkueen, jota haluat katsoa.

Voit myös seurata suosikkitiimejäsi Apple TV -apissa, jolloin näet luettelon suunnitelluista MLB-peleistä.